Arhiva Horoscop Taurarhiva zodia taur Astazi , Duminică 20 octombrie 2019
302 Found

Found

The document has moved here.arhiva zodia taur , sâmbătă, 19 octombrie 2019
302 Found

Found

The document has moved here.
arhiva zodia taur , vineri, 18 octombrie 2019
302 Found

Found

The document has moved here.
arhiva zodia taur , joi, 17 octombrie 2019
Bani Taur: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Sanatate Taur: Lasati-va in voia somnului, pentru ca Venus sa va armonizeze functiile endocrine si sa va dea un chip odihnit.

Dragoste Taur: Reprezentarile dumneavoastra in privinta partenerului de cuplu ideal va pune in situatia de a gasi un personaj care sa va aprinda imaginatia si care sa nu va dezamageasca.

Cariera Taur: Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.arhiva zodia taur , miercuri, 16 octombrie 2019
Bani Taur: Una dintre afacerile sau investitiile dumneavoastra poate culmina la mijlocul zilei, mai ales daca in aceasta actiune este implicat si un barbat intelept din familie.

Sanatate Taur: Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic.

Dragoste Taur: Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Cariera Taur: Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.arhiva zodia taur , marţi, 15 octombrie 2019
Bani Taur: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Sanatate Taur: Detoxifierea va ajuta sa va restabiliti echilibrul fizic si mental si va aduce sitemul imunitar la cotele normale.

Dragoste Taur: Cererile de afectiune va solicita mult si de aceea incercati sa le faceti fata cu brio.

Cariera Taur: Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati.arhiva zodia taur , luni, 14 octombrie 2019
Bani Taur: O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit.

Sanatate Taur: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Dragoste Taur: Partenerul de viata va apreciaza mai mult ca de obicei dovezile de afectiune si va raspunde cu aceeasi moneda.

Cariera Taur: Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.arhiva zodia taur , duminică, 13 octombrie 2019
Bani Taur: Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante.

Sanatate Taur: Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative.

Dragoste Taur: Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra.

Cariera Taur: Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.arhiva zodia taur , sâmbătă, 12 octombrie 2019
Bani Taur: Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort.

Sanatate Taur: Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala.

Dragoste Taur: Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi.

Cariera Taur: Asocierile familiale intemeiate acum se anunta profitabile si corecte pentru toti membrii.arhiva zodia taur , vineri, 11 octombrie 2019
Bani Taur: Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte.

Sanatate Taur: Energia dumneavoastra fizica se cere consumata pentru a nu se transforma in energie nervoasa; insa miscarea trebuie facuta cu moderatie pentru a proteja tensiunea arteriala.

Dragoste Taur: Reprezentarile dumneavoastra in privinta partenerului de cuplu ideal va pune in situatia de a gasi un personaj care sa va aprinda imaginatia si care sa nu va dezamageasca.

Cariera Taur: Cei care se apuca sa faca o recapitulare a unor cunostinte de baza in domeniul in care lucreaza s-ar putea sa fie surprinsi de utilitatea acestui proces in cariera lor, impresionand pe amicii lor prin competenta.arhiva zodia taur , joi, 10 octombrie 2019
Bani Taur: Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe.

Sanatate Taur: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Dragoste Taur: Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru.

Cariera Taur: La locul de munca, se poate dovedi oportuna reluarea unei initiative si examinarea aspiratiilor legate de viitor vostru in cariera.arhiva zodia taur , miercuri, 09 octombrie 2019
Bani Taur: Desi 'banii nu aduc fericirea', in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie.

Sanatate Taur: Vi se rezolva tulburarile de somn, acea alternanta intre insomnie si somn lung, dar neodihnitor. Circulatia periferica, la nivelul picioarelor si gambelor se activeaza si ea.

Dragoste Taur: Felul in care vorbiti sau va comportati poate sa-i determine pe cei din jurul dumneavoastra sa va ia ca model si chiar sa se indragosteasca de fiinta voastra.

Cariera Taur: Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.arhiva zodia taur , marţi, 08 octombrie 2019
Bani Taur: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Sanatate Taur: Odihna si ingrijire corporala dau rezultate foarte bune, este bine sa va luati un concediu de odihna si sa mergeti intr-o statiune montana.

Dragoste Taur: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.

Cariera Taur: Aspiratiile dumneavoastra profesionale se pot realiza ca prin farmec din moment ce efortuirle fizice si mentale se ridica la cote maxime.arhiva zodia taur , luni, 07 octombrie 2019
Bani Taur: Prin amici aveti posibilitatea de a atrage noi resurse in afacerile dumneavoastra si nu este vorba de sume mici sau modice; bancile tind sa va creditez cu generozitate.

Sanatate Taur: Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative.

Dragoste Taur: Ziua de astazi se poate dovedi cea mai romantica pentru dumneavoastra, artistica si plina de inspiratie, caci ea marcheaza aspectul exact intre micul benefic Venus, patroana artelor si a frumoaselor sentimente, si visatorul Neptun, care aspira la o experienta de unire totala.

Cariera Taur: Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.arhiva zodia taur , duminică, 06 octombrie 2019
Bani Taur: Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii.

Sanatate Taur: Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros.

Dragoste Taur: Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare.

Cariera Taur: Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni.arhiva zodia taur , sâmbătă, 05 octombrie 2019
Bani Taur: Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti.

Sanatate Taur: Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat.

Dragoste Taur: Neptun in viata dumneavoastra dizolva lent hotarele, acoperind taramurile cu nori si ceata, pentru ca apoi, in atmosfera de mister pe care singur a plasmuit-o, sa poata arunca semintele unei alte sensibilitati.

Cariera Taur: Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.arhiva zodia taur , vineri, 04 octombrie 2019
Bani Taur: Fiti cu ochii pe sus, caci azi banii pica din cer; aceasta posibilitate este puternica; ocazia de a prospera se poate manifesta cu ajutorul prietenilor.

Sanatate Taur: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Dragoste Taur: Felul in care vorbiti sau va comportati poate sa-i determine pe cei din jurul dumneavoastra sa va ia ca model si chiar sa se indragosteasca de fiinta voastra.

Cariera Taur: Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.arhiva zodia taur , joi, 03 octombrie 2019
Bani Taur: Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort.

Sanatate Taur: Starea dumneavoastra emotionala evolueaza dinspre bine spre foarte bine, o stare optimista si entuziasta care va poate garanta o sanatate de fier.

Dragoste Taur: Cererile de afectiune va solicita mult si de aceea incercati sa le faceti fata cu brio.

Cariera Taur: Daca exista activitati initiate si neterminate, ele merita reluate si duse la indeplinire; momentul este prielnic si veti culege curand roadele muncii depuse.arhiva zodia taur , miercuri, 02 octombrie 2019
Bani Taur: V-au crescut veniturile directe si aveti resurse de a investi surplusul in mod inteligent si aceasta va avea drept rezultat un avantaj material.

Sanatate Taur: Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient.

Dragoste Taur: Reprezentarile dumneavoastra in privinta partenerului de cuplu ideal va pune in situatia de a gasi un personaj care sa va aprinda imaginatia si care sa nu va dezamageasca.

Cariera Taur: Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.arhiva zodia taur , marţi, 01 octombrie 2019
Bani Taur: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Sanatate Taur: Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Dragoste Taur: Puteti sa infiripati o idila care, alimentata de ambii parteneri, sa se transforme intr-o mare dragoste.

Cariera Taur: Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare, fiindca norocul si oportunitatile nu va ocolesc in cariera pe care o imbratisati.arhiva zodia taur , luni, 30 septembrie 2019
Bani Taur: Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare.

Sanatate Taur: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Dragoste Taur: In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult.

Cariera Taur: Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.arhiva zodia taur , duminică, 29 septembrie 2019
Bani Taur: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Sanatate Taur: Aparatul respirator va functioneaza normal, incheieturile bratelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap - sunteti sanatos.

Dragoste Taur: Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva.

Cariera Taur: Vi se ofera ocazia de aur de a va remarca, de a dezvolta proiecte individuale prin care sa deveniti cunoscuti si recunoscuti.arhiva zodia taur , sâmbătă, 28 septembrie 2019
Bani Taur: Puneti banii pe care ii aveti la treaba si vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare.

Sanatate Taur: Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva.

Dragoste Taur: Fiti prezenti cand e vorba de iubire, fiindca veti descoperi dragostea cea adevarata si neconditionata.

Cariera Taur: Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.arhiva zodia taur , vineri, 27 septembrie 2019
Bani Taur: O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit.

Sanatate Taur: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Taur: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti.

Cariera Taur: Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.arhiva zodia taur , joi, 26 septembrie 2019
Bani Taur: Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil.

Sanatate Taur: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniti la drum, carora nu le mai bate inima sa iasa din piept.

Dragoste Taur: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti.

Cariera Taur: Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.arhiva zodia taur , miercuri, 25 septembrie 2019
Bani Taur: Gandirea practica, aplicata, va poate aduce aprecierea sub forma unei bonificatii sau indemnizatii din partea sefilor dumneavoastra.

Sanatate Taur: Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism.

Dragoste Taur: Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra.

Cariera Taur: Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.arhiva zodia taur , marţi, 24 septembrie 2019
Bani Taur: Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil.

Sanatate Taur: Folosind argila si aloe vera, organismul dumneavoastra va raspunde mult mai bine ca de obice la tratamente de detoxifiere.

Dragoste Taur: Neptun in viata dumneavoastra dizolva lent hotarele, acoperind taramurile cu nori si ceata, pentru ca apoi, in atmosfera de mister pe care singur a plasmuit-o, sa poata arunca semintele unei alte sensibilitati.

Cariera Taur: Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.arhiva zodia taur , luni, 23 septembrie 2019
Bani Taur: Relatiile cu strainatatea se pot solda cu afaceri banoase, mai ales daca i-ati cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastra.

Sanatate Taur: Vi se rezolva tulburarile de somn, acea alternanta intre insomnie si somn lung, dar neodihnitor. Circulatia periferica, la nivelul picioarelor si gambelor se activeaza si ea.

Dragoste Taur: Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie.

Cariera Taur: Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.arhiva zodia taur , duminică, 22 septembrie 2019
Bani Taur: Va aruncati in proiecte profesionale tumultoase din care puteti inregistra castiguri substantiale.

Sanatate Taur: Odihna si ingrijire corporala dau rezultate foarte bune, este bine sa va luati un concediu de odihna si sa mergeti intr-o statiune montana.

Dragoste Taur: O influenta pozitiva asupra vietii de cuplu o exercita compania prietenilor si iesirile in lume impreuna cu ei.

Cariera Taur: Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.arhiva zodia taur , sâmbătă, 21 septembrie 2019
Bani Taur: Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala.

Sanatate Taur: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Dragoste Taur: Este cel mai frumos moment din viata dumneavoastra, sunteti multumiti de relatia pe care o aveti, incat va puteti casatori.

Cariera Taur: Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.arhiva zodia taur , vineri, 20 septembrie 2019
Bani Taur: Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii.

Sanatate Taur: Starea dumneavoastra de sanatate are efecte pozitive pentru zona lombara a coloanei vertebrale si pentru nervul sciatic.

Dragoste Taur: Neptun devine un adevarat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amortire, inlocuind ordinea existenta cu una noua, apeland la trezirea de constiinta.

Cariera Taur: Asocierile familiale intemeiate acum se anunta profitabile si corecte pentru toti membrii.arhiva zodia taur , joi, 19 septembrie 2019
Bani Taur: Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil.

Sanatate Taur: Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Dragoste Taur: Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima.

Cariera Taur: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia taur , miercuri, 18 septembrie 2019
Bani Taur: A inceput procesul de transformare a statutului dumneavoastra financiar, vi se vor suplimenta veniturile si veti deveni hiperreactivi la propuneri in vederea unei elaborari avantajoase.

Sanatate Taur: Faceti tot posibilul sa va relaxati in liniste, caci efectul ar fi unul pozitiv, de reglare a functiilor organismului.

Dragoste Taur: Partenerul de viata va apreciaza mai mult ca de obicei dovezile de afectiune si va raspunde cu aceeasi moneda.

Cariera Taur: Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati.arhiva zodia taur , marţi, 17 septembrie 2019
Bani Taur: Bancile, tind sa va crediteze cu incredere si astfel aveti drum deschis in a va pune planul in aplicare - investitii in afaceri imobiliare.

Sanatate Taur: Pancreasul dumneavoastra va avea de castigat daca ii oferiti afine, zmeura si mure, care ii regleaza secretia de insulina, iar ficatul dumneavoastra se va bucura de aceste fructe sau de o cura cu silimarina.

Dragoste Taur: Avantul primavaratec va prieste, stati grozav la capitolul comunicare si va exprimati deschis sentimentele fata de persoana iubita.

Cariera Taur: Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.arhiva zodia taur , luni, 16 septembrie 2019
Bani Taur: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Sanatate Taur: Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva.

Dragoste Taur: Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra.

Cariera Taur: Sansa unei promovari este foarte reala, poate ca rasplata pentru realizari din trecut, care au primit aprecierea cuvenita.arhiva zodia taur , duminică, 15 septembrie 2019
Bani Taur: Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale.

Sanatate Taur: Starea dumneavoastra emotionala evolueaza dinspre bine spre foarte bine, o stare optimista si entuziasta care va poate garanta o sanatate de fier.

Dragoste Taur: Emotiile sunt din ce in ce mai puternice, traiti o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastra pot decide sa-si uneasca destinul cu fiinta draga.

Cariera Taur: Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.arhiva zodia taur , sâmbătă, 14 septembrie 2019
Bani Taur: Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii.

Sanatate Taur: Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud.

Dragoste Taur: Perioada este promitatoare in cautarea unei relatii, intalnirile pot fi cu totul surprinzatoare sau intermediate de vreun prieten.

Cariera Taur: Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.arhiva zodia taur , vineri, 13 septembrie 2019
Bani Taur: Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte.

Sanatate Taur: Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale.

Dragoste Taur: Neptun in viata dumneavoastra dizolva lent hotarele, acoperind taramurile cu nori si ceata, pentru ca apoi, in atmosfera de mister pe care singur a plasmuit-o, sa poata arunca semintele unei alte sensibilitati.

Cariera Taur: Cei care se apuca sa faca o recapitulare a unor cunostinte de baza in domeniul in care lucreaza s-ar putea sa fie surprinsi de utilitatea acestui proces in cariera lor, impresionand pe amicii lor prin competenta.arhiva zodia taur , joi, 12 septembrie 2019
Bani Taur: Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri.

Sanatate Taur: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Dragoste Taur: Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet.

Cariera Taur: Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.arhiva zodia taur , miercuri, 11 septembrie 2019
Bani Taur: Sa te alegi cu niste castiguri suplimentare, in avantajul intereselor tale, inseamna sa obtii progrese semnificative in rezolvarea unor chestiuni banesti.

Sanatate Taur: Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte.

Dragoste Taur: Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa.

Cariera Taur: Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.arhiva zodia taur , marţi, 10 septembrie 2019
Bani Taur: Partea care va revine dintr-o mostenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri.

Sanatate Taur: Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Dragoste Taur: O influenta pozitiva asupra vietii de cuplu o exercita compania prietenilor si iesirile in lume impreuna cu ei.

Cariera Taur: La locul de munca, se poate dovedi oportuna reluarea unei initiative si examinarea aspiratiilor legate de viitor vostru in cariera.


arhiva zodia taur , luni, 09 septembrie 2019
Bani Taur: Astazi va veti bucura de sprijinul financiar discret al unei persoane care prefera sa ramana in culise si sa urmareasca atent destinatia banilor donati.

Sanatate Taur: Detoxifierea va ajuta sa va restabiliti echilibrul fizic si mental si va aduce sitemul imunitar la cotele normale.

Dragoste Taur: Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa.

Cariera Taur: Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.arhiva zodia taur , duminică, 08 septembrie 2019
Bani Taur: Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala.

Sanatate Taur: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Dragoste Taur: Va apuca cheful de distractie si va veti amoreza de cineva pe care l-ati cunoscut la o petrecere intre prieteni.

Cariera Taur: Vi se ofera ocazia de aur de a va remarca, de a dezvolta proiecte individuale prin care sa deveniti cunoscuti si recunoscuti.arhiva zodia taur , sâmbătă, 07 septembrie 2019
Bani Taur: Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi.

Sanatate Taur: O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta.

Dragoste Taur: Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie.

Cariera Taur: Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.arhiva zodia taur , vineri, 06 septembrie 2019
Bani Taur: In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi.

Sanatate Taur: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Dragoste Taur: O influenta pozitiva asupra vietii de cuplu o exercita compania prietenilor si iesirile in lume impreuna cu ei.

Cariera Taur: Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.arhiva zodia taur , joi, 05 septembrie 2019
Bani Taur: Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi.

Sanatate Taur: Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat.

Dragoste Taur: In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult.

Cariera Taur: Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.arhiva zodia taur , miercuri, 04 septembrie 2019
Bani Taur: Una dintre afacerile sau investitiile dumneavoastra poate culmina la mijlocul zilei, mai ales daca in aceasta actiune este implicat si un barbat intelept din familie.

Sanatate Taur: Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca.

Dragoste Taur: Felul in care vorbiti sau va comportati poate sa-i determine pe cei din jurul dumneavoastra sa va ia ca model si chiar sa se indragosteasca de fiinta voastra.

Cariera Taur: Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.arhiva zodia taur , marţi, 03 septembrie 2019
Bani Taur: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Sanatate Taur: Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie sa faceti miscare pentru ca enrgia sa nu stagneze.

Dragoste Taur: Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare.

Cariera Taur: Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.arhiva zodia taur , luni, 02 septembrie 2019
Bani Taur: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Sanatate Taur: Rinichii dumnevoastra pot fi impulsionati cu ajutorul ceaiului din matasea porumbului; iar circulatia venoasa se poate stimula cu un consum de afine.

Dragoste Taur: Ocupati-va, cu toata eleganta si amabilitatea ce va caracterizeaza, de vindecarea relatiilor de familie; poate fi o reconciliere la un nivel foarte profund, care sa va faca sa va simtiti reconectati la neamul din care va trageti.

Cariera Taur: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia taur , duminică, 01 septembrie 2019
Bani Taur: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Sanatate Taur: Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie sa faceti miscare pentru ca enrgia sa nu stagneze.

Dragoste Taur: Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva.

Cariera Taur: Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.arhiva zodia taur , sâmbătă, 31 august 2019
Bani Taur: Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera.

Sanatate Taur: Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate.

Dragoste Taur: Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru.

Cariera Taur: Aveti ocazia sa folositi cu maiestrie niste ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare noua afacere, sunteti ajutat in acest sens de catre asociatii dumneavoastra printr-o infuzie de capital.arhiva zodia taur , vineri, 30 august 2019
Bani Taur: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Sanatate Taur: Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros.

Dragoste Taur: Avantul primavaratec va prieste, stati grozav la capitolul comunicare si va exprimati deschis sentimentele fata de persoana iubita.

Cariera Taur: Sansa unei promovari este foarte reala, poate ca rasplata pentru realizari din trecut, care au primit aprecierea cuvenita.arhiva zodia taur , joi, 29 august 2019
Bani Taur: Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort.

Sanatate Taur: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Taur: Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare.

Cariera Taur: Ganditi pozitiv, sunteti optimisti si sunteti mai dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte noi.arhiva zodia taur , miercuri, 28 august 2019
Bani Taur: Sunteti binecuvantati cu bunastare si starea financiara se va imbunatati simtitor.

Sanatate Taur: Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative.

Dragoste Taur: Sunteti iubiti de parteneri, apreciati, amicii va cheama la diferite iesiri, care se anunta reusite.

Cariera Taur: Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.arhiva zodia taur , marţi, 27 august 2019
Bani Taur: Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi.

Sanatate Taur: Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata.

Dragoste Taur: Petreceti o zi de neuitat alaturi de partenerul care are nevoie de prezenta dumneavoastra afectiva.

Cariera Taur: Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.arhiva zodia taur , luni, 26 august 2019
Bani Taur: Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti.

Sanatate Taur: Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Dragoste Taur: Petreceti o zi de neuitat alaturi de partenerul care are nevoie de prezenta dumneavoastra afectiva.

Cariera Taur: Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.arhiva zodia taur , duminică, 25 august 2019
Bani Taur: Una dintre afacerile sau investitiile dumneavoastra poate culmina la mijlocul zilei, mai ales daca in aceasta actiune este implicat si un barbat intelept din familie.

Sanatate Taur: Starea dumneavoastra emotionala evolueaza dinspre bine spre foarte bine, o stare optimista si entuziasta care va poate garanta o sanatate de fier.

Dragoste Taur: Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima.

Cariera Taur: Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.arhiva zodia taur , sâmbătă, 24 august 2019
Bani Taur: Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor.

Sanatate Taur: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Dragoste Taur: Surprizele din viata dumneavoastra sunt placute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirata, vioaie si eleganta cu partenerul de viata

Cariera Taur: Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.arhiva zodia taur , vineri, 23 august 2019
Bani Taur: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Sanatate Taur: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Taur: Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana.

Cariera Taur: Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.arhiva zodia taur , joi, 22 august 2019
Bani Taur: Pluton aduce in prim-plan resurse materiale si financiare pe care le obtineti impreuna cu o persoana de care sunteti atasati emotional.

Sanatate Taur: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Taur: Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori.

Cariera Taur: Cu o buna strategie si mult efort veti obtine rezultate remarcabile pe plan profesional, preluati initiativa in campul muncii, deveniti mai tenaci si mai harnici, mai increzatori in fortele proprii.arhiva zodia taur , miercuri, 21 august 2019
Bani Taur: Incercati-va norocul, caci astazi aveti spor la negociat salariul dumneavoastra care poate creste considerabil datorita rezultatelor remarcabile in plan profesional din ultimul timp.

Sanatate Taur: Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut.

Dragoste Taur: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti.

Cariera Taur: Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.arhiva zodia taur , marţi, 20 august 2019
Bani Taur: Desi 'banii nu aduc fericirea', in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie.

Sanatate Taur: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Taur: Ocupati-va, cu toata eleganta si amabilitatea ce va caracterizeaza, de vindecarea relatiilor de familie; poate fi o reconciliere la un nivel foarte profund, care sa va faca sa va simtiti reconectati la neamul din care va trageti.

Cariera Taur: La locul de munca, se poate dovedi oportuna reluarea unei initiative si examinarea aspiratiilor legate de viitor vostru in cariera.arhiva zodia taur , luni, 19 august 2019
Bani Taur: Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare.

Sanatate Taur: Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate.

Dragoste Taur: Ziua de astazi se poate dovedi cea mai romantica pentru dumneavoastra, artistica si plina de inspiratie, caci ea marcheaza aspectul exact intre micul benefic Venus, patroana artelor si a frumoaselor sentimente, si visatorul Neptun, care aspira la o experienta de unire totala.

Cariera Taur: Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.arhiva zodia taur , duminică, 18 august 2019
Bani Taur: Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte.

Sanatate Taur: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Dragoste Taur: Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare.

Cariera Taur: Drumul catre succes va este presarat cu tot felul de situatii solicitante, dar pe care le depasiti pastrand limpede in minte telul pe care vi l-ati propus si etapele atingerii lui.arhiva zodia taur , sâmbătă, 17 august 2019
Bani Taur: Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera.

Sanatate Taur: Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat.

Dragoste Taur: Relatia de cuplu poate trece printr-o adevarata renastere, gratie trigonului regal, care netezeste cutele trecutului, dand speranta viitorului.

Cariera Taur: Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.arhiva zodia taur , vineri, 16 august 2019
Bani Taur: Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi.

Sanatate Taur: Sanatatea dumneavoastra este la cote cat se poate de bune, de aceea la tratamentele de infrumusetare reactionati mai bine ca oricand.

Dragoste Taur: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.

Cariera Taur: Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.arhiva zodia taur , joi, 15 august 2019
Bani Taur: Prin amici aveti posibilitatea de a atrage noi resurse in afacerile dumneavoastra si nu este vorba de sume mici sau modice; bancile tind sa va creditez cu generozitate.

Sanatate Taur: Vreti sa scapati de bolile de care suferiti? Consumati ceai de afine care activeaza circulatia venoasa si faceti masaj cu ulei de eucalipt care va mentine sprinteneala, consumati ceai de sunatoare pentru un somn odihnitor.

Dragoste Taur: Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc.

Cariera Taur: Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.arhiva zodia taur , miercuri, 14 august 2019
Bani Taur: Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil.

Sanatate Taur: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniti la drum, carora nu le mai bate inima sa iasa din piept.

Dragoste Taur: Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc.

Cariera Taur: Vi se ofera ocazia de aur de a va remarca, de a dezvolta proiecte individuale prin care sa deveniti cunoscuti si recunoscuti.arhiva zodia taur , marţi, 13 august 2019
Bani Taur: Primele lichiditati pot sosi curand si s-ar putea sa fie mai substantiale decat va asteptati.

Sanatate Taur: In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros.

Dragoste Taur: Puteti sa infiripati o idila care, alimentata de ambii parteneri, sa se transforme intr-o mare dragoste.

Cariera Taur: Aveti ocazia sa puneti la punct o afacere de familie si primiti sfaturi profesionale excelente de la cei apropiati.arhiva zodia taur , luni, 12 august 2019
Bani Taur: Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential.

Sanatate Taur: Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata.

Dragoste Taur: Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra.

Cariera Taur: Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastra ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.arhiva zodia taur , duminică, 11 august 2019
Bani Taur: Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul.

Sanatate Taur: Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient.

Dragoste Taur: Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice.

Cariera Taur: Aveti ocazia sa puneti la punct o afacere de familie si primiti sfaturi profesionale excelente de la cei apropiati.arhiva zodia taur , sâmbătă, 10 august 2019
Bani Taur: Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara.

Sanatate Taur: Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca.

Dragoste Taur: Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra.

Cariera Taur: Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.arhiva zodia taur , vineri, 09 august 2019
Bani Taur: Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig.

Sanatate Taur: Mancati sanatos si ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism si pentru a insanatosi articulatiile; pastrati-va o greutate corporala corespunzatoare.

Dragoste Taur: Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare.

Cariera Taur: Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.arhiva zodia taur , joi, 08 august 2019
Bani Taur: Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi.

Sanatate Taur: In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros.

Dragoste Taur: O influenta pozitiva asupra vietii de cuplu o exercita compania prietenilor si iesirile in lume impreuna cu ei.

Cariera Taur: Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.arhiva zodia taur , miercuri, 07 august 2019
Bani Taur: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Sanatate Taur: O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta.

Dragoste Taur: Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare.

Cariera Taur: Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale. Horoscopul Taur pentru 4 zile Horoscop Taur ieri Horoscopul zilei de ieri, 4 August 2019 Horoscop Taur azi Horoscopul de azi, 5 August 2019 Horoscop Taur maine Horoscopul zilei de maine, 6 August 2019 Horoscop Taur poimaine Horoscopul zilei de poimaine, 7 August 2019 Zodia Taur Caracteristici generale pentru Zodia Taurarhiva zodia taur , marţi, 06 august 2019
Bani Taur: Sa te alegi cu niste castiguri suplimentare, in avantajul intereselor tale, inseamna sa obtii progrese semnificative in rezolvarea unor chestiuni banesti.

Sanatate Taur: Energia dumneavoastra fizica se cere consumata pentru a nu se transforma in energie nervoasa; insa miscarea trebuie facuta cu moderatie pentru a proteja tensiunea arteriala.

Dragoste Taur: Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet.

Cariera Taur: In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.arhiva zodia taur , luni, 05 august 2019
Bani Taur: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Sanatate Taur: Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic.

Dragoste Taur: Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor.

Cariera Taur: Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.arhiva zodia taur , duminică, 04 august 2019
Bani Taur: Relatiile cu strainatatea se pot solda cu afaceri banoase, mai ales daca i-ati cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastra.

Sanatate Taur: Lasati-va in voia somnului, pentru ca Venus sa va armonizeze functiile endocrine si sa va dea un chip odihnit.

Dragoste Taur: In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult.

Cariera Taur: Va gasiti in plina expansiune profesionala si va bucurati de prestigiu in urma unor realizari la locul de munca.arhiva zodia taur , sâmbătă, 03 august 2019
Bani Taur: Partea care va revine dintr-o mostenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri.

Sanatate Taur: Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte.

Dragoste Taur: Ocupati-va, cu toata eleganta si amabilitatea ce va caracterizeaza, de vindecarea relatiilor de familie; poate fi o reconciliere la un nivel foarte profund, care sa va faca sa va simtiti reconectati la neamul din care va trageti.

Cariera Taur: Astrele va promit o viata profesionala mult mai profitabila si mai stabila, va puteti urma linistiti intuitiile profesionale.arhiva zodia taur , vineri, 02 august 2019
Bani Taur: Patroana banilor, Venus, si prosperul Jupiter isi dau mana in ziua aceasta pentru a va suplimenta veniturile care vor acoperi dorintele dumneavoastra de a va achizitiona o locuinta noua.

Sanatate Taur: Sunteti calmi, calculati, va deplasati usor, deoarece toate incheieturile sunt sanatoase si elastice.

Dragoste Taur: Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor.

Cariera Taur: Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.arhiva zodia taur , joi, 01 august 2019
Bani Taur: Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera.

Sanatate Taur: Asigurati-va ca aveti un somn bun si suficient ca durata si veti avea parte de un efect secundar pozitiv: cresterea rezistentei sistemului imunitar.

Dragoste Taur: Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra.

Cariera Taur: Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.