Arhiva Horoscop Racarhiva zodia rac Astazi , Joi 01 octombrie 2020
302 Found

Found

The document has moved here.arhiva zodia rac , miercuri, 30 septembrie 2020
Raci, incercati sa ii ajutati pe ceilalti in aceasta perioada: fie ca este vorba de o paine donata unei persoane nevoiase, fie de un raport completat pentru un coleg. Luati o pauza de la afaceri pentru o vreme si ajutati oamenii din jurul vostru. Nu va supraincarcati cu o rutina, altfel exista riscul de a nu termina ceea ce ati inceput.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 29 septembrie 2020
Creierul tău are nevoie de o dietă echilibrată la fel ca corpul tău. O hrănești cu prea multe informații seci și detaliate și nu cu suficientă inspirație distractivă și creativă? Distracția este la fel de importantă ca învățarea și este important să înțelegem că cele două lucruri nu se exclud reciproc. Puteți învăța multe încercând un nou sport, o mișcare de dans sau un nou tip de muzică. Stimularea creierului necesită expunerea la o varietate mai mare de idei. Ieșiți în afara propriei culturi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 28 septembrie 2020
Finantele comune cu altii sunt temele principale ale zilei. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru verificarea documentelor care privesc bunurile sau, functie de caz, creditele. In sectorul banilor si bunurilor provenite de la altii exista un punct sensibil deocamdata, fapt pentru care ar trebui acordata o atentie sporită.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , duminică, 27 septembrie 2020
302 Found

Found

The document has moved here.
arhiva zodia rac , sâmbătă, 26 septembrie 2020
Ai grijă cu cine vorbești despre planurile tale azi. Nu este vorba că nu poți avea încredere în nimeni, dar unii oameni (și probabil știi care sunt) nu sunt la fel de bune pentru a ține o informație confidențială. Dacă cineva încearcă prea tare să afle lucruri personale pe care nu vrei să le împărtășești, simpla tăcere va transmite un mesaj eficient. Se aplică și reversul medaliei, așa că nu îți băga nici tu nasul în treburile altor oameni.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , vineri, 25 septembrie 2020
O chicoteală sau o văicăreală la momentul potrivit sau în fața oamenilor nepotriviți va spori intensitatea emoțională și creează tulburare. Așa că fii atent cum te exprimi acum. Scoate-ți fața serioasă și afișeaz-o. Vei avea nevoie de ea. Azi e nevoie să ai o purtare calmă și obiectivă. Nimeni nu trebuie să știe ce e în mintea ta. Dar dacă poți sta relaxat la interior, vei trece peste asta foarte bine.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , joi, 24 septembrie 2020
Nu incerca sa ii convingi pe ceilalti de faptul ca tu ai dreptate. Fiecare om e diferit, are experienta de viata diferita, are principii, credinte, convingeri si dorinte diferite de ale tale, de aceea micile neintelegeri sau conflicte de astazi ar putea fi evitate daca vei primi cu premiza ca fiecare merita sa aiba o parere, chair daca nu este cea care iti convine sau cu care rezonezi. Sfatul astrelor: poti invata multe astazi, despre ceilalti, dar si despre tine, daca ai rabdare si esti atent sa observi lectia.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , miercuri, 23 septembrie 2020
Să faci parte dintr-un grup nu înseamnă nimic dacă nu te implici cu adevărat. Ești genul de persoană care contribuie cu tot ce poate, ori preferi să rămâni în umbră, în speranța că nimeni nu va apela la tine pentru ajutor? Dacă nu vrei cu adevărat să fii implicat, atunci fă-ți un bine și caută-ți un colectiv care te poate activa și poate scoate la suprafață toate calitățile minunate pe care le ai. Nu mai aștepta ca ceilalți să facă prima mutare. Ia atitudine și implică-te.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 22 septembrie 2020
Nu tresări dacă cineva îți dă niște vești dezamăgitoare azi. În sinea ta, probabil știai că o să vină. Și dacă nu erai pregătit suficient pentru a face față acestei vești cu ușurință, nu te îngrijora de cum vor evolua lucrurile. În schimb, concentrează-te pe lucrurile mici în legătură cu care poți face ceva. Sunt destule lucruri pe care le poți face pentru a ușura vestea. Nu dramatiza. Adună-te și mergi mai departe.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , luni, 21 septembrie 2020
Racii se întâlnesc în mod neaşteptat cu o veche iubire. S-ar putea ca focul iubirii să nu se fi stins definitv nici din partea voastră nici din partea acestei persoane misterioase. Nu lăsaţi momentul să se piardă. Dacă sunteţi amândoi singuri şi dispuşi să vă oferiţi o a doua şansă, mergeţi înainte cu capul sus.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , duminică, 20 septembrie 2020
Weekendul vă prieşte dragi Raci, căci pe acasă sigur nu staţi. Fiţi spontani, puneţi degetul pe hartă cu ochii închişi şi porniţi către destinaţia necunoscută. Veţi întâlni oameni, obiceiuri şi peisaje aşa cum nu v-aţi fi imaginat şi veţi avea şansa să vă reîncărcaţi bateriile cu multă energie.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net Weekendul vă prieşte dragi Raci, căci pe acasă sigur nu staţi. Fiţi spontani, puneţi degetul pe hartă cu ochii închişi şi porniţi către destinaţia necunoscută. Veţi întâlni oameni, obiceiuri şi peisaje aşa cum nu v-aţi fi imaginat şi veţi avea şansa să vă reîncărcaţi bateriile cu multă energie.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , sâmbătă, 19 septembrie 2020
Astăzi Horoscopul.Net va sugerează să evitați întâlnirile în interes profesional sau de afaceri, din cauza că riscul de neînțelegeri este mult mai mare decât de obicei. De asemenea, întâlnirile cu prietenii se pot soldă cu dezamăgiri. Relațiile sentimentale pot decurge fără probleme, cu condiția să fiți mai atent la opiniile și dorințele persoanei iubite.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , vineri, 18 septembrie 2020
Ești pus pe cheltuieli mari și inutile și curând vei rămâne cu conturile goale dacă nu te oprești. Strânge cureaua acum, până nu e prea târziu. Fii chibzuit şi cumpătat. Banii dispar cât ai bate din palme, așa că fii pragmatic. În perioada asta încearcă să nu dai și să nu iei bani cu împrumut.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , joi, 17 septembrie 2020
302 Found

Found

The document has moved here.
arhiva zodia rac , miercuri, 16 septembrie 2020
Egoul tău este solid așa că nu ai nevoie de validarea altor persoane acum, ceea ce este bine. Când lumina reflectoarelor bate în direcția ta, vei avea dorința de a fugi de ea, nu înspre ea. Cine are nevoie de atenție când vei fi mai satisfăcut privind alți oameni făcându-și treaba? Să te ții departe de acțiune îți prinde bine acum. Să stai în spate ar putea să îți aducă mai multe beneficii decât să fii în centrul atenției.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 15 septembrie 2020
Poți înțelege mai bine problemele cu care te confrunți acum dacă ai curajul să pui câteva întrebări sensibile câtorva oameni cu putere. Trebuie să ieși din carapace și să nu îți faci prea multe griji cum va reacționa cealaltă persoană la întrebările tale. Dacă ai nevoie de un răspuns, trebuie să întrebi persoana care ți-l poate oferi. Nu există cale ocolitoare. Oamenii vor răspunde pozitiv îndrăznelii tale, așa că încearcă asta până nu e prea târziu.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 14 septembrie 2020
Astazi este despre simturi, senzatii, trairi, emotii, sentimente. Vei fi atent la sincronicitati, la mesajele care ajung la tine, la intalniri neasteptate. Partea buna este ca vei primi si raspunsurile dorite, iar sfatul astrelor este sa-ti asculti intuitia, nu ce iti dicteaza mintea.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , duminică, 13 septembrie 2020
Racii ar putea avea parte de clipe romantice alături de persoana iubită, pe un final de săptămână armonios și liniștitor. E una dintre acele zile în care totul pare bine, iar problemele par la kilometri distanță. Astfel de momente sunt rare, așadar nativii din zodia Rac ar face bine să profite din plin.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , sâmbătă, 12 septembrie 2020
O idee năstrușnică ți-a venit în minte astăzi și vei avea surpriza să constați că… ar putea chiar să funcționeze. Succesul ei nu e pus sub semnul întrebării. Ci dacă altcineva la fel de aventuros ca tine s-ar arunca în punerea ei în aplicare. Grijă mare pe cine alegi să îți fie alături. De asemenea, e o zi minunată să reiei legătura cu un vechi prieten cu care nu ai mai vorbit de multă vreme.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , vineri, 11 septembrie 2020
Relațiile romantice sunt dificile. Nimeni nu spune că e ușor să găsești echilibrul între viața profesională și cea romantică. Cât de curând va trebui să te întrebi serios dacă ești pregătit să pui pe primul loc partenerul actual. Dacă nu crezi că poți face asta, atunci poți renunța încă de pe acum la orice încercare de a face lucrurile „să meargă”. Nu o să meargă fără un angajament real din partea ta.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , joi, 10 septembrie 2020
Racul poate continua sa fie presat de rude astazi. Vorbeste in finantele tale. Rudele solicita de la dvs. sa incepeti sa castigati mai mult si sa „legati” proiecte pentru suflet, care nu aduc bani si uneori necesita investitii semnificative din bugetul familiei. Nu conduce conversatia la o cearta. Daca aveti ceva de spus si va simtiti bine, spuneti-l si nu renuntati. In acelasi timp, analizeaza-te, chiar te multumesti cu „firimituri” cand ai putea castiga mai mult?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , miercuri, 09 septembrie 2020
Uneori e bine să fii mai neîncrezător. Te ajută să rămâi în gardă și să acționezi chiar înainte ca problema să capete proporții. Astăzi, însă, nu ai niciun motiv să intri la bănuială în legătură cu cineva, ori cu ceva anume. Fiind atât de mult timp în alertă, începi să suspectezi pe toată lumea, de multe ori fără un motiv real. Nu ți-ar strica o scurtă vacanță, eventual cu puțini oameni în jur, în care să te regăsești.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 08 septembrie 2020
Încearcă să nu devii prea sentimental cu privire la relațiile și lucrurile care s-au petrecut în trecut. Nu te ajută cu nimic să tot rememorezi întâmplările care te-au marcat. E timpul să mergi înainte și să vezi lumea cu ochii de acum! Amintirile au rostul lor, însă te pot ține pe loc atunci când le lași să îți invadeze prezentul. Trebuie să începi să îți faci planuri pentru următoarele luni. Gândește-te unde vrei să mergi de aici.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 07 septembrie 2020
Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi anturajul tău. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de lucruri frumoase care îţi plac. Mergi înainte pe drumul tău însorit, afară este încă cald, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în nici un caz… Ai o mare dorinţă de a dărui şi chiar faci mici cadouri, aşa, fără motiv, sau cu motiv evident, bucuriile mari nu sunt la dată fixă. Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu, sau unde activezi. Dacă muncești la domiciliu, lucrurile se schimbă. Nu uita că ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur!
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , duminică, 06 septembrie 2020
Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal. Fă-le şi tu mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău. Calmează-te şi ocupă-te de ce ai de făcut cu un soi de amuzament, ca şi cum ar fi o distracţie, nu ceva atât de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine dacă abordezi un zâmbet pe figură şi le vezi ca pe o joacă.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , sâmbătă, 05 septembrie 2020
E o sărbătoare, vă daţi întâlnire cu fraţi şi surori şi trageţi un chef! ceva e. Cineva cu care aţi fost en froid da semne de viaţă c-ar vrea să fiţi din nou împreună, dar trebuie să mai vreţi şi voi - inima decide încotro.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , vineri, 04 septembrie 2020
Sunteţi îngrijoraţi, fără motiv, de ceea ce se petrece în jurul vostru. Chiar dacă lucrurile se desfăşoară ca şi până acum, normal, voi veţi deveni agitaţi şi pierduţi. Astrele vă recomandă să vorbiţi cu oamenii dragi din viaţa voastră, să le explicaţi prin ce treceţi şi să le ascultaţi sfaturile. Astfel, veţi înţelege ce se întâmplă cu voi. Este momentul să vă calmaţi şi să aşteptaţi zilele libere la care visaţi de atâta vreme.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , joi, 03 septembrie 2020
Astazi te vei concentra pe reputatia ta profesionala. Sunt posibile discutii cu autoritatile, sa ai parte de discutii sau intalniri importante si…profitabile, pe viitor. Pastreaza-ti o atitudine cat mai calma si deralaxara. Ai grija la alegerile pe care le faci si mai ales, sa nu deteriorezi relatiile de prietenie .
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , miercuri, 02 septembrie 2020
In plan emotional esti mai deschis, mai sincer, cauti o comunicare calda, empatica, profunda, stii sa oferi intelegere. Sunt favorizate relatiile, parteneriatele, asocierile, munca in echipa. Esti atras de culturi noi, idei inovatoare, de strainatate, de calatorii, de relatiile la distanta.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 01 septembrie 2020
Lasă zidurile să cadă dacă simți că ești pregătit să duci relația la un alt nivel. Permite-i partenerului să te descopere și să vadă cum ești tu de fapt, chiar dacă asta înseamnă să te pui într-o poziție de vulnerabilitate. Lucrurile evoluează, indiferent dacă îți place sau nu, iar oamenii care chiar țin la tine vor să te cunoască cu adevărat.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 31 august 2020
Racii ar putea intra într-o nouă etapă pe plan sentimental. Ocaziile se perindă cu viteză amețitoare, iar nu puțini sunt cei care vor avea parte de schimbări imposibil de imaginat în urmă cu puțin timp. Este momentul pentru a trece la acțiune, însă nu înainte de a face ordine în gânduri și de a afla care sunt adevăratele dorințe și aspirații.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , duminică, 30 august 2020
Racii sunt plini de energie și imprevizibili, iar persoanele din jurul lor par a prelua această atitudine. Ceva magnetic îi plasează în centrul atenției și nu este exclus ca unii să atragă priviri mai mult decât prietenoase. S-ar putea chiar ca o persoană să vină cu mărturisiri dintre cele mai romantice, despre care nici măcar nu ți-ai fi putut imagina. Este cu adevărat o zi specială și o ocazie unică, bucură-te de ea.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , sâmbătă, 29 august 2020
Racii sunt puși în fața unor decizii dificile, în care nicio alternativă nu pare mai bună ca alta. Câteodată, destinul te aduce într-un punct în care trebuie pur și simplu să alegi o cale, oricare ar fi ea, numai să nu stai pe loc. Aici, este, de fapt, misterul. Dacă ai ajuns într-o asemenea situație este posibil să fi evitat să iei hotărârile necesare la timpul potrivit. Dar iată că a sosit momentul!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , vineri, 28 august 2020
Nu poţi mulţumi pe toată lumea pentru că aşa e viaţa: când unul câştigă altul pierde. Azi e momentul tău de glorie şi ar trebui să te gândeşti numai la persoana ta. Nu te lăsa impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemulţumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizaţi de reuşita ta. Şi tu ai fost în locul lor altădată, dar iată că roata s-a învârtit şi acum tu eşti cel care se bucură de victorie. Nu te lăsa influenţat de zvonurile negative, de bârfele ironice, de mutrele bosumflate ale celor care nu pot suporta succesul altora, ci aşează-te doar pe tine în prim plan. Meriţi acest succes!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , joi, 27 august 2020
Orice te-ar supăra în ultima perioadă, soluția la îndemână e să te lași acaparat de muncă. Încearcă să îți păstrezi concentrarea și lasă-ți creierul să rezolve orice problemă apare. Tu deții controlul și e o ocazie bună să dovedești și celorlalți acest lucru. Munca este o evadare minunată pentru tine, așa că ar trebui să profiți de ea astăzi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , miercuri, 26 august 2020
Racii care nu știu cum să își exprime sentimentele față de o persoană ce îi atrage sunt sfătuiți să spună tot ce le trece prin cap. Fără analize peste analize, fără a-și măsura cuvintele și fără a-și urmări fiecare gest. Toate acestea nu fac decât să îi blocheze mental și să le dea impresia neputință. Fii spontan și lasă-ți inima să vorbească așa cum vrea ea. Vei descoperi că este singura modalitate de a forma o legătura profundă și reală cu persoana care te interesează. Și s-ar putea să îți schimbe destinul.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 25 august 2020
Racii ar putea descoperi cu surprindere că persoana pe care și-o doresc alături de ei este mai aproape decât și-ar fi imaginat. Tot ce trebuie să facă este să deschidă ochii larg, pentru că de multe ori dragoste trece neobservată, în agitația de zi cu zi. Instinctul te îndeamnă către o ființă anume și nu știi din ce motiv? Poate că ar fi cazul să afli, chiar dacă pare bizar. Nu ai timp de pierdut.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 24 august 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera comunicarii. Mesajul zilei: Cuvintele tale pot crea cel mai frumos vis posibil, de aceea astrele te indeamna sa ai grija la atitudine, la cuvintele si energia pe care o pui in ele, daca iti doresti ca visul tau sa prinda radacini, sa creasca si sa-si intinda ramurile spre ceilalti oameni, spre binele tuturor.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , duminică, 23 august 2020
O să vă îngrijiți și de voi, vă duceți la piscină, la spa, la un tuns, să vă mai cumpărați ceva de îmbrăcat, de încălțat. Vă cheamă cineva în vizită și o să vă facă plăcere să vă duceți, dar poate fi o problemă cu mașina și poate rugați un prieten, o rudă să vă ajute cu transportul.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , sâmbătă, 22 august 2020
302 Found

Found

The document has moved here.arhiva zodia rac , vineri, 21 august 2020
Poate le-ați promis copiilor că-i duceți într-o plimbare acolo unde și-au dorit demult și o să vă țineți de cuvânt. Sunt chestiuni birocratice de care trebuie să vă achitați urgent și să încheiați niște situații ca să puteți da drumul unor proiecte care așteaptă de ceva vreme.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , joi, 20 august 2020
Multe relații cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba începând de astăzi. Energa zilei îți favorizează evaluarea corectă a celor care îți sunt loiali cu adevărat și a celor care doar profită de pe urma ta. Fii prudent și evită a povesti prea multe despre tine și intențiile tale! Tema de fundal a zilei o reprezintă veniturile și bunurile personale.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , miercuri, 19 august 2020
E posibil să semnați un certificat de căsătorie sau de naștere, că s-a născut un copil pe care-l așteptați de multă vreme. Se pare că s-a definitivat un contract și intrați direct în pâine, începeți munca și vă dați tot interesul să respectați condițiile cu care ați fost de acord.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , marţi, 18 august 2020
Nu te mai compara cu nivelul altora, pentru că fiecare are norocul său, destinul său, propriul său sens de mers, deci nu poţi fi şi tu ca ceilalţi. Fii tu însuţi în situaţia de faţă, fără să încerci să imiţi pe alţii, să-i urmezi pe alţii pas cu pas. Mult mai bine te-ai descurca pe propria ta cale, una originală, unică, doar a ta, deci nu încerca să fii ca restul lumii. A face parte din turmă nu e chiar în beneficiul tău, pentru că te-ai putea rupe de pluton pentru a face câţiva paşi mai în faţă sau a urca mai multe trepte mai sus spre succes. Profită de ocaziile bune care ţi se oferă doar ţie şi nu accepta anonimatul doar pentru că toţi ceilalţi sunt în urma ta.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 17 august 2020
Dimineaţa ai o veste bună, dar pe seară poţi să întâlneşti o opoziţie din parte celor apropiaţi. Ideile tale „energice” nu sunt foarte populare. Poate că ai exagerat un pic, mai gândeşte-te! Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te vei numi. Racii creatori, artişti şi/sau educatori sunt ceva mai avantjaţi, mai ales în a doua parte a zilei. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes. Un semn de foc îți poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură. Se pare că ai noroc. Atenţie la vremea capricioasă şi la Soarele care încă arde – protejează-te tu, pentru că nimeni nu-ți poartă de grijă.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , duminică, 16 august 2020
302 Found

Found

The document has moved here.
arhiva zodia rac , sâmbătă, 15 august 2020
Uneori, lucrurile se văd mai bine cu ochii minţii decât cu cei fizici, ca atare bazează-te pe capacităţile tale extrasenzoriale, chiar dacă ai spune că nu le ai. Ba da, le ai, şi acum poţi descoperi aspecte pe care, altădată, nici nu le-ai remarcat, poţi simţi chestii de fineţe pe care altădată le-ai fi neglijat, deci ascute-ţi cumva simţurile cele mai fine. Eşti o antenă foarte receptivă la lucruri subtile, nu la cele pe care oricum le vede toată lumea, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre talentele tale native de… clarvăzător, pentru că nici n-ai idee ce vei observa cu ochiul tău tainic!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , vineri, 14 august 2020
O revenire la vremuri mai bune poate vă faceţi curaj să-ncepeți o relaţie de cuplu şi o să vă sincronizaţi frumos.O reuşită, vi s-a dat ok-ul pentru o plecare sau ca să luaţi nişte bani, un salariu, două în avans, sau un credit bancar te pomeni.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , joi, 13 august 2020
Joi, Racii nu au motive să se streseze sau să se îngrijoreze. Nu se va întâmpla nimic deosebit, totul va decurge conform planului. La locul de muncă, te vei descurca excelent, iar lucrurile în relația de cuplu merg de la sine. În următoarele zile te vei bucura, în sfârșit, de odihna și relaxarea la care ai visat în ultima perioadă.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , miercuri, 12 august 2020
Legăturile de rudenie se dovedesc şi astăzi foarte folositoare, dar îţi este oarecum interzis să faci promisiuni în locul altor persoane. Pentru unii nativi apar noi posibilităţi de afirmare ori chiar noi joburi deosebite. Libertate totală de limbaj.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 11 august 2020
Au apărut unele animozităţi în mediul în care lucrezi şi, cât timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreşte-te din avânt şi ocupă-te de acele conflicte care planează în aer. Dacă le ignori, ele vor rămâne tot acolo şi într-o zi vor răbufni mult mai intens, cu riscul de a-ţi strica toate planurile. Apar deja semne că nu te mai înţelegi cu unele persoane şi trebuie să stai puţin de vorbă cu acestea, faţă în faţă cu calm, pentru a descoperi ce stă la baza neînţelegerilor voastre.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 10 august 2020
Ascultă-i pe cei care îţi oferă sfaturi cu privire la viaţă ta sentimentală, pentru că ei sunt o oglindă foarte realistă în care poţi vedea lucrurile exact aşa cum sunt. Ei te trag de mânecă atunci când greşeşti, atunci când eşti furat de iluzie sau atunci când în spatele aparenţelor se află minciună, pentru că tu eşti prea implicat şi nu vezi situaţia clar şi sincer. Cel care îţi spune că nu te comporţi aşa cum se cuvine sau că partenerul tău nu e atât de corect pe cât ar trebui, chiar îţi vrea binele şi nu suportă să vadă că te amăgeşti singur. Fă acele schimbări spre care cel din faţă ta te îndeamnă, pentru că vor redresa viaţă în doi că prin farmec.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , duminică, 09 august 2020
Astăzi, Racii simt nevoia de liniște. Ai nevoie de o pauză, de un timp doar pentru tine, pentru a-ți pune ordine în gânduri. Ieși afară, plimbă-te și încearcă să iei decizia cea mai înțeleaptă. Meriți o schimbare în viaţa ta, pe toate planurile. Sentimental, lucrurile nu merg așa cum ți-ai dorit, însă gândește-te bine înainte să faci pasul decisiv. Orice problemă se poate rezolva prin comunicare, răbdare şi multă înţelegere.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , sâmbătă, 08 august 2020
Când faci un calcul cu ce bani ai mai rămas după ultimele cumpărături, nu-ţi iese o cifră promiţătoare, încât eşti gata să cazi în depresie din cauza banilor. Prefă-te că nu te preocupă acest aspect, lasă datoriile sau bilanţurile pe altădată, şi acum adu-ţi aminte doar de ceea ce ai, nu de ceea ce-ţi lipseşte. Oricum nu vei putea cumpăra vreodată tot ce-ţi doreşte inima, dar tot ai ceva concret în mână care poate compensa ceea ce lipseşte. Legea compensaţiei funcţionează de fiecare dată.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , vineri, 07 august 2020
Racii au de lucrat la îmbunătățirea relației cu colegii de serviciu. Atenție, astrologii spun că această relație va fi foarte importantă în viitor pentru voi, așa că este bine să fixați niște baze sănătoase. Pe plan sentimental, nativii au ocazia de a întâlni aceea persoană specială.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , joi, 06 august 2020
Mai este puțin și vine weekend-ul. Planurile pentru zilele libere sunt pregătite de mult, tot ce mai trebuie să faci este să ai răbdare, lucru care nu prea te caracterizează. Nu ai ce să faci, mai așteaptă puțin.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , miercuri, 05 august 2020
Pentru ca vei primi vesti si mesaje din toate partile este important sa stii sa le treci printr-un filtru, sa fii atent pe ce informatii de bazezi, dar si ce decizi sa redirectionezi mai departe. Fii atent la detalii, la informatiile primite, mai ales daca este corba despre a semna unele acte, despre a face rapoarte, despre a lua cu hartiile. Si la capitolul deciziilor mai importante astrele sustin ca ar trebui sa fii cu ochii in patru si sa nu lasi garda jos sau sa lasi anumite responsabilitati pe seama altor persoane.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 04 august 2020
Dacă un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie să-l privești ca pe un capăt de drum, ci ca pe o provocare spre etapa următoare. Ia o pauză și încearcă să înțelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experiența acumulată pentru a trece la nivelul următor. Privește înapoi cu recunoștință, pentru că ai primit, pe parcursul acestei aventuri, toate resursele necesare pentru a-i face față cu succes. Chiar dacă nu ai ajuns exact la scopul propus inițial, cu siguranță ai ajuns la un nivel folositor pe care îl vei putea duce mai departe. Ai încredere că tot ce ai construit până acum are un rol în viața ta de acum încolo, pentru că nimic nu e întâmplător.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 03 august 2020
Este o zi destul de plina, cu tot felul de provocari. Nu uita sa iei pauze atunci cand simti ca anumite griji incearca sa te acapareze. Cauta strategii sa le gestionezi, cere ajutorul cuiva sa mai preia din responsabilitati. Ai grija mai mult de sanatate, fii mai echilibrat in toate, te indeamna astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , duminică, 02 august 2020
Este o zi foarte favorabila, mai ales in sectorul dragostei. Este un moment potrivit sa iei o decizie in zona parteneriatelor pe termen lung, de aceea este posibil ca in minte sa ti se infiripe ideea de a trece relatia amoroasa in care esti implicat la un nou stadiu, sa deschizi un nou capitol, din care ambii parteneri sa aiba de castigat.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , sâmbătă, 01 august 2020
Astazi cauti confortul si siguranta, indiferent ca va fi vorba despre familie, despre relatii, despre afaceri sau cariera. Iti doresti sa te inconjori de oameni dragi, de incredere sau de persoane care au aceleasi viziuni sau mentalitate ca si tine, de parteneri loiali.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , vineri, 31 iulie 2020
Vin bani sau aşa pare c-ar fi mai multe surse şi o să strângeţi un capital, să vă puteţi gândi la o casă pe care s-o luaţi cât de curând. Un proiect de afaceri prinde viaţă şi or să apară şi banii, o să vă puteţi mişca dacă o să mai primiţi ajutor din partea celor care cred în voi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , joi, 30 iulie 2020
O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie sentimentală care mai are viaţa-n ea şi o să fiţi fericiţi. Vin bani mai mulţi – pot fi şi din urmă, dar şi pentru că lucraţi în plus şi cel puţin în perioada asta se strâng bani frumoşi, dacă nu cumva se permanentizează sumă, c-o fi o mărire de salariu.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , miercuri, 29 iulie 2020
Este posibil sa ai parte de susprize astazi, fie sub forma de revederii unor persoane, de situatii neasteptate, de sincronicitati interesante. Este un cadru astral bun si pentru intalniri cu prietenii. Astrele iti recomanda sa creezi cat mai multe si mai dese momentele in care te inconjori de oameni dragi sau alaturi de care te simti bine.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 28 iulie 2020
Esti deschis, iti permiti sa incerci, sa afli, sa descoperi. Cu toate acestea, este posibil ca astazi sa existe in apropierea ta o persoana care sa apese pe unele „butoane” care sa declanseze anumite stari, trairi, dorinte si care te poate ajuta sa intelegi cum iti poti imbunatati unele aspecte ale vietii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 27 iulie 2020
Simti ca cei cu care vei interctiona astazi vor fi pe aceeasi lungime de unda cu tine, vor gandi si vor actiona fara sa vorbiti prea multe sau fara sa stabiliti detalii. Aceasta energie, cooperare, colaborare iti va aduce multa incredere in parteneriatele stabilite, in succesul celor gandite, dar si venituri suplimentare.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , duminică, 26 iulie 2020
Poti face cateva schimbari in ceea ce priveste sectorul caminului, fie ca este vorba despre o curatenie mai serioasa, noi obiecte de mobilier, decoratiuni, organizarea hainelor sau actelor. Esti mai atras si de studiu, de tot ce tine de carti. Este un moment bun pentru a te retrage intr-un colt si pentru a lectura, pentru a te dedica dezvoltarii personale.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , sâmbătă, 25 iulie 2020
Te poti indragosti, reindragosti sau iti poti imbunatati relatia de cuplu. Daca este vorba despre o relatie din trecut, este posibil sa fii dispus sa mai acorzi o sansa, daca lucrurile au stagnat in relatia actuala, sa te preocupi mai mult de a pune lucrurile in miscare. Cert este ca iti doresti iubire, tandrete si pasiune in viata ta si vei face tot posibilul sa le obtii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , vineri, 24 iulie 2020
Este posibil sa intalnesti sau chiar sa cunosti astazi o persoana care iti poate influenta viata, fie si pe termen scurt. Este posibil ca sa realizezi acest lucru abia peste cateva zile, sa nu constientizezi pe loc cine este si care este aportul acestei persoane, dar influenta sau impactul acesteia asupra ta va fi important. Atentie, poate fi vorba despre o propunere, o veste, o idee de schimbare, o raza de speranta, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , joi, 23 iulie 2020
Doresti sa iesi din rutina, din plictiseala. Este un cadru astral deosebit de bun pentru pasiuni, pentru activitati carora le dedici timp si energie, fara a simti ca te-ar obosi. Iti place sa fii util, sa ajuti oamenii, dar in acelasi timp sa-ti folosesti imaginatia si abilitatile.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , miercuri, 22 iulie 2020
Domeniul profesional este pozitiv influenţat, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Dar, trebuie să fii diplomat și zâmbitor cu cei dragi! A doua parte a zile este si mai convingatoare in presupunerile tale. Rămâne doar să spui: am zis eu! Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile, de orice sex ai fi. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Seara relaxantă – de câta vreme nu ai mai fost la o terasă? Dacă spui „de ieri” înseamnă că eşti bine orientat!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 21 iulie 2020
Fii mai atent la alimentatie, la stilul tau de viata. Ar fi indicat sa faci cateva schimbari in acest sens, pentru ca in ultima perioada nu ai fost prea atent la alegerile pe care le-ai facut in materie de alimentatie sanatoasa, la timp. Este o zi buna pentru a incepe o dieta, pentru un consult la specialist, pentru o detoxifiere, pentru a-ti ingriji sanatatea.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 20 iulie 2020
Este o zi in care ai chef de a pleca, de a te elibera, de a schimba peisajul, iar acest lucru se intampla gratie faptului ca semnul tau zodiacal se afla in sfera afacerilor externe. Iti doresti sa sari peste gard, sa vezi ce este in partea cealalta, cea pe care nu o vezi sau iti este prea putin accesibila. Este posibil sa ai tendinta si sa actionezi nonconformist.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , duminică, 19 iulie 2020
Concentreaza-te pe sectorul familiei, pe nevoile copiilor, partenerului de viata, parintilor. Este posibil sa fie nevoie sa iei cateva decizii, iar astrele iti sugereaza sa nu fii prea transant, sa dai dovada de mai multa empatie,dar si diplomatie, chiar daca stii ca decizia ta ar fi cea mai buna pentru toti.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , sâmbătă, 18 iulie 2020
Stii expresia „schimbi locul, schimbi norocul”? Aceasta iti poate descrie foarte bine aceasta zi. Este posibil sa apara ocazia de a face o calatorie, un drum in afara localitatii unde stai, iar astrele te indeamna sa te bucuri de acest prilej, pentru a mai schimba decorul, pentru a vedea si alte lucruri, pentru a te intalni si cu alti oameni.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , vineri, 17 iulie 2020
Esti cu gandul la vacanta, la o escapada, vizita, ba chiar adunare. Iti doresti sa petreci mai mult timp in aer liber si cauti oportunitati in acest sens. Este o zi buna pentru a-ti organiza sau planifica un eventual concediu, pentru a cerceta ofertele, pentru a organiza detaliile.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , joi, 16 iulie 2020
Iti doresti ca toate sa se intample cum si cand iti vrei tu, iar acest lucru se va lovi de realitate, de ceea ce detii in prezent. Uneori nu esti pregatit pentru acele lucruri, alteori nu este momentul potrivit pentru schimbari. Este important sa fii mai rabdator, sa te lasi si purtat de val si sa nu-ti mai construiesti scenarii rigide.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia rac , miercuri, 15 iulie 2020
Putina socializare nu ar strica, ba poate chiar si mai multa! De aceea te gandesti astazi la cateva vizite, la unele intalniri sau ai tendinta sa te alaturi cu usurinta unor persoane in vreun parc. Esti un partener bun de discutii, stii sa fii atent la interlocutor, sa oferi sfaturi si empatie.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , marţi, 14 iulie 2020
Esti unic, iar astazi vei avea aceasta idee in minte si vei cauta sa accepti acest lucru. Sfatul astrelor este sa nu-ti fie frica sa fii altfel decat ceilalti cu care interactionezi. Daca esti mereu la fel ca ceilalti oameni, inseamna ca nu iti exprimi individualitatea, izr acest lucru poate naste multe frustrari. Permite-ti sa gandesti si sa fii diferit astazi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia rac , luni, 13 iulie 2020
Este posibil ca astazi sa te intalnesti cu anumite rude, parinti, frati si surori si sa aveti o discutie deschisa, onesta, profunda. Este un cadru astral favorabil pentru tot ce tine de camin, de terenuri, de familia extinsa. Este o idee buna sa-ti asculti partenerul astazi, pentru ca are sfaturi intelepte sa-ti ofere.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net