Scrisoare către rac

„Dragă Rac, 

Începem cu o remarcă sinceră, pe care probabil ai mai auzit-o, dar nu ai luat-o în seamă: ești destul de greu de suportat. Nu îți dai seama, dar capriciile tale au tendința de a-i scoate pe ceilalți din sărite. Știm că nu ai fi capabil să faci un rău intenționat,dar oamenii din jurul tău nu au mereu răbdare să înțeleagă asta. Dacă vrei să fii înconjurat de iubirea pe care o dorești atât de mult, fii mai atent la reacțiile tale.

Am început cu defectele tale, dar nu ele te definesc. Adevărul este că cei mai mulți simt că merită să îți accepte ieșirile, pentru că ai atât de multe de oferit. Ai da orice să îi faci pe ceilalți fericiți și îi protejezi cu orice preț. Ai mereu o vorbă bună pentru toată lumea și nu pui pe nimeni la îndoială, până la proba contrarie. Căldura ta se simte de la distanță, de aceea și atragi atât de multă lume. Ești, totuși, selectiv, iar cei care ajung în cercul tău intim trec printr-o analiză nemiloasă. Nu te gândi, însă, că dacă ai puțini oameni în jur, ești protejată. Un singur om îți poate prăbuși întreaga lume, așa că lasă precauțiile și bucură-te de viață și de lume. Când vei întâmpina un obstacol, vei trece peste, pentru că ești mai puternic decât crezi!

Deși ești mereu amabil și cu zâmbetul pe buze, te deschizi foarte greu. Învață să vorbești mai liber despre sentimentele tale și vei stârni aceleași reacții în jurul tău. Știm cât ești de curios să știi ce se află în sufletul oamenilor, știm cât de dornic ești să le afli emoțiile și trăirile. Nu dintr-o curiozitate vulgară, ci pentru că te interesează natura umană și vrei să iei parte la bucuriile lor și să le alini tristețile. Vrei să le dai un pic din magia ta și nu o vei face cu adevărat decât atunci când și tu te vei lăsa dusă de val. Ai o capacitate extraordinară de a alina o inimă rănită și de a da speranță unui suflet dezamăgit, profită de asta!

Ai tendința de a te victimiza, dar trebuie să înțelegi un lucru: viața are bune și rele. Uneori vezi soarele, alteori vezi norii, dar nu înseamnă că trebuie să ignori soarele, de teama norilor. Nu ai să fii mereu fericit și fără griji, dar o vei scoate la capăt!

Cu drag, Astrele!"

Mai multe despre zodia rac


Horoscop zilnic Astazi , Duminică 25 octombrie 2020 pentru fiecare zodie