Arhiva Horoscop Capricornarhiva zodia capricorn Astazi , Vineri 14 august 2020
302 Found

Found

The document has moved here.arhiva zodia capricorn , joi, 13 august 2020
Capricornii au obiceiul de a fi modeşti şi de a-şi vedea de drumul lor. Însă, astăzi, aţi putea lăsa modestia la o parte, pentru că aţi putea avea motive de laudă. V-aţi putea simţi ca omul potrivit la locul potrivit şi aţi putea face nişte lucuri de care puţini sunt capabili. Este un bun moment de a vă bucura de aprecierile celor din jurul vostru şi de a culege roadele eforturilor pe care le-aţi depus în ultima vreme.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 12 august 2020
Este posibil să fii anunţat că vei primi musafiri de departe pentru o perioadă mai lungă de timp şi imediat te simţi terorizat. Încerci să trezeşti interesul celor dragi pentru a fi ajutat cu pregătirile specifice, dar nimeni nu te ascultă cu bunăvoinţă.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 11 august 2020
Se ştie că eşti un perfecţionist prin definiţie, dar azi această manie a ta pentru a face totul perfect te va ajuta să atingi succesul. Nu te laşi până ce un anumit proiect nu iese ca la carte şi depui toate eforturile pentru desăvârşire. Ai motive să fii mândru de ceea ce iese azi din mâinile tale, pentru că nu poate fi decât ceva ce merită calificativ maxim. Ieşi în faţă şi prezintă-ţi opera, pentru că merită să fie admirată, merită să se scrie şi să se vorbească despre asta în termeni elogioşi! Lasă modestia la o parte şi, la nevoie, laudă-te şi singur despre ce ai realizat, deoarece chiar merită!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 10 august 2020
Fii critic, ai tupeu, fii stăpân pe ţine, fă un pas înainte şi arată la ce eşti cel mai bun, fii tu însuţi pentru că e un moment în care aceste trăsături ale tale joacă un rol esenţial pentru rezolvarea unei probleme. Dacă ai stă modest în banca ta şi ai trece cu vederea lucrurile care nu-ţi convin, nu ai face altceva decât să laşi nepriceputii să te depăşească. Trebuie să arăţi că nu eşti dispus să faci compromisuri ci că ai nişte principii solide de la care nu te abaţi şi că eşti gata să te lupţi pentru a arată că tu ai dreptate! Cu siguranţă azi eşti cu un pas înainte şi cu un cap deasupra!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 09 august 2020
Chiar dacă ar putea fi o provocare, Capricornii ar putea încerca astăzi să își țină sub control bugetul. Dacă aveți de făcut cumpărături sau unele investiții, v-ați putea rezuma la cheltuieli bine calculate, pentru a evita o gaură prea mare în finanțe.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 08 august 2020
Eşti inspirat azi de o voce interioară care îţi şopteşte permanent ce să spui, cum să acţionezi, ce e de făcut în diverse situaţii. Este intuiţia ta care te sfătuieşte de bine, deci merită să o asculţi cu respect şi cu încredere. Sunt mii de gânduri care-ţi trec prin minte azi, şi din toate acestea trebuie să le alegi pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine în situaţia de faţă. Nu deschide gura până nu ai gândit de o sută de ori, deci faci o adevărată selecţie de idei şi de soluţii din miile de variante care dau năvală în mintea ta. Concluzia pe care o vei trage din acest proces de selecţie va fi perfect adecvată ţie! Chibzuieşte şi priveşte în interiorul tău!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 07 august 2020
Capricornii decid că e timpul pentru o schimbare de look. Astfel, nativii vor căpăta mai multă încredere în propria persoană și mai mult vor reuși să atragă toate privirile. O schimbare este întotdeuna bine venită!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , joi, 06 august 2020
Joci la două capete, însă partenerul de viață află. Ești prins direct în fapt și nu mai ai cum să dregi situația. Acum ți-a fost descoperită adevărata față. Ce mai ai de zis în apărarea ta?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 05 august 2020
Ziua de astazi iti va aduce mai multe constientizari. Cauti sa echilibrezi lucrurile din viata ta, sa gasesti solutii optime care sa te ajute sa acorzi suficienta atentie familiei,carierei, prietenilor, sanatatii, timpului liber, pasiunilor etc.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 04 august 2020
Discuțiile pe care le ai acum cu o persoană de sex opus au o conotație specială, de parcă l-ai simți pe Cupidon că survolează zona. Dacă așteptai iubirea în viața ta, fii foarte atent la împrejurările de bun augur ale acestei întâlniri, pentru că de aici s-ar putea naște o relație cu adevărat importantă. Mulți își pot întâlni acum jumătatea predestinată, alții iau decizii cât se poate de mature și de înțelepte cu privire la viața lor sentimentală. Azi se pot clădi relații, azi se pot scrie povesti de amor, azi se pot trasa direcții de viitor în iubire, deci lasă-te dus de val și iubește cu toată ființa ta. Nu e un joc, e ceva extrem de serios, tocmai de aceea încearcă să nu-ți pierzi complet luciditatea din cauza fluturilor din stomac!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 03 august 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera carierei, iar sfatul astrelor pentru astazi este urmatorul: sa dai dovada de diplomatie si maleabilitate, in relatia cu colegii tai. Reusesti sa imbunatatesti anumite aspecte, gratie abilitatilor tale de comunicare.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 02 august 2020
Ziua de azi iti aduce sentimente, senzatii, adevaruri iesite la suprafata, iti aduce in atentie unele aspecte peste care nu trebuie sa treci cu bvederea. Astazi decizi sa te pui pe tine in in prim plan, sa iti acorzi mai multa atentie, mai multa intelegere, pur si simplu, sa te iubesti mai mult.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 01 august 2020
Momente pasionale, pline de scantei, dar si de inspiratie iti aduce aceasta zi. Este un cadru astral bun pentru improspatarea relatiei de cuplu, dar si pentru a crea, pentru a-ti lasa imaginatia sa zboare, pentru a te lasa prada simturilor si a evita sa folosesti filtrul pragmatismului.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 31 iulie 2020
Vă recuperaţi banii care zac în conturile altora, şi o să aveţi pentru lucrurile pe care le-aţi tăiat în ultima vreme de pe lista c-aveţi banii număraţi. Se poate să vină cineva cu o ofertă de lucru în colaborare şi dacă n-aveţi un alt angajament o să vă duceţi pentru că nu va strica nişte bani în plus.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , joi, 30 iulie 2020
Apare cineva care vrea să-i daţi un răspuns dacă vreţi să formaţi un cuplu sau nu poate fi vorba despre aşa ceva. O să rezolvaţi lucruri care trenează de multă vreme, or fi şi complicate, dar o să ieşiţi învingători din toate încercările, c-aveţi resurse interioare nelimitate pe care le accesaţi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 29 iulie 2020
Ai nevoie de putin entertainmentm, de aceea orice activitate iti aduce zambetul pe buze sau iti provoaca placere este binevenita! De asemenea, sunt favorizate calatoriile, excursiile sau vizitele. SFatul astrelor:acorda-ti permisiunea de a te distra sau de a te relaxa intr-un mod mai activ.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 28 iulie 2020
Planifici o iesire, si nu este neparat vorba despre o calatorie undeva in afara localitatii, cat iti doresti sa inchei un proiect, sa te rupi de un anumit mediu, sa te detasezi de o problema sau o situatie. Este un cadru astral potrivit pentru activitati ce tin de entertainment, dar si pentru intalniri cu prietenii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 27 iulie 2020
Este posibil sa ti se propuna astazi anumite lucruri, anumite oferte, iar astrele sustin ca este momentul sa iesi din acel con de umbra in cre te-ai situati in ultima perioada. Este timpul sa stralucesti, sa te faci remarcat, sa traiesti din plin si dupa propriile reguli si propriile preferinte.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 26 iulie 2020
Esti omul pe care ceilalti se pot baza. Daca sunt cerinte care trebuie indeplinite, reguli care trebuie respectate, norme care trebuie efectuate intocmai, atunci tu esti cea mai potrivita persoana. Cuvantul cheie pentru aceasta zi este disciplina, iar tu nu doar ca respecti cu strictete tot ce trebuie facut, ci te si bucuri cand bifezi totul.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 25 iulie 2020
Astrele iti sugereaza sa fii mai maleabil, deoarece nu toti gandesc si actioneaza ca tine. Fii sincer si corect, iar cei cu care vei interactiona iti vor raspunde cu aceeasi moneda. Sfatul astrelor este urmatorul: cauta sa te implici in activitati care te-ar ajuta sa-ti echilibrezi emotiile.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 24 iulie 2020
Esti atras de o anumita investitie, iti surade un anumit plan de actiune, te incanta un traseu, te entuziasmeaza o idee pe care abia astepti sa o pui in aplicare. Este un cadru astral bun si pentru studiu, pentru dezvoltare personala, dar si pentru a-ti folosi resursele creative.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , joi, 23 iulie 2020
Cateva mesaje, vesti, scrisori sau apeluri interesante poti primi astazi, de aceea sfatul astrelor este sa fii deschis si sa accepti oportunitatile aparute, pentru ca aceasta iti pot aduce numeroase beneficii sanatatii tale fizice, psihice si emotionale, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 22 iulie 2020
Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt, dar nu te lăsa încărcat cu treburi suplimentare. Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile materiale dar şi sentimentele, fă-ţi un plan! O zi obişnuita cu un horoscop în care tronează în zodia ta două planete retrograde Saturn și Pluton, zi în care rutina te cam plictiseşte. O veste care se vrea senzaţională, dar nimic interesant, până la urmă. Intâlniri care iţi fac plăcere. Pe seară o invitaţie, sau o petrecere, în orice caz, lume multă. Ai de ales cum şi cu cine te distrezi. Să nu faci promisiuni, nici în glumă – Saturn, retrograd, din zodie, în domiciliu, arată o posibilă neînţelegere de către alţii a bunelor tale intenţii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 21 iulie 2020
O zi buna pentru a vedea imaginea de ansamblu, dar si pentru a-ti recapitula valorile personale. O zi a constientizarilor. Realizezi ce ai nevoie, ce trebuie schimbat, inlaturat, evitat, intelegi foarte bine ce te multumeste cu adevarat, ce-ti aduce satisfactii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 20 iulie 2020
Astazi este despre evadare, despre soare, natura, aer curat, lucrul cu gradina, florile, animalele, linistea. Daca iti vei permite azi sa te bucuri de lucrurile din jur, sa ai parte de momente de respiro, de reincarcare energetica, acestea te vor ajuta pe viitor sa poti sa generezi mai multe idei bune, sai ai entuziasm, motivatie.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 19 iulie 2020
Este posibil sa apara tot felul de evenimente sociale, de ocazii de vizita sau intalniri cu tot felul de persoane care iti vor aduce mai multe beneficii. Fii dechis, amabil, ofera si tu informatii si disponibilitate, pentru ca aceste intalniri iti pot deschide unele cai avantajoase fie in sector personal, fie in cel profesional.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 18 iulie 2020
Realizezi ca ai nevoie de o pauza de la tot tumultul responsabilitatilor din ultima perioada. Este o zi buna in care te poti reintalni cu prietenii, pentru a-ti acorda mici bucurii, pentru a te implica in activitati care te ajuta sa te relaxezi, sa te detasezi, sa te distrezi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 17 iulie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera spiritualitatii, iar acest lucru il vei resimti astazi pe propria piele, fiind ca vei da dovada de mai multa empatie. Esti mai tolerant azi, indiferent ca este vorba despre cei din familie, despre colegi de serviciu, despre copii sau partenerul de viata.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , joi, 16 iulie 2020
Tine-te de agenda ta, dar lasa si spatii libere in care sa simti ca te bucuri cu adevarat de viata. Ziua ta nu trebuie sa fie doar despre obligatii si treburi de facut, ci si despre momente de relaxare, despre bucurii mici si simple, despre entuziasm, fericire, detasare si odihna!
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 15 iulie 2020
Lucrurile vor decurge diferit decat te astepti, dar partea buna este ca poti fi surprins astazi intr-un mod placut. Este posibil sa apara cineva in peisaj care te va indruma, care iti va spune adevarul, care te va impinge sa te descoperi mai mult, sa-ti raspunzi la unele intrebari. Despre cine este vorba?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 14 iulie 2020
Multa munca astazi se anunta, iar acest lucru nu are legatura doar cu sectorul profesional, ci si cu cel al parteneriatelor pe termen lung. Astazi vei pune accent pe aliantele si legaturile pe care le ai, pe echipa cu cu care lucrezi, pe colegii tai. Simti ca ai oameni de incredere, dar si ca iti place sa te afli in aceeasi barca alaturi de ei.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 13 iulie 2020
Poti gasi astazi aliatii sau partenerii perfecti pentru tine! Este un cadru astral potrivit pentru a-ti gasi colaboratori, coechipieri, pentru a incheia parteneriate de durata si mai ales, de incredere. Este o zi buna si pentru a-ti gasi un mentor, fie in plan profesional, cat si spiritual.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 12 iulie 2020
O zi buna pentru intalniri cu prietenii, pentru plimbari prelungite si iesiri in aer liber. Poti descoperi dupa amiaza ca anumite aspecte legate de planul profesional pot deveni mai incalcite, dar astrele te asigura ca acestea pot fi in favoarea ta. Ai rabdare, lucrurile vor iesi la suprafata, se vor aranja.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 11 iulie 2020
Astazi ai foarte mult de munca! Vei avea mai multe obiective de bifat, iar lista respectiva chiar vei reusi sa o completezi pana la sfarsitul zilei. S-ar putea sa ai parte si de asteptari mai mari de la ceilalti si vei insista sa lucreze sau sa fie la fel de eficienti si ei. Este important ca dupa multa munca sa ai parte si de odihna suficienta.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 10 iulie 2020
Esti tonic si increzator in propriile forte. Ai idei si planuri noi. Este un cadru astral deosebit de bun pentru tot ce tine de munca in echipa. Astazi descoperi ca ai parte de aliatii si partenerii potriviti, ca te poti increde in acei oameni.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia capricorn , joi, 09 iulie 2020
Te ocupi de documente legate de un imobil sau teren, de reparatia unui lucru prin casa, de achitarea unor facturi, de curatenie, poate chiar ai in gand sa gatesti mai mult decat de obicei etc, – ziua de astazi este cu siguranta legata de sectorul caminului si de bifarea cator mai multe lucruri si activitati gospodaresti. Este o zi buna pentru gasirea solutiilor, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 08 iulie 2020
Esti mult mai deschis, mai ales atunci cand este vorba despre aspecte legate de spiritualite sau partea artistica. Esti mai creativ, iti asculti simturile, nu te impotrivesti celor simtite si traite, lasi lucrurile sa curga de la sine.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 07 iulie 2020
Este posibil sa ai parte de anumite momente mai emotionate cu cineva aflate la departare. Indiferent ca este vorba despre o ruda, un prieten, un coleg, un partener de afaceri, vei reusi sa creezi astazi o legatura mai profunda, veti cumva pe aceeasi unda de intelegere, va veti reconecta. Despre cine crezi ca este vorba?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 06 iulie 2020
S-ar putea ca astazi sa ai parte de cateva surprize, sa fii pus in fata unei situatii imprevizibile, sa fii pus in fata unui fapt implinit. Este esential sa fii calm, sa ai o reactie care sa exprime „este in regula, este doar o provocare, voi gasi solutii”, te indeamna astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia capricorn , duminică, 05 iulie 2020
302 Found

Found

The document has moved here.arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 04 iulie 2020
Este o zi buna pentru examene, teste, interviuri, pentru studiu, pentru discutii cu autoritatile, pentru ca astazi dai dovada de determinare, poti tine discursuri notabile, poti convinge, poti atrage oameni de partea ta. Foloseste-te de toate resursele pe care le detii, de abilitatile tale de comunicare.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 03 iulie 2020
Lucrurile din trecut trebuie rezolvate! Iar unele chiar nu mai suporta amanare. Poti avea parte de discutii mai multe, profunde, pline de emotii, in care vei fi tu cel care le va gestiona, le va media, iar subiectele pot fi legate de camin, de mosteniri, de rude, de anumite nevoi pe care le au unii membri de familie.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia capricorn , joi, 02 iulie 2020
Astazi iti doresti sa iesi din zona de confort, sa schimbi rutina, sa mai condimentezi lucrurile, indiferent ca este vorba despre sfera muncii sau viata personala. Ca niciodata, nu iti este atat de frica sa incerci lucruri noi, chiar daca poti sa gresesti. Reusesti sa vezi viata intr-un mod diferit, sa privesti din alt unghi de abordare mai multe aspecte.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 01 iulie 2020
In prim plan se va afla siguranta privind caminul sau nevoia ta de a avea o stabilitate in sfera locuintei. Chiar daca va fi vorba despre noi inceputuri, se va simti din plin dorinta de a construi ceva trainic sau vei insista ca noul capitol sa se desfasoare pe un teren solid. Se recomanda mai multa odihna inainte de a incepe o noua etapa.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 30 iunie 2020
Ziua de astazi iti aduce vesti, detalii, informatii utile. Este o zi buna pentru a cauta strategii, metode, variante alternative, pentru planificare, pentru orice are nevoie de un proces mai minutios. Este un cadru astral favorabil pentru lucrul cu hartiile, actele, pentru tranzactii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 29 iunie 2020
Esti determinat, exigent si dornic de reusita, de o transformare, in special atunci cand este vorba despre viata personala. Te gandesti la o detoxifiere, la cateva schimbari ce tin de stilul tau alimentar, te inscrii la anumite cursuri, cauti sa aprofundezi un domeniu care te ajuta sa te dezvolti personal.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 28 iunie 2020
Astazi te vei afla in centrul atentiei, mai ales daca fi vorba despre a participa la evenimente sociale sau daca apare ocazia de a te intalni cu prieteni dragi. Esti bine dispus astazi si s-ar putea sa-ti doresti sa-ti canalizezi aceasta energie pe pe activitati creative, care iti fac sufletul sa vibreze.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 27 iunie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera resurselor, iar ziua de astazi ar putea fi descrisa cu succes de urmatoarele cuvinte: elan, dorinta, entuziasm, incredere in tine insuti. Azi vei reusi sa-i convingi pe toti ca esti capabil de mult mai multe decat credeau initial, iar acest lucru iti va aduce o satisfactie personala.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net Semnul tau zodiacal se afla in sfera resurselor, iar ziua de astazi ar putea fi descrisa cu succes de urmatoarele cuvinte: elan, dorinta, entuziasm, incredere in tine insuti. Azi vei reusi sa-i convingi pe toti ca esti capabil de mult mai multe decat credeau initial, iar acest lucru iti va aduce o satisfactie personala.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 26 iunie 2020
Cuvintele care ar descrie cel mai bine aceasta zi: oportunitate, pragmatism, sansa, evolutie. Este posibil sa afli astazi despre o ocazie de a urca o treapta in cariera, de a te implica intr-un proiect, de a fi vazut mai bine de catre autoritati sau sef, de a te alatura unei echipe. Sunt favorizare astazi competitiile, concursurile, examenele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , joi, 25 iunie 2020
Este posibil ca astazi sa faci cunostinta cu anumite persoane, sa reiei unele legaturi, sa iti imbunatatesti legatura cu unii oameni care te pot ajuta sa vezi, sa intelegi mai bine ce ai de facut mai departe, cum te poti ajuta singur si sa gasesti iesirea dintr-o problema, dintr-o situatie care dureaza de mult timp.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 24 iunie 2020
In prima parte a zilei esti increzator in fortele proprii si ai tot felul de initiative originale si interesante in plan profesional. Cu toate acestea astrele iti recomanda sa fii mai chibzuit, mai precaut si sa nu-ti asumi prea multe responsabilitati. In partea a doua a zilei, ar fi bine sa iei in calcul activitati cat mai relaxante.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 23 iunie 2020
Implica-te in activitati care te ajuta sa-ti cresti energia: muzica, dans, pictura, lectura, de fapt orice te ajuta sa-ti folosesti imaginatia, sa creezi, sa te relaxezi, sa te bucuri. Ai incredere in tine, in ideile pe care le ai si in ceea ce visezi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 22 iunie 2020
Un examen, o negociere, un eveniment care iti va solicita astazi toata atentia si capacitatea mintala. Este important ca azi sa-ti exprimi punctul de vedere, sa-ti spui argumentele, sa le prezinti celorlalti perspectiva ta si sa nu-ti fie frica de faptul ca vei fi respins sau ca nu vei fi luat in serios. Ai mai multa incredere in propriile forte, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 21 iunie 2020
Profita astazi de faptul ca semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice. Cauta sa te promovezi, sa scoti in relief reusitele obtinute, cunostintele si abilitatile acumulate pana in prezent. Implica-te in activitati si sarcini care sa te puna in valoare, petrece timpul in cercuri de persoane care te pot ajuta pe viitor.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 20 iunie 2020
Vrei sa repari ceva, atat la nivel colectiv, cat si la nivel personal. Pe de o parte, cauti sa constientizezi anumite aspecte, sa intelegi anumite ganduri, sa elimini unele convingeri, pe de alta parte, esti decis sa lupti cu toate armele pentru un bine comun, sa te implici in activitati caritabile, sa te alaturi unei cauze.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 19 iunie 2020
Ai parte de o zi cu spor, mai ales daca iti vei valorifica ideile si planurile creative, ingeniozitatea, experienta profesionala. Sfatul astrelor este sa iei decizii dupa propria ta minte, fara sa te lasi influentat de parerile celor din jur. Pana la urma fiecare poate vedea aceeasi imagine intr-un mod diferit de felul in care o vezi tu.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , joi, 18 iunie 2020
Fii atent la vestile care vin astazi spre tine, mai ales daca acestea tin de taramnuri indepartate, spun astrele. Concentreaza-te pe semne, pe detalii, pe informatiile oferite aparent intamplator, pentru ca acestea iti pot oferi solutii minunate. In legatura cu oamenii ai grija la atitudinea pe care o expui.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 17 iunie 2020
Cuvintele cheie pentru aceasta zi: recompensa, rezultate, recolta, laude, trofee, recunostinta, gratificare. Astazi vei observa ca anumite actiuni pe care le-ai facut in trecut au prins radacini si poate chiar au aparut si primele roade. Nu te opri din drum, continua cu aceeasi determinare, corectitudine, onestitate si optimism, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 16 iunie 2020
Cuvintele cheie care caracterizeaza ziua: reevaluare si renastere. Este o zi buna pentru a repara, pentru a corecta greseli din trecut, pentru a intelege sacrificiile pe care le-ai facut candva si pentru a redobandi ceea ce ti se cuvine, in special atunci cand va fi vorba despre sectorul familiei extinse.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 15 iunie 2020
Pregateste-te sa ai parte de surprize placute, mai ales atunci cand vei descoperi oameni cu viziuni si idei scoase din zona tiparului, idei revolutionare, indraznete. Sfatul astrelor pentru aceasta zi: daca esti atent, poti afla lucruri atat interesante, cat si avantajoase.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 14 iunie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sectorul vietii sociale. Cuvintele cheie ale acestei zile: comunicare, negociere, influentare, convingere. S-ar putea sa fie nevoie sa te folosesti de toate armele si abiltiatile pe care le detii, sa recurgi la persuasiune si chiar usoara manipulare atunci cand iti vei exprima astazi ideile si convingerile.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 13 iunie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui si simti nevoia de a te arunca in valuri necunoscute, dar si de a te deconecta de agitatia zilnica. Cuvintele cheie pentru aceasta zi: inspiratie, visare, intuitie. Iti vei dedica timpul si atentia unei activitati care iti face o deosebita placere.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 12 iunie 2020
Astazi vei fi focusat pe a rezolva lucruri, pe a descalci un nod, pe a clarifica anumite situatii. Poate chiar va trebui sa faci unele demersuri pentru a repara o incurcatura mai veche. Sfatul astrelor: o atitudine potrivita te va ajuta astazi sa rezolvi tot ce-ti propui.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , joi, 11 iunie 2020
Azi îți este imposibil să te ocupi de planuri pe termen lung, nu e un moment favorabil. Mai bine termini proiectul pe care trebuie să îl termini sau încheie tranzacția de care te-ai tot ferit să o închei.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 10 iunie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera sanatatii, iar primul sfat pentru astazi este sa cauti sa te bucuri mai mult de ceea ce ai, sa razi mai des, sa te intalnesti cu prietenii. Este un moment bun sa faci o schimbare majora in regimul tau alimentar, pentru ca in ultima perioada ai cam avut parte de tot felul de excese, iar corpul incepe sa se resimta.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 09 iunie 2020
Si ce daca ai mult de munca? Trebuie sa gasesti timp si pentru relaxare, spun astrele, iar ziua de astazi este una cat se poate de potrivita pentru acest lucru. Care sunt activitatile care pot fi atat distractive, cat si destul de relaxante pentru tine? Este o zi in care trebuie sa-i acorzi atentie propriei persoane.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 08 iunie 2020
Cuvintele cheie pentru aceasta zi: planificare, organizare, strategii. Este bine sa stabilesti din timp anumite scenarii, anumite metode de actionare in unele imprejurari mai speciale. De ce astazi? Pentru ca acum ai resursele de a gasi cu usurinta calea directa de rezolvare a unei probleme ce te framanta de ceva timp, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 07 iunie 2020
Ti se mai limpezesc gandurile, reusesti sa tragi concluziile reusite si sa intelegi cum poti sa abordati anumite situatii. Poti sa pui acum cap la cap informatii, detalii, sa intelegi evolutia anumitor lucruri sau evenimente din ultima perioada, sa gasesti piesa lipsa de la puzzle.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 06 iunie 2020
Sunt favorizate astazi relatiile cu cei din jurul tau. Ai o dorinta de noutate, de neoprit, iar recomandarea astrelor este sa mergi pe mana unei persoane de incredere, care sa te duca intr-o destinatie nemai intalnita de tine pana acum. Un alt sfat este sa lasi in urma emotiile sau parerile de rau. Priveste doar inainte!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , vineri, 05 iunie 2020
Vineri, Capricornii nu întâmpină niciun fel de probleme, nu au de ce să-și facă prea multe griji. De fapt, spune horoscopul, este ziua perfectă ca să-ţi faci prieteni noi. Sau, ai putea să scapi rapid de sarcinile de la serviciu şi să dai o fugă până la munte. Ia-ţi jumătatea şi încearcă să te distrezi aşa cum n-ai mai făcut de multă vreme. Distrează-te şi bucură-te de viaţă!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , joi, 04 iunie 2020
Ziua de astazi iti aduce multa multumire interioara, care vine probabil din realismul care iti este caracteristic. Esti dornic sa iesi in lume. Pregatesti o revenire de zile mari sau o surpriza pentru cei care nu te cunosc indeajuns de bine. Ai parte de un surpplus de energie, in special in partea a doua a zilei si ar fi bine sa profiti de acesta, in special daca este vorba de a-ti vizita prietenii, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , miercuri, 03 iunie 2020
Miercuri, nativi zodiei Capricorniar trebui să fie mai reținuți și mai retraşi. În cazul în care ai progranată o întâlnire de afaceri, cea mai bună soluție ar fi să o amâni. Interacțiunea cu alte persoane s-ar putea să-ți aducă probleme. Sfatul astrelor pentru tine este să nu te bazezi pe noroc sau pe sprijinul cuiva. Șansele să intri într-o încurcătură sunt foarte mari, așa că cel mai bun lucru ar fi să-ți iei o zi liberă de la serviciu. Seara, vei fi nevoit să ajuţi un prieten la nevoie.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , marţi, 02 iunie 2020
Esti in forma si ai ambitii mari in plan profesional, dar acum nu este momentul sa-ti asumi responsabilitati prea mari sau in plus la locul de munca. Cauta mai bine sa te mai pregatesti, sa mai inveti, sa mai capeti abiltiati noi, ba chiar si sa te odihnesti mai mult inainte de a a-ti asuma sarcini noi, te indeamna astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , luni, 01 iunie 2020
Semnul tau zodical se afla in sfera spiritualitatii, iar indemnul astrelor pentru tine este sa traiesti si sa accepti lucrurile care apar pe neasteptate cu naturalete, cu zambet, cu optimism. Cu incredere, calm si intelepciune vei depasi orice hop aparut in cale.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia capricorn , duminică, 31 mai 2020
S-ar putea ca ideile si parerile celorlalti sa fie diametral opuse de cele pe care le ai tu. Cu toate acestea, astrele te indeamna sa le asculti, sa cantaresti bine argumentele si sa te gandesti daca nu cumva parti din acestea ar trebui sa le preiei si tu, pentru ca pot avea un sambure de adevar?arhiva zodia capricorn , sâmbătă, 30 mai 2020
O zi de multumire, de recunostinta si de fericire te asteapta. Vei avea parte de atentie si vei culege complimete in jurul tau. Astazi te vei concentra pe relatii, pe conexiuni, indiferent ca va fi vorba de cariera sau de de sfera familiei.arhiva zodia capricorn , vineri, 29 mai 2020
Astazi componenta emotionala este activata mult de astre, de aceea sa nu te miri ca esti plin de imaginatie si creativ in tot ceea ce faci. Este o zi in care te vei putea bucura si de intalniri neasteptate, dar frumoase, dar si de evenimente si coincidente placute, spun astrele.arhiva zodia capricorn , joi, 28 mai 2020
Fii calm si cauta sa pastrezi un anumit echilibru astazi atunci cand vei dialoga cu ceilalti, chiar daca vei simti pe alocuri ca unii incearca sa te provoace. Gandeste inainte sa spui, dar si inainte sa actionezi in orice fel, te indeamna astrele.arhiva zodia capricorn , miercuri, 27 mai 2020
Interesantă zi pentru tine la capitolul relații parteneriale. Se pare că în ultimul timp eforturile tale au fost îndreptate către alte segmente ale vietii cotidiene, neglijând rolul tau într-o colaborare sau, în functie de caz, în relatia de cuplu. Reproșurile primite de la ceilalți sunt reale si ar trebui să iei aminte. Bogația ofertelor de colaborare este destul de mare, insa selectează-le cu prudență.arhiva zodia capricorn , marţi, 26 mai 2020
Stai ca pe un butoi cu pulbere, parcă tot stresul acumulat în ultima perioadă acum va lucra în defavoarea ta. Discuțiile pe teme financiare ar trebui evitate în această zi pentru a nu cauza piederi de oportunități din pricina agresivității verbale. În plus, pe seară s-ar putea ca rudele partenerului să încerce să îți facă zile fripte.