Arhiva Horoscop Leuarhiva zodia leu Astazi , Miercuri 05 august 2020
Este posibil sa traiesti astazi momente de exaltare, de adrenalina, de o explozie de entuziasm, iar aceste energii vin dinspre oamenii cu care impartasesti aceleasi idei, viziuni, idealuri. Este o zi buna pentru a-ti folosi imaginatia, pentru a fi creativ, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net

arhiva zodia leu , marţi, 04 august 2020
Nu are rost să te lași împovărat de griji care chiar nu au ce căuta azi în mintea ta. Chiar dacă problemele de orice natură mai apar în viața oamenilor, ele vin și trec, precum valurile oceanului. Valurile uneori pot naște furtuni, dar alteori oceanul e atât de lin și de calm încât te poți cufunda în el fără teamă. Așa e și bunăstarea, un ocean imens de resurse din care poți pescui de fiecare dată ce ai nevoie. Trebuie doar să te lași cuprins de lumina abundenței, care te înconjoară în fiecare clipă, dar numai tu ești cel care trebuie să deschidă brațele pentru a primi. Ai încredere în dreptul tău de a fi fericit pentru a deschide poarta succesului.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 03 august 2020
Copii se afla in prim plan, indiferent ca este vorba despre propriii tai copii, copiii cuiva apropiat sau copilul tau interior. Este un cadru bun pentru activitati distractive, spun astrele. In plus, esti foarte creativ astazi si ar fi bine sa profiti de toate ideile si viziunile care iti vin astazi in minte.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , duminică, 02 august 2020
Ies la suprafata mai multe lucruri, care in sfarsit ajung in momentul de a fi acceptate, vindecate, depasite, echilibrate. Este un cadru astral potrivit si pentru a imbunatati anumite relatii in care esti implicat, indiferent de natura acestora, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , sâmbătă, 01 august 2020
Te lasi astazi parca prea usor impresionat de povestile sau vestile pe care le auzi. Atentie sa nu fii astfel si usor de influentat. Nu lasa garda jos, nu te abate de la drumul tau, de la obiectivele tale. Gandeste-te si analizeaza mai mult: nu cumva pur si simplu este vorba de manipulare?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , vineri, 31 iulie 2020
O să recuperaţi nişte bunuri, primiţi şi nişte gratuităţi, nimeriţi reduceri pe la magazine sau la cumpărăturilor on line. O să rezolvaţi o sumedenie de lucruri şi o să treceţi la nivelul următor, o să luaţi şi bani şi va fi un progres pe mai multe planuri c-o să accesaţi filonul de resurse interioare.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , joi, 30 iulie 2020
Sunt chestiuni de suflet pe care le puteţi rezolva stând de vorbă cu persoana care a zgândărit ceva pe dinăuntru şi o să vă găsiţi liniştea. Energie, chef de viaţă, de treabă, să-ncepeți lucruri noi care să vă propulseze în carieră şi vă gândiţi serios şi la o relaţie de cuplu.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , miercuri, 29 iulie 2020
Pui punctul pe i. Simti ca avenit momentul in care ar trebui sa te desprinzi de un grup, sa nu mai faci parte dintr-o echipa, sa te detasezi de anumite persoane. Astrele te indeamna sa nu recurgi la tehnici extreme, sa te separi cat mai delicat daca nu mai exista nicio sansa de reconciliere.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , marţi, 28 iulie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui si valorilor personale, probabil de aceea cea mai mare batalie o ai cu tine insuti. Stii ca unele convingeri sau unele programe mentale nu prea te ajuta si ca e nevoie de putina ordine printre acestea. Reusesti sa le identifici? Ce ai schimba?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 27 iulie 2020
O zi buna in special pe tot ceea ce tine de viata de familie, de cuplu. Reusesti sa imbunatatesti anumite aspecte, gratie abilitatilor tale de comunicare, sa elimini niste frici si sa gasesti solutii. Esti mai increzator si stii cum sa gestionezi mai multe lucruri ce tin de acest sector.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , duminică, 26 iulie 2020
Se anunta unele escapade, calatorii, drumetii, vizite sau aspecte ce tin de sectorul extern. Sunt posibile intruniri cu familia extinsa, cu prietenii, cu oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp, dar si posibilitatea de a cunoaste oameni noi, interesanti, de la care ai lucruri interesante de invatat.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , sâmbătă, 25 iulie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera transformarilor. Simti ca nu trebuie sa accepti situatia in care te afli si ca trebuie sa cauti solutii, sa iesi din impas, sa depasesti momentul, sa iesi din zona de confort, sa actionezi. Nu te multumesti cu putinul, nu te complaci si nici nu te plangi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , vineri, 24 iulie 2020
Stii ca ai mai multe optiuni, in special atunci cand este vorba de planul profesional si de aceea est foarte posibil sa incerci sa le exploatezi, sa te folosesti de asii din maneca, de beneficii, de avantajele tale. Poti avea parte de unele mici schimbari, de unele inceputuri, de noi colaborari sau responsabilitati.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , joi, 23 iulie 2020
Reinveti sa te distrezi, sa te recreezi, sa te detasezi. Petreci mai mult timp cu copiii, te joci sau redescoperi copilul interior. Este un cadru astral bun pentru intalniri cu prietenii, pentru vizite sau reuniuni cu oameni dragi, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , miercuri, 22 iulie 2020
Zi bună cooperării, lucrului în echipă. Trebuie, numai, să te concentrezi, ai o mare putere de focalizare, însă pe termen scurt! Lasă comentariile pe altă dată, acum vezi ce este de făcut! Hai să vorbim un pic despre sănătatea ta. Fara sa avertizeze, variaţiile de temperatură, umiditate şi presiune (împreună cu mereu prezenta gravitaţia) îmbătrânesc organismul şi fragilizează neacceptabil sistemul circulatoriu. Atenţie, deci! Se stie ca Leii, statistic vorbind, au probleme cu inima si cu sistemul circulatoriu. Nu ar fi o idee rea sa-ti faci ceva analize, aşa, pentru confortul tau spiritual, dar fără să îmbogăţeşti mai mult “mafia în halate albe”!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , marţi, 21 iulie 2020
S-ar putea sa fie vorba de mai multe intalniri astazi, chiar daca pe unele nu le-ai programat, ci au aparut pe neasteptate. Este posibil ca unele dintre acestea sa-ti aduca anumite amintiri, sa-ti indrepte atentia asupra anumitor fapte care s-au intamplat demult sau sa te intalnesti cu situatii de „deja vu”, doar ca de data aceasta sa decizi ca este nevoie de oa alta abordare, ca trebuie sa procedezi altfel.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 20 iulie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera muncii. Daca ai de facut rapoarte, bilanturi, daca trebuie sa faci o concluzie sau sa finisezi anumite sarcini, atunci ziua de astazi una foarte benefica pentru a face toate aceste lucruri, pentru ca dai dovada de concentrare, eficienta, curaj si randament.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , duminică, 19 iulie 2020
In aceasta zi vei avea un rol de pacificator, de mediator, dar si de conducator. Este posibil sa fie nevoie de abilitatile tale de lider, de initiator. Vei veni cu idei pe care ceilalti le vor urma, vei exprima pareri si ti se vor alatura oamenii care vor rezona cu tine. Ai grija ce alegeri faci, pentru ca efectele vor fi resimtite de mai multi oameni implicati.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , sâmbătă, 18 iulie 2020
Astazi vei reusi sa atagi de partea ta oameni care fie gandesc ca tine, au aceeasi viziune, acelasi traseu, fie care au resursele de care ai tu nevoie si care te-ar putea ajuta in drumul tau spre ceea ce-ti doresti. Cine sunt persoanele acestea? De ce resurse ai nevoie? Ce ai putea sa le oferi in schimb?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , vineri, 17 iulie 2020
Astepti unele vesti, iar ziua de astazi este posibil sa fie una prielnica pentru raspunsuri, informatii, adevaruri. Doar ca acestea nu vor veni intr-un mod in care ai fost obisnuit, ci te va surprinde. Important este sa prinzi mesajul, nu felul in care iti este livrat, spun astrele. Este un moment bun si pentru a cerceta noi idei de afaceri, de dezvoltare, de avansare in domeniul in care activezi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , joi, 16 iulie 2020
Ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Ai nevoie de timp sa analizezi, sa lasi lucrurile sa se aseze in ganduri exact asa cum trebuie, fara a fi fortate. Este un cadru astral potrivit pentru discutii de suflet, pentru intalniri cu prieteni dragi, cu oameni apropiati.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia leu , miercuri, 15 iulie 2020
Este o zi buna pentru a petrecere mai mult timp cu cei dragi, pentru a te dedica nevoilor acestora. Sunt favorizate si iesirile, de orice fel, de la mers in parc pana la mers in alta localitate pentru a-ti vizita rudele. Sunt posibile si unele discutii cu familia extinsa.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , marţi, 14 iulie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera afacerilor externe. Incet, dar sigur vor veni raspunsurile, informatiile si detaliile de care ai nevoie pentru a-ti rezolva unele probleme, pentru a descalci unele situatii, pentru a te dezvolta si a evolua, pentru a-ti imbunatati viata, te asigura astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 13 iulie 2020
Este o zi foarte aglomerata, iar aspectele cele mai importante tin de sectorul financiar. S-ar putea sa fie vorba de facturi, cumparaturi, achizitii mai costisitoare, imprumuturi restituite sau din contra, sa fie nevoie sa oferi tu cuiva bani sau sa te implici in proiectul cuiva. Spre seara s-ar putea sa fii mai emotiv, mai nostalgic.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , duminică, 12 iulie 2020
Astazi esti inclinat sa faci o multime de schimbari si poate chiar sa iei decizii importante in ceea ce priveste sfera vietii personale. Sunt posibile discutii cu fratii, surorile, parintii sau chiar si rude mai indepartate pe tot ce inseamna pe partea de camin, de terenuri, de acte, de mosteniri, dar si de gestionarea unor situatii si probleme mai vechi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , sâmbătă, 11 iulie 2020
Astazi esti mai concentrat ca oricand pe anumite probleme interioare, pe care incerci sa le solutionezi. Este posibil sa apara o persoana cheie in aceasta zi care te va ajuta sa-ti raspunzi la anumite intrebari, care te va ghida, iti va oferi o directie, care poate va juca rolul de psiholog, de mentor, de prieten.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , vineri, 10 iulie 2020
Oamenii cu care vei interactiona astazi vor tine de diverse domenii de activitate, dar si de statuturi socio-economice diferite, dar ai de invatat atat de multe lucruri de la ei! Imbratiseaza diversitatea experientelor pe care le vei afla sau iti vor fi astazi impartasite si accepta-le ca pe niste lectii gratuite care iti sunt oferite.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia leu , joi, 09 iulie 2020
Incerci sa comunici astazi cat mai mult. Cauti sa spui ceea ce ai de spus, nu mai pastrezi si nu mai acumulezi trairi sau informatii, ci decizi sa le oferi celorlalti. Vei descoperi ca informatiile impartasite pot usura lucrurile sau anumite aspecte din viata unora.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , miercuri, 08 iulie 2020
Ai mai multe lucruri de facut prin gospodarie, de aceea ziua de astazi te vei concentra pe aspecte ce tin de camin, de familie. Sunt favorizate urmatoarele lucruri: curatenia, tot ce tine de organizare, de amenajare, de modificare, ba chiar de achizitionarea unor noi obiecte de mobilier sau electrocasnice.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , marţi, 07 iulie 2020
Mintea ta sclipitoare te ajuta astazi sa fii inventiv. Ai idei bune pe care vei face tot posibilul sa le expui astazi. Este un cadru astral favorabil pentru intalniri atat cu prietenii, cat si cu parteneri de afaceri. Este un moment bun pentru a socializa si pentru a creste cercul de persoane cu care interactionezi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 06 iulie 2020
Este o zi buna pentru lectura, studiu, pentru aprofundarea cunostintelor. Este o zi potrivita pentru mici schimbari, planificari, organizari ce tin de viitorul apropiat, pentru ca reusesti sa fii atent la detalii, fara a pierde din vedere totul intreg, imaginea de ansamblu.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia leu , duminică, 05 iulie 2020
302 Found

Found

The document has moved here.
arhiva zodia leu , sâmbătă, 04 iulie 2020
Ai nevoie de flirt, de atentie, de cochetarie, de distractie, de aventura, de pasiune, iar astrele sustin ca vei reusi sa atragi astazi persoane care gandesc ca tine sau care se arata disponibile de a intra in jocul tau. Ai grija totusi cum folosesti aceasta energie, te atentioneaza astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , vineri, 03 iulie 2020
Astazi trebui sa-ti faci ordine in ganduri, in minte. Sunt multe sentimente de analizat, situatii si evenimente asupra carora sa meditezi, de aceea foloseste-te de acest ragaz, te indeamna astrele. Este o zi buna si pentru spiritualitate, dar si pentru activitati relaxante.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia leu , joi, 02 iulie 2020
Din punct de vedere profesional ar fi indicat sa te reinventezi, sa recurgi la strategii noi si sa-ti imbunatatesti planuri pe termen lung. Inainte de a incheia unb capitol, asigura-te ca ai finisat tot ce aveai de facut, ca ti-ai onorat promisiunile, ai achitat facturile etc.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , miercuri, 01 iulie 2020
Cuvintele cheie pentru aceasta zi: trecut, momente, situatii, agitatie. Este posibil ca astazi sa revina anumite situatii care nu au fost rezolvate in trecut sau poate ca au fost amanate prea mult timp si acum te vor presa, acum trebuie solutionate sau finisate cat mai repede.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , marţi, 30 iunie 2020
Ai parte de inspiratie, dar te bucuri si de indrumare astazi, de intelepciunea cuiva drag, de suportul unei persoane care iti este cumva mentor fara sa stie, care stie sa te ghideze si o face fara intentii ascunse. Despre cine crezi ca este vorba?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 29 iunie 2020
Astazi trebuie sa iei anumite decizii, sa faci unele alegeri si iti este cam greu sa ajungi la un numitor comun, sa impaci mintea cu inima. Sfatul astrelor este sa te gandesti la exemplele pe care le ai din trecut, la cum au decurs lucrurile atunci cand ai procedat in acelasi fel. Te-ar ajuta sa sa fii ceva mai pragmatic, mai analitic.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , duminică, 28 iunie 2020
Daca pana acum ai fost mai putin activ in planul carierei, lasand lucrurile sa vina de la sine, astazi vei lua taurul de coarne, cum s-ar spune, vei merge pana in panzele albe, pana te vei asigura ca toti cei cu care interactionezi stiu cine esti, ce reusite ai, dar si cat efort ai depus pentru tot ce ai realizat.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , sâmbătă, 27 iunie 2020
Tine cont astazi de relatiile in care esti implicat. Ai sanse de reusita in toate activitatile legate de afaceri externe, de legaturi cu strainatatea, de aliante cu persoane care au alte credinte sau cultura. Capacitatea ta creativa este deosebit de buna si te poate ajuta sa rezolvi mai usor probleme ce tin de cariera, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , vineri, 26 iunie 2020
Cuvintele cheie pentru aceasta zi: dragoste, atentie, tandrete. Astazi nu este neparat vorba despre iubirea aceea pasionala, cat mai mult despre acele mici gesturi care conteaza intr-o relatie de cuplu. Arata-i, dar si spune-i persoanei dragi despre faptul ca este importanta pentru tine, te sfatuiesc astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net

arhiva zodia leu , joi, 25 iunie 2020
Accentul zilei este pe relatiile in care esti implicat, iar sfatul astrelor pentru tine astfel incat lucrurile sa decurga astazi cat mai lin este acesta: fii diplomat, da dovada de rabdare, daca doresti sa ai parte de o zi echilibrata si linistita, indiferent ca este vorba despre sfera muncii sau a vietii de familie.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , miercuri, 24 iunie 2020
Este o zi buna pentru a face pregatiri pentru o calatorie, fie de serviciu, fie in interes personal. Ai timp, rabdare si poti cerceta si planifica astazi cu multa minutiozitate, mai ales atunci cand este vorba despre afaceri externe. Reusesti sa vezi bine atat imaginea de ansamblu, cat si parti sau aspectele unei probleme.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , marţi, 23 iunie 2020
Ziua de astazi iti aduce vesti bune, mai ales din directia sectorului familiei extinse. De asemenea este important sa fii mai atent la capitolul sanatatii, sa dormi mai mult, sa faci mai multa miscare, spun astrele. Este un cadru astral bun si pentru a-ti schimba stilul de viata.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 22 iunie 2020
Eforturile tale din ultima perioada sunt apreciate asa cum trebuie, spun astrele, iar ziua de astazi este posibil sa-ti poti culege macar o parte din roade. De asemenea este o zi plina de inspiratie pentru tine, buna pentru a pune cap la cap unele informatii, pentru a rezolva dileme, pentru a gasi raspunsuri.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , duminică, 21 iunie 2020
Esti atras de unele oferte, de achizitionarea unor bunuri, de idei de investitii. Este important sa cercetezi cat mai bine terenul, sa soliciti toate informatiile, sa cauti sa descoperi lucrurile din culise, sa fii cat mai bine informat inainte sa decizi ca acel lucru este cu adevarat bun pentru tine, te sfatuiesc astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , sâmbătă, 20 iunie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sectorul muncii. Cineva nu si-a facut treaba, iar astazi tu vei fi cel care va atrage un semnal de alarma, care va prelua problema in propriile maini, care va oferi solutiile salvatoare. Este un cadru astral bun si pentru a recupera anumite sarcini pe care le-ai tot amanat in trecut.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , vineri, 19 iunie 2020
Astazi ar fi bine sa te bazezi pe simturi! Fii atent la detalii, asculta-ti vocea interioara. Daca „simti” ca de anumite lucruri nu esti convins, anumite situatii nu-ti par prea clare sau unele decizii consideri ca nu trebuie luate acum, atunci urmeaza-ti cel de-al saselea simt, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , joi, 18 iunie 2020
Lasa-i pe ceilalti sa se victimizeze, sa critice, sa gaseasca neajunsuri si piedici in orice, tu mai bine ai urmari principiul „tac si fac”, fara a explica nimanui cum si de ce procedezi in modul ales de tine. Astfel vei avea parte de liniste, vei conserva din energie, timp si vei ajunge mai usor la obiectivul dorit.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , miercuri, 17 iunie 2020
Pentru ca iti doresti echilibru si stabilitate, sfatul astrelor pentru astazi este sa mai amani, sa ai rabdare, sa nu te grabesti sa tragi linia finala. Cantareste mai bine fiecare decizie luata astazi, mai ales daca are implicatii financiare. Orice pas negandit iti poate aduce dezechilibru atat de evitat de tine!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , marţi, 16 iunie 2020
Lucrurile sunt destul de sigure, stabile, de aceea este posibil ca astazi sa-ti faci curaj si sa actionezi, sa faci unele alegeri, sa te avanti intr-un nou proiect, sa incepi un nou capitol. Simti ca mergi in directia dorita, de aceea astrele te indeamna sa spui ocaziilor aparute, sa pasesti cu fermitate si incredere.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 15 iunie 2020
Pregateste-te pentru o zi cu multe activitati sociale! Vei simti ca esti in centrul atentiei, dar si ca esti mereu in miscare. Astrele spun ca ai energia necesara pentru a te ocupa de tot ceea ce iti propui, dar este important sa ai rabdare, daca doresti sa le duci pana la bun sfarsit.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , duminică, 14 iunie 2020
A venit momentul sa iei niste decizii legate de anumite colaborari, asocieri, parteneriate. Unele proiecte te atrag, dar nu ai fost prea convins de reusitele acestora, de aceea ai amanat sa faci alegeri, sa iei anumite hotarari, pana nu ai clarificat toate lucrurile.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , sâmbătă, 13 iunie 2020
Astazi ti se va oferi ocazia de a-ti pune in valoare calitatile, de a straluci, de a le arata tuturor cat de avantajati sunt sa te aiba in preajma. Nu este vorba despre narcisism, ci despre o imagine de sine buna, te asigura astrele. Este bine sa te vezi uneori din perspectiva celorlalti.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , vineri, 12 iunie 2020
Astazi nu te grabesti nicaieri si vei avea parca mai mult timp sa schimbi idei si informatii cu colaboratorii, colegii de serviciu, partenerii de afaceri. Observi o oarecare relaxare in plan profesional, iar acest lucru te va ajuta sa-ti reimprospatezi relatiile din acest sector, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , joi, 11 iunie 2020
Ar fi bine să fii mai preocupat de siguranța ta. Spre bine tău, ar fi ok să nu mai apelezi la întâlniri cu cineva pe care l-ai cunoscut în online. Concentrează-te mai mult pe tine.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , miercuri, 10 iunie 2020
Este pasionat de o anumita idee, iar astazi vei cauta persoane care rezoneaza cu cele gandite de tine. Este un cadru astral bun si pentru studiu, pentru dezvoltare personala, pentru gasirea unui potential mentor, pentru descoperirea unei noi pasiuni sau activitati interesante.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , marţi, 09 iunie 2020
Relatia ta sentimentala decurge fara probleme deosebite, cu toate acestea astrele te indeamna sa te ocupi mai mult de acest sector, sa-i acorzi mai mult timp si atentie partenerului romantic. Este o zi buna pentru a te ocupa mai mult si de nevoile membrilor de familie, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 08 iunie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice, iar entuziasmul tau este in crestere! Apar anumite vesti si informatii care iti atrag atentia, iar astazi ai ocazia sa demonstrezi multiplele tale calitati, spun astrele, de aceea, urca pe scena, arata-ti stralucirea!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , duminică, 07 iunie 2020
302 Found

Found

The document has moved here.
arhiva zodia leu , sâmbătă, 06 iunie 2020
Profita la maximum de energia si inspiratia acestei zile, te sfatuiesc astrele. Este o zi potrivita pentru a face planuri ambitioase pe termen lung. Recomandarea zilei: cauta sa nu te pierzi in detalii, sa vezi imaginea de ansamblu.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , vineri, 05 iunie 2020
O persoană generoasă pe care o cunoști trece printr-o perioadă mai dificilă cu banii, așa că nu te baza pe ea dacă ai nevoie de un împrumut. Dintr-o dată, ea a devenit mai conservatoare, iar asta ar putea pune în pericol relația voastră, mai ales dacă te învinovățește pentru impasul financiar în care se află. Pune-te în locul ei și nu mai cere atât de multe în următoarea perioadă.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , joi, 04 iunie 2020
Astazi s-ar putea sa descoperi ca esti sub lupa, ca esti evaluat, verificat, ca iti sunt urmarite actiunile si cercetate sarcinile. Nu te speria, acest lucru poate fi in favoarea ta, pentru ca acest lucru poate insemna ca este timpul sa depasesti o etapa, ca de astazi poti avea parte de increderea unui superior.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , miercuri, 03 iunie 2020
Există un conflict între ceea ce vrea inima și ceea ce îți spune creierul că e mai bine pentru tine, iar asta ar putea să îți dea multe bătăi de cap în viitor. Dacă există cineva care îți face inima să tresalte, ai grijă să nu scapi din vedere lucruri importante zilele acestea. Dacă îți dorești cu ardoare ceva, asta nu înseamnă neapărat că e cea mai bună alegere pentru tine.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , marţi, 02 iunie 2020
Este posibil sa apara ocazia sa faceti cateva schimbari la care va gandesti de ceva timp, indiferent ca este vorba de planul sentimental sau de cel profesional. Astazi sunt favorizate discutiile serioase pe teme importante si relatiile de parteneriat, in general.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , luni, 01 iunie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni. Dorinta ta e din ce in ce mai aproape de realizare! Lucrurile se vor aranja fiecare la locul sau, iar la originea acestei evolutii frumoase se afla exact increderea pe care ai avut-o in fortele proprii, in destin, in Univers.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia leu , duminică, 31 mai 2020
De la facturi, credite, pana la cumparaturi – astazi vei petrece mult timp cu mana pe portofel, de aceea ai grija cum gestionezi lucrurile atunci cand este vorba de bani, te atentioneaza astrele. In ceea ce priveste sfera sentimentala, ar fi bine sa fii mai rabdator, sa nu te avanti nici spre actiuni, nici spre decizii cu care simti ca nu prea rezonezi.arhiva zodia leu , sâmbătă, 30 mai 2020
Sfatul zilei este simplu: sa faci o lista cu prioritati si sa te apuci de ele, pentru ca prea ai amanat unele sarcini in ultima perioada. Tot ce vei intreprinde astazi trebuie analizat cat mai bine inainte si rezolvat cu calm, fara actiuni impulsive si reactii emotionale necontrolate, spun astrele.arhiva zodia leu , vineri, 29 mai 2020
Iti propui sa te concentrezi mai mult pe sectorul profesional, sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei cu care lucrezi, dar si sa cauti metode de a fi mai eficient atunci cand ai perioade cu mai multe sarcini de rezolvat. Care sunt strategiile tale?arhiva zodia leu , joi, 28 mai 2020
Recomandarea astrelor pentru astazi este sa-ti iei un pix si o foaie, sa te asezi undeva confortabil si sa-ti lasi mintea sa creeze, sa scoata la iveala idei noi, mai putin conformiste, mai putin obisnuite. Este o zi buna pentru investitii, pentru a dezvolta proiecte si afaceri noi.arhiva zodia leu , miercuri, 27 mai 2020
Este o zi propice unei autoanalize. S-ar putea să nu ai chef de nimeni si nimc, astfel ca recomandabil este sa faci doar treburile de rutină și să nu ieși prea mult in evidență. Sanatatea este destul de incercata, insa evita pe cat posibil, consultațiile sau dialogurile medicale. O plimbare in aer liber sau o muzică de relaxarea te-ar ajuta enorm. Bazează-te doar pe tine însuți!arhiva zodia leu , marţi, 26 mai 2020
Încerci să ai grijă azi de bunurile tale de valoare, iei în calcul recondiționarea unui imobil care încă are potențial. Chiar dacă vei investi ceva bani, rezultatul va merita. Pe de altă parte, horoscopul.net recomandă să eviți efortul fizic exagerat, pentru a nu declanșa probleme de sănătate.arhiva zodia leu , luni, 25 mai 2020
Te apuca un dor de duca de nestavilit, iar astrele spun ca ti-ar prinde foarte bine o mica escapada, o evadare din grijile cotidiene, o excursie intr-un loc in care ai mai fost si stii ca te poate ajuta sa te reechilibrezi emotional, spiritual si fizic. Care este acel loc magic?arhiva zodia leu , duminică, 24 mai 2020
Daca vrei sa ai succes atunci ar fi bine sa-ti alegi cu grija partenerii, asociatii, colegii cu care vrei sa faci echipa. Degeaba esti tu plin de entuziasm si de motivatie, daca ceilalti nu gandesc, nu actioneaza ca tine sau poate nu cred in proiectul sau obiectivul dorit.arhiva zodia leu , sâmbătă, 23 mai 2020
Esti motivat, ambitios si muncesti cu spor in aceasta perioada, iar aceasta zi se anunta a fi destul de productiva, spun astrele. Tragi tare sa duci la capat ceea ce ai inceput, iar rezultatele finale incep sa se contureze din ce in ce mai bine.arhiva zodia leu , vineri, 22 mai 2020
Emoțiile sunt greu de gestionat astăzi, însă nu imposibil. Nu te aprinde imediat dacă cineva îți spune un lucru enervant sau acuzator. Respiră adânc și numără până la zece (sau mai mult) și fii tu cel înțelept. Trebuie însă să găsești o modalitate prin care să-i spui persoanei în cauză cum te face să te simți, fără să o insulți. Ai toate atuurile să fii diplomat și în accest caz.arhiva zodia leu , joi, 21 mai 2020
Spirite libere, Leii nu trebuie să neglijeze locul în care își petrec totuși cel mai mult timp – locuința. Dacă vrei să schimbi lumea, de aici trebuie să pornești, de la lucrurile pe care le poți aranja fără prea mult efort, însă care au o influență majoră asupra comportamentului. Obiceiuri mici, făcute zi de zi, se adună într-o avalanșă care îți poate schimba viața în bine mai repede decât ți-ai putea imagina.arhiva zodia leu , miercuri, 20 mai 2020
Este posibil ca astazi sa culegi unele roade, sa ai parte de o mica victorie profesionala, care totusi iti poate aduce acea incredere in fortele proprii de care ai nevoie pentru a continua, pentru a-ti dori mai mult, pentru a cauta sa te dezvolti. Te-ar ajuta sa-ti stabilesti cateva obiective spre care sa tinzi, spun astrele.arhiva zodia leu , marţi, 19 mai 2020
O atitudine pozitiva va atrage astazi oameni optimisti si luminosi. Semnul tau zodiacal se afla in sectorul grupurilor si te gandesti sa petreci mai mult timp cu prietenii. Este ziua jocului, iar aceasta energie te va cuprinde in aproape toate sferele vietii.arhiva zodia leu , luni, 18 mai 2020
Esti intr-o forma excelenta, atat mentala, cat si fizica, si ar fi bine sa folosesti energia de care dispui la cote maxime, spun astrele, de aceea evita sa o pierzi ocupandu-te de activitati minore. Tinteste sus, viseaza, cauta sa te apuci de ceva maret, de un proiect care sa te entuziasmeze pentru mult timp de acum in colo.arhiva zodia leu , duminică, 17 mai 2020
Te simti bine in pielea ta, esti increzator in felul in care te prezinti in fata lumii si de abilitatile pe care le ai. Esti rabdator si calm, chiar si atunci cand observi ca ceilalti din jurul tau sunt mai rigizi sau mult prea conservatori sau traditionalisti pentru viziunile tale.