Scrisoare către balanta

"Dragă Balanţă,

Eşti una dintre cele mai sociabile şi mai amabile zodii, iar oamenii se lipesc imediat de tine. Ai o intuiţie extraordinară şi ştii ce să spui în orice situaţie. Oamenii din jurul tău se bazează pe sfaturile tale şi au mare încredere în înţelepciunea ta. Pe cât de greu îţi este ţie să alegi cea mai bună variantă pentu tine, pe atât de uşor îţi este să le spui altora ce să facă. Nu trebuie să ai mereu o soluţie la problemele celorlalţi, iar când simţi că eşti depăşită de situaţie, retrage-te.

Ştii cum să îi faci pe ceilalţi să se simtă iubiţi şi doriţi. Tu nu ai foarte multă încredere în tine, dar ştii ce să le spui celor din jurul tău ca să fie mai siguri pe ei. Uneori este bine să îţi spui şi ţie sfaturile bune pe care le ai pentru alţii şi să renunţi la atitudinea de victimă. Ştim că îţi place drama, dar nu ai nevoie de ea.

Îţi pasă sincer de ceilalţi, dar nu prea îţi place să îi laşi pe alţii să te ajute. Nu strică să vorbeşti despre sentimentele tale, s-ar putea să te ajute să îţi dai seama mai repede ce simţi şi ce ar trebui să faci în anumite situaţii. Ai dreptul să mai izbucneşti şi tu, este cel mai simplu mod prin care poţi dobândi un echilibru emoţional.

Ai un farmec extraordinar, eşti foarte elegantă şi eşti mereu o prezenţă plăcută. Nu înseamnă, însă, că ar trebui să te bazezi doar pe aceste calităţi, pentru că nu ai doar un fizic frumos, ci şi un suflet pe măsură. Arată-le oamenilor asta şi nu îi lăsa să creadă că eşti superificială.

Cu drag, Astrele!"

Mai multe despre zodia balanta


Horoscop zilnic Astazi , Duminică 25 octombrie 2020 pentru fiecare zodie