Scrisoare către fecioara

„Dragă Fecioară, 

Ești o luptătoare! Te descurci singură în orice situație și nu îți place să le ceri ajutorul celorlalți. Dacă ai face-o, ar trebui să știi că nu ar fi o dovadă de slăbiciune, ci mai degrabă de umanitate. Oamenii au nevoie unii de alții, nu trebuie să fii perfectă. Ai voie să spui, uneori, că ți-ar prinde bine o mână care să te mângâie și una care să te sprijine. Ai voie să ai nevoie de iubire și de afecțiune, pentru că fericirea pe care ai simți-o în acele momente nu ți-ar lua în niciun caz din puterea de care ai avea nevoie în perioadele mai grele.

Nu îți place să împărtășești prea mult din viața ta personală. Nu este un lucru rău, dar dacă vrei să ai prieteni adevărați, trebuie să te deschizi. Nimeni nu va îndrăzni să se apropie de tine, dacă nu vei arăta că și tu ai probleme, și ție îți este greu, și tu greșești. Iar dacă greșești, nu mai fi atât de dură cu tine. Știm că ai cele mai mari pretenții de la tine, dar uneori poți să o iei mai ușor. Când nu te ridici la nivelul așteptărilor tale, în loc să te pedepsești și să îți faci mustrări de conștiință, mai bine te-ai lua ca atare și ai încerca să faci unele glume pe seama asta. Relaxează-te, pentru că de fiecare dată când simți că îți pierzi strălucirea, vei răsări mai sclipitoare. Ai darul ăsta de a te ridica mereu mai puternică, iar dacă înțelegi asta, nu mai faci o dramă din fiecare prag pe care îl ai de trecut.

În sufletul tău ascunzi bine puterea, determinarea și loialitatea. Tu ești conștientă de ele, dar ceilalți nici nu le bănuiesc. Pentru ei, ești un om dornic să iasă bine în orice situație, cam incapabil de sentimente. Nu este de mirare că ei cred asta, având în vedere că, în ciuda faptului că nu refuzi niciodată să dai o mână de ajutor, ești foarte critică cu ceilalți și le scoți la iveală defectele fără pic de milă.

Chiar dacă ești rece, oamenii din jurul tău te respectă, așa că nu este neapărat un defect. Totuși, la defecte ai putea trece încăpățânarea. Când îți intră ceva în cap, nimic nu te convinge de contrariu. Chiar dacă ai o inteligență peste medie, s-ar putea să nu le știi chiar pe toate și să nu ai toate răspunsurile. Fii un pic mai rezervată și vei avea numai de câștigat.

Cu drag, Astrele!"

Mai multe despre zodia fecioara


Horoscop zilnic Astazi , Duminică 25 octombrie 2020 pentru fiecare zodie