Arhiva Horoscop Balantaarhiva zodia balanta Astazi , Vineri 14 august 2020
302 Found

Found

The document has moved here.arhiva zodia balanta , joi, 13 august 2020
Profiți din plin de doza de energie care ți-a înseninat ziua. Ești mult mai încrezător ca de obicei, așa că nu îți fie teamă să îți asumi riscuri. Succesul depinde de abilitatea ta de a fi spontan și de a nu ține cont de părerea celorlalți. Lasă-ți imaginația să zburde! Apoi, focusează-te, pe o idee și vezi ce se întâmplă!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 12 august 2020
Este de preferat să nu refuzi niciun cadou oferit de persoana iubită, chiar dacă implică pentru început deplasări scurte şi multe. Viaţa personală nu îţi oferă ceea ce doreşti, aşa că preferi să munceşti mai mult. Seara, discuţii în contradictoriu.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 11 august 2020
Ocupă-te mai mult de corpul tău, de toate nivelurile organismului tău, pornind din interior către exterior. Dacă ai unele dubii cu privire la starea ta de sănătate, ar fi bine să-ţi scoţi aceste temeri din minte şi ori să te duci la un medic şi să vezi că eşti ok, ori să-ţi schimbi regimul de viaţă începând de acum; alimentaţia, medicaţia, ritmul de viaţă, şi, mai presus de orice, psihicul! Totul porneşte de la sănătatea corpului tău fizic, şi dacă acesta e în deplin echilibru, şi restul corpurilor tale – mental, emoţional, spiritual, astral – vor avea numai de câştigat. Te-ai gândit în ultima vreme la un proces de curăţare şi detoxifiere? Informează-te mai mult în acest sens şi porneşte-l cât mai curând, pentru că te vei simţi mai bine!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 10 august 2020
Dacă tu eşti prins într-un punct mort şi simţi că nimic nu se mai mişcă, ascultă de cineva imparţial de pe margine care are pentru ţine cel mai eficient stimulent. Chiar dacă tu, pe moment, eşti gata să abandonezi orice lupta şi să spui că nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplu oferit de tovarăşul tău mult mai energic, ce multe soluţii mai există totuşi!. Ascultă-l, urmează-l, molipseşte-te de la el, şi vei vedea că ceea ce considerai că este un eşec sau un capăt de drum, e de fapt cea mai incitantă provocare pentru a demonstra ce resurse fantastice de ambiţie poţi avea, dar ele nu ies la iveală decât atunci când îţi este mai greu!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 09 august 2020
Astăzi este important să vă folosiți creativitatea la maxim. O puteți utiliza inclusiv pentru a modifica mai multe aspecte neplăcute din propria viață. Trebuie doar să vă imaginați cum le puteți schimba într-o formă nouă și îmbunătățită. După ce va stabiliți cum vreți să arate anumite lucruri, puteți începe să luați măsuri pentru a vă îndeplini obiectivele. Nu uitați să vă împărtășiți ideile cu persoane care au grijă să-și arate încrederea în ceea ce vă privește.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia balanta , sâmbătă, 08 august 2020
Nu se pot lega discuţii serioase şi coerente astăzi, pentru că, ori de câte ori propui un subiect, intervin alte aspecte care distrag atenţia tuturor. Copiii vor fi în centrul atenţiei, iar când, într-un mediu, predomină copiii, cei maturi nu mai pot spera că pot avea discuţii prelungi ca pentru vârsta lor. Ai mai multe datorii de onorat în aceeaşi zi şi vei încerca să mulţumeşti pe toată lumea, dar ziua se duce în fugă, încât nici nu ştii când a trecut.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 07 august 2020
Balanțele se află în centrul atenției datorită capacității lor de a se face remarcate. Așa că mare grijă, deoarece toți ochii vor fi ațintiți asupra voastră și vor analiza până și cea mai mică greșeală. Pentru acești nativi astrele mai prevăd o mare oportunitate de a se angaja într-o sferă creativă.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , joi, 06 august 2020
Una spui, alta gândești. Ce să mai înțeleagă prietenii? Dacă nu te hotărăști ce vrei de la viață vei fi ușor-ușor împins din cercul de amici. Nu cred că ai vrea să ajungi într-o asemenea situație neplăcută.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 05 august 2020
Toate informatiile care vin astazi spre tine sau toate cunostintele pe care le vei dobandi sunt menite sa te ajute, sa-ti aduca unele schimbari benefice in drumul tau, chiar daca vei observa ca pe alocuri traiectoria se modifica. Primeste cu incredere toate aceste vesti, detalii, raspunsuri primite.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 04 august 2020
Stai puțin și gândește-te la planurile tale cele mai importante din acest moment și ai să descoperi cât de multe resurse ai la dispoziție. Prima dintre ele este, cu siguranță, creativitatea ta debordantă, ca atare ascultă ce-ți transmite geniul tău creator care naște idei pe bandă rulantă. Merită puse în aplicare imediat, pentru că sunt soluții excelente pentru a duce mai departe ceea ce clădești. E un demers de durată, nu trebuie să te aștepți la rezultate imediate, dar e și mai motivant să vezi că ideile tale nasc alte idei, că un succes îl generează pe altul și așa înaintezi pas cu pas spre finalizarea unui proiect de toată frumusețea. Caută modul care te reprezintă cel mai bine pentru a materializa ideile tale de succes!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 03 august 2020
Este posibil ca astazi sa fie nevoie sa repari unele greseli, sa ai legatura cu anumite aspecte ce tin de legi, de autoritati, de regulamente. Au avut loc anumite incalcari, intarzieri, greseli, iar astazi nu vei cauta cine este vinovatul, ci care sunt cele mai bune solutii pentru a le repara.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 02 august 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sectorul sinelui, iar sfatul astrelor pentru astazi este acesta: permite-ti sa faci lucruri noi, sa studiezi, sa te dezvolti, sa te dedici mai mult hobby-urilor, sa-ti imbunatatesti capacitatile dobandite pana in prezent sau sa capeti abilitati noi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , sâmbătă, 01 august 2020
Astazi vei prefera scurtaturile, solutiile usoare, traseele lejere, fara prea mari batai de cap, indiferent ca va fi vorba despre sarcini de serviciu sau treburi gospodaresti, ai tendinta sa termini cat mai repede, sa te eliberezi. Este un cadru astral bun pentru activitati ce tin de pasiuni, de hobby-uri, mai ales in partea a doua zilei.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 31 iulie 2020
Va căuta prietenii ca să lucraţi la ceva care o să vă facă plăcere şi o să vă aducă şi mulţumiri din partea unora care pot fi beneficiarii. O reuşită, la serviciu, în plan birocratic poate, vă parvin hârtiile pe care le-aţi cerut şi fără de care nu puteţi avansa cu proiectele care v-ar asigura stabilitate financiară.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , joi, 30 iulie 2020
Se poate să câştigaţi mai mulţi bani c-o să lucraţi în paralel la mai multe proiecte, colaborări. O să vă faceţi şi mai cunoscute meritele, c-o să fiţi puşi în lumina reflectoarelor, poate aţi ieşit cu ceva nou care-o să placă unui public anume.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 29 iulie 2020
Cuvintele cheie pentru aceasta zi: amintiri, nostalgie, revedere, trecut, revelatie, deja vu. Astazi s-ar putea sa te lovesti de anumite situatii care iti vor deschide rani inca nevindecate din trecut. Astrele te indeamna sa te focusezi pe sfera relatiilor, sa fii mai empatic, mai rabdator.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 28 iulie 2020
Sunt posibile mai multe cumparaturi astazi, tranzactii, contracte semnate, discutii despre bani, bugete, rapoarte legate de cifre, facturi, imprumuturi etc. In plus, sunt posibile mai multe discutii, mai mute evenimente in ceea ce priveste sectorul comunicarii. Trebuie sa convingi pe cineva? Are cineva nevoie de explicatii? Tu esti cel mai bun partener de socializare.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 27 iulie 2020
Reusesti sa vezi imagineaza de ansamblu, sa intelegi ce iti lipseste, ce ar trebui sa mai slefuiesti. Este o idee buna sa te gandesti la cateva schimbari, sa o iei intr-o alta directie, sa gandesti diferit, sa actionezi mai nonconformist. Sa iesi din zona de confort!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 26 iulie 2020
Esti indragostit de viata si iti doresti sa iti exprimi aceasta iubire! Ai grija totusi la cheltuieli, pentru ca s-ar putea ca astazi sa fii ceva mai generos sau chiar mai risipitor. Este esential sa stii sa-ti controlezi buzunarul astazi, daca nu doresti ca zilele urmatoare sa ai parte de reprosuri.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , sâmbătă, 25 iulie 2020
Daca ai cum sa-ti iei aceasta zi libera, nu mai amana, pentru ca lucrurile s-au cam aglomerat si daca nu-ti doresti sa refulezi, atunci cauta sa te eliberezi intr-un mod mai placut, prin activitati care sa te pasioneze, prin creativitate, iesiri in aer liber, plimbari prelungite, intalniri cu oameni de suflet, te indeamna astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 24 iulie 2020
Este un moment bun sa-ti imbunatatesti relatiile in care esti implicat, fie ca este vorba despre cele cu familia, cu prietenii, cu colegii de serviciu. Esti onest, corect, iti doresti sa muncesti in echipa, stii sa oferi, sa fii maleabil cu ceilalti, iar astazi vei oferi, dar vei si insista sa ti se raspunda cu aceeasi moneda.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , joi, 23 iulie 2020
Cuvintele cheie pentru aceasta zi: confirmare, validare, nevoie de apartenenta, dar si de a iesi in evidenta, iar aceste lucruri sunt in stransa legatura cu faptul sa semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice. Iti doresti sa stralucesti indiferent despre ce va fi vorba!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 22 iulie 2020
Este necesar să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, solo, sau în duo. Nu pierde timpul, nu te epuiza cu probleme minuscule, întregul e mai mare ca suma părţilor! Zi favorabilă călătoriilor scurte, evenimentelor sociale şi artistice. Nu fa promisiuni, nici nu astepta propuneri. Cooperarea cu noii tai parteneri sau prieteni încep să-și arate roadele. O zi placută, bine aspectată sentimental. Treburile neterminate trebuie analizate si daca se poate, gandeste-te cum sa le finalizezi. Nu incepe astazi proiecte sau afaceri noi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 21 iulie 2020
Atentie la negocieri, la contracte, la discutii care se termina cu decizii mai importante, care pot fi pe termen lung sau care pot afecta, direct sau indirect persoane dragi. Nu inseamna ca trebuie sa amani luarea deciziilor, ci sa fii „cu ochii in patru”, sa pui intrebari, sa ceri explicatii astfel incat sa fie alegeri bine informate.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 20 iulie 2020
Esti omul cu initiativa, omul care aduce schimbarea, care reuseste sa-i mobilizeze si pe ceilalti. Astazi te simti deosebit, unic, frumos, atractiv, iar aceste lucruri te vor predispune sa fii mai comunicativ, dar si mai pus de jocuri, flirturi, cuceriri.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 19 iulie 2020
Este o zi plina de energie si de actiune, de aceea astrele te indeamna sa te gandesti serios sa te folosesti de aceasta zi pentru a face unele schimbari pe care ti le doresti de ceva timp, indiferent ca este vorba despre aspecte ce tin de planul profesional sau este vorba despre sfera familiei.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , sâmbătă, 18 iulie 2020
Profita de cunostintele pe care le ai, dar si de cele ale persoanelor cu care vei interactiona astazi. Intreaba tot ce vrei sa stii, cautaq si cerceteaza. Este o zi buna pentru a-ti imbunatati cunostintele. Sunt posibile discutii si cu partenerul de cuplu, iar acestea te pot ajuta in definirea unor concluzii benefice pentru viata amoroasa pe mai departe, sustin astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 17 iulie 2020
Ai parte de o zi in care cuvantul cheie va fi: recunostinta. Simti iubirea, sprijinul, ajutorul pe care ti-l ofera anumite persoane, chiar daca de la unele nici nu te asteptai. Este o zi in care te vei uita mai mult spre copilul interior, in care te vei intreba si vei medita mai mult asupra situatiei in care te afli in prezent. Esti multumit de ceea ce ai? Esti recunoscator?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , joi, 16 iulie 2020
Daca te gandesti la o noua colaborare, atunci aceasta este o zi excelenta pentru a accepta, pentru a cerceta terenul, pentru ca cauta noi oportunitati de a te afirma, dar si de a avea unele venituri in plus. Este posibil sa ai parte si de anumite promisiuni sau intelegeri, de unele negocieri sau discutii deschise. Bazeaza-te pe intuitie.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia balanta , miercuri, 15 iulie 2020
Astazi vei investi un pic in confortul tau, fie ca va fi vorba despre caminul tau, spatiul tau intim sau coltul preferat de acasa, biroul, gradina ta etc. Cert este ca vei dedica mai multa atentie acelui loc in care te simti deosebit de bine. Este posibil ca aceasta nevoie sa insemne si a petrece un anumit timp in solitudine, tu cu tine insuti.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 14 iulie 2020
Urmeaza o zi in care vei fi pus in fata unei decizii legate de sfera caminului. Este posibil sa fie nevoie sa faci o anumita investitie pentru casa, sa ai o discutie legata de casa, de familie. Sfatul astrelor este sa nu te lasi influentat de altii, sa fii tu cel care ia decizia, dar si cel care si-o asuma pana la capat.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 13 iulie 2020
Astazi jonglezi cu foarte multe si risti sa nu rezolvi prea multe daca insisti sa bifezi tot ce scrie pe agenda ta. Nu te grabi, nu te agita inutil si nu-ti consuma energia pana nu stii exact care sunt cu adevarat lcururile importante de finisat astazi. Sfatul astrelor: prioritizeaza si fa lucrurile cu atentie.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 12 iulie 2020
Este un moment bun pentru schimbari, pentru transformari, pentru regenerare, pentru renastere, pentru modificare directiei de mers. Indemnul astrelor: gandeste-te la ce lucruri vrei sa schimbi sau sa elimini din viata ta si actioneaza!
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , sâmbătă, 11 iulie 2020
Simti ca lucrurile se aliniaza exact cum iti doresti astazi. Ai parte de semne si indicii care te bucura si-ti ofera sperante ca toate merg dupa bunul tau plac sau dupa planul stabilit. De asemenea consideri ca la capitolul relatii si parteneriate ai parte de oamenii pe care i-ai dorit alaturi sau in echipa.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 10 iulie 2020
Ziua de astazi va fi de dimineata pana seara plina de situatii surpriza, de evenimente neasteptate. Cu toate acestea, printre acestea este posibil sa existe si oportunitati sau sanse pentru dezvoltarea proiectului, afacerii in care esti implicat. De aceea, sfatul astrelor este sa fii atent la semne, la ocazii, la informatiile prinse din zbor.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia balanta , joi, 09 iulie 2020
Este o zi favorabila deplasarilor, calatoriilor, vizitelor sau poate a evadarii mentale. Simti nevoia de a fugi, macar si cu mintea, sa te gandesti la o vacanta pe care ai facut-o in trecut si care ti-a ramas impregnata in inima, sau poate sa-to organizezi o excursie in timpul apropiat.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 08 iulie 2020
Astazi va fi vorba despre alegeri, de aceea o buna parte din aceasta zi o vei petrece gandindu-te la tot felul de scenarii, la cum ar fi bine sa actionezi si cu nu ar trebui, la ce te-ar ajuta sa cresti, la ce ti-ar aduce fericirea, dar si la oamenii alaturi de care ai dori sa petreci mai mult timp de acum in colo.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 07 iulie 2020
Reusesti sa aduci astazi in barca ta mai multi aliati, colaboratori, persoane care sa te sustina si sa fie de partea ta. Este un cadru astral prielnic pentru a-ti imbunatati relatiile de prietenie. Suna-ti prietenii, fa-le o vizita, invita-i pe undeva, accepta sa participi la diverse evenimente sociale, daca acestea apar, te indeamn astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 06 iulie 2020
Astazi esti cu zambetul pe buze! Te poti bucura din plin de familie, de momente pline de pasiune alaturi de partenerul de viata, de op intalnire cu un prieten drag, cu care poti sta la povesti ore intregi. Partea frumoasa este ca reusesti sa le transmiti si celor cu care interactionezi o parte din acea energie pozitiva cu care esti invaluit astazi.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia balanta , duminică, 05 iulie 2020
302 Found

Found

The document has moved here.arhiva zodia balanta , sâmbătă, 04 iulie 2020
Astazi esti mai tolerant si treci cu vederea peste micile greseli sau neintelegeri care pot aparea in relatiile cu ceilalti, iar diplomatia ta va da roade, sustin astrele, pentru empatia ta iti va aduce si mai multa notorietate, vei privit cu mai multa apreciere, iti va creste imaginea ta publica.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 03 iulie 2020
Nu este neaparat momentul ca sa incepi acum un proiect nou, sa te avanti intr-un nou capitol, sa o iei de la capat cu ceva. Mai stai, mai analizeaza, mai gandeste-te la planul pe care-l ai, cauta-ti parteneri de sprijin. Este o zi buna pentru detalii, pentru organizare, pentru verificari, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De Horoscopul.Net


arhiva zodia balanta , joi, 02 iulie 2020
cuvintele cheie pentru aceasta zi: schimbare, reorientare, transformare, renuntare. Astazi poti ajunge la concluzia ca unele lucruri trebuie scoase din bagaj, pentru ca iti ingreuneaza mersul pe traseul dorit, astfel ca vei renunta, vei vinde, vei arunca, te vei detasa de acestea. Analizeaza cat mai bine inainte de a te lua valul, te avertizeaza astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 01 iulie 2020
Sfera banilor este in centrul atentiei, de aceea ai grija cum gestionezi banii, ce alegeri faci astazi, mai ales daca acestea implica sume importante sau iti pot afecta serios bugetul familiei. Nu este cea mai potrivita zi nici pentru investitii, in schimb este un moment bun pentru studiu, pentru dezvoltare personala.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 30 iunie 2020
Banii pe care ii castigi sunt pentru casa, pentru familie, dar astazi simti nevoia sa faci o binemeritata exceptie, sa-ti oferi si tie mici cadouri, atentii, de aceea este foarte posibil sa mergi la cumparaturi, sa te gandesti serios la unele achizitii sau chiar investitii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 29 iunie 2020
Astazi ai o atitudine mai relaxata, atat fara de sectorul muncii, afaceri, familie, cat si fata de partea financiara. Nu te-ai imbogatit peste noapte, dar privesti lucrurile cu mai multa intelepciune, nu mai admiti cheltuieli nechibzuite si esti mai atent in general cum iti gestionezi resursele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 28 iunie 2020
Ai asteptat in ultima perioada o solutie, un raspuns, un colac salvator, iar astazi este posibil sa vina acesta spre tine, sa-ti rezolve ecuatia care te-a framantat, sa te ajute sa tii situatia sub control. Este posibil ca sa fie vorba si de un final de drum, de o incheiere, de proiect, de etapa, o eliberare de la anumite responsabilitati. Despre ce este vorba?
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , sâmbătă, 27 iunie 2020
Limiteaza activitatile de rutina, pentru ca nu este cea mai buna zi pentru a te concentra asupra chestiunilor importante. Esti cu capul in nori, visezi din plin, de aceea ar fi bine sa-ti folosesti astazi imaginatia, indiferent de ce sfera a vietii este vorba, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 26 iunie 2020
Daca ai drumuri de facut sau acte de rezolvat, atunci afla ca ziua de astazi una cat se poate de potrivita. Esti organizat, binedispus, onest, dar si eficient. Reusesti sa te descurci si atunci cand apar lucruri neprevazute, cand vin spre tine unele situatii care iti dau agenda peste cap.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , joi, 25 iunie 2020
Ai tendinta sa te implici in mai multe activitati deodate, iar acest lucru s-ar putea sa nu insemne productivitate, ci facut totul pe repede inainte. Dar oare iti doresti acest lucru? Nu-ti irosi energia inutil, prioritizeaza cu atentie sarcinile pe care le ai de facut si acorda-i atentie si timp fiecarei responsanbilitati in parte, te indeamna astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 24 iunie 2020
Daca este vorba despre joaca, despre o invitatie la un eveniment social, probabil ca vei fi primul care va accepta sa ia parte la o experienta ce promite distractie. Este o zi buna pentru activitati care te ajuta sa de destinzi, sa te relaxezi, sa te detensionezi, sa te distrezi, sa te joci, sa te aventurezi.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 23 iunie 2020
Astazi este despre oameni si despre ceea ce poti primi de la ei, ceea ce au ei de oferit. Colegii, familia, prietenii, rudele, vecinii- vei simti ca ai parte astazi de sustinere de la cei din jurul tau. Te vei bucura de energiile pozitive venite de la aceste persoane si vei descoperi ca poti realiza mai multe gratie lor.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 22 iunie 2020
Semnul tau zodiacal se afla in sfera parteneriatelor. Cuvintele cheie pentru aceasta zi: dialog, marturisire, onestitate. O zi buna pentru adevaruri, pentru descoperiri, pentru dezlegari de enigme, indiferent ca este vorba de unele relatii in care esti implicat sau de chestiuni ce tin de sfera muncii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 21 iunie 2020
Este posibil sa ai parte de o revelatie, de un declic, de o idee ingenioasa, pe care abia astepti sa intelegi cum o poti dezvolta. De asemenea este posibil sa apara astazi cateva raspunsuri sau solutii la unele probleme pe care le analizezi sau asupra carora esti in cumpana de ceva vreme.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , sâmbătă, 20 iunie 2020
Ai parte de o zi deosebit de „norocoasa”. Reusesti sa atragi oamenii de partea ta, chiar si atunci cand este vorba de bani. Daca s-ar putea descrie ziua de astazi printr-o singura sintagma, aceasta ar fi urmatoarea: lucrurile merg asatz „ca pe roate”, de aceea bucura-te de toate avantajele oferite.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 19 iunie 2020
Cuvintele cheie pentru aceasta zi sunt: grup, echipa, alianta, eficienta, productivitate. Principiul „unde-s doi puterea creste” se aplica de minune astazi. Vei primi sprijinul din partea colegilor de serviciu sau partenerilor de afaceri, iar acest lucru va insemna ca vei realiza mai repede, dar si mai bine obiectivele dorite.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , joi, 18 iunie 2020
Asculta-ti intuitia si nu astepta sfaturi din exterior. Acesta este cel mai bun sfat pentru astazi. Nimeni nu poate sti cu adevarat ce este mai bine pentru tine, de aceea urmeza-ti inima, chiar daca pentru ceilalti deciziile si alegerile tale vor fi total diferite de asteptarile lor.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 17 iunie 2020
Pregateste-te pentru tot felul de vesti, mesaje, informatii. Si daca te gandesti din ce sector vor veni acestea, atunci afla ca vestile o sa curga de pretutindeni. Este esential sa fii atent la semne, la indicii, la mesageri, la ce poti faci cu informatiile care ti se ofera, te atentioneaza astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 16 iunie 2020
Te trezesti astazi cu o nevoie de cunoastere de neoprit, cu o curiozitate de zile mari. Este o zi buna pentru a aduna informatii, pentru a cerceta, pentru a te documenta, pentru a studia, pentru a pune cap la cap un plan, un traseu.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 15 iunie 2020
Esti convins ca lucruri frumoase urmeaza sa ti se intample, daca esti atent! Semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni. Vei prinde din zbor orice idee inovativa, esti deschis la noi oportunitati si perspective, iar acestea ti-ar putea aduce diverse beneficii, spun astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 14 iunie 2020
Astazi este vorba despre analize, evaluari, reorganizari, replanificari, schimbari de strategii. Este o zi in care se planifica, dar si se rezolva multe, mai ales atunci cand este vorba despre lucrul cu hartiile. De asemenea este posibil sa primesti raspunsurile pe care le asteptai de ceva timp. Acestea iti sunt favorabile, dar implica si niste sacrificii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , sâmbătă, 13 iunie 2020
O zi destul de dinamica…in sectorul iubirii. Te concentrezi din plin astazi pe partenerul de viata, cauti sa-l impresionezi, sa-i acorzi mai multa atentie, sa-l asculti, sa-l ajuti. Este o zi buna pentru a avea discutii profunde, pentru a clarifica anumite aspecte care va framanta pe ambii si care nu au neaprat legatura cu viata de cuplu.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 12 iunie 2020
Reintri in rutina cu care erai obisnuit inainte. Se accelereaza astazi ritmul activitatilor, iar acest lucru nu-ti displace deloc. Chiar iti place sa fii printre oameni, sa fii activ, sa rezolvi lucruri, sa gestionezi situatii, sa mediezi, sa te implici in tot felul de treburi, indiferent ca este vorba despre serviciu, familie, prieteni.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , joi, 11 iunie 2020
Vei găsi sprijin în fiecare activitate în care ești implicat. E momentul potrivit să începi un proiect care îți face plăcere, chiar dacă îți va consuma mult timp. Ia în calcul să mai faci mișcare pentru un tonus mai bun.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 10 iunie 2020
Este o zi buna pentru emotii, pentru a simti sentimente speciale, pentru a le da frau liber acestora, pentru a te lasa purtat de val. Indiferent ca este vorba despre o noua pasiune, sarbatorirea unui eveniment in viata cuiva drag, o reusita profesionala, o idee care te incanta, astrele te indeamna sa te bucuri de entuziasmul trait.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 09 iunie 2020
Fii mai inventiv, iar acest lucru te poate ajuta sa gasesti solutii, chiar daca este vorba de sectorul financiar, te asigura astrele. Este un cadru astral favorabil si pentru a demara unele proiecte sau pentru a-ti planifica activitatile din viitor, indiferent ca este vorba de serviciu sau de organizarea unei calatorii.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 08 iunie 2020
Daca doresti sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu, atunci astrele te indeamna sa te folosesti de energia adusa de aceasta zi si sa-i faci mai multe declaratii de dragoste si de apreciere partenerului romantic. Venus te va ajuta sa-ti gasesti si inspiratia necesara, te asigura astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 07 iunie 2020
Discutiile pe care le ai astazi, negocierile pe care le porti, lamuririle si explicatiile aduse te pot ajuta astazi sa-ti imbunatatesti legaturile cu anumite persoane la care tii. Astazi te bazezi pe moralitate, ai puncte de vedere, ai principii, iar ceilalti iti respecta viziunile.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , sâmbătă, 06 iunie 2020
De unde atata energie? Tonusul tau va fi apreciat de toti cei cu care vei interactiona astazi si vei reusi sa-i mobilizezi, indiferent ca este vorba de colegii de la serviciu sau de prieteni, familie. De asemenea este posibil ca astazi sa iei parte la o petrecere, la o intrunire, la un eveniment social drag.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , vineri, 05 iunie 2020
Balanțe s-ar putea trezi în situația în care toate lumea discută probleme, dar nimeni nu este dispus să asculte și soluții. Astfel de întâlniri au potențialul de a te seca de energie, așa că încearcă să le eviți pe cât posibil. În schimb, apelează la prieteni și familie dacă simți că ai nevoie de un sfat sau o părere, și nu îți îndrepta atenția doar într-un singur punct. Țintește sus, dar nu doar într-o direcție.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , joi, 04 iunie 2020
Amintiri de tot felul iti va aduce aceasta zi, de aceea ai grija caror experiente le oferi posibilitatea sa fie retraite in gandurile tale. Atunci cand te lasi prada trecutului, cauta sa nu uiti pentru nicio clipa de experientele pe care le traiesti in prezent, te avertizeaza astrele.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , miercuri, 03 iunie 2020
Balanțele au mult mai puține motive de îngrijorare decât își imaginează. Dacă îi alături pe cei dragi și îți păstrezi optimismul vei realiza că, de fapt, traversezi o perioadă bună a vieții tale, iar problemele cu care te confrunți vor deveni motive de zâmbete pe viitor. Nu lăsa emoțiile negative să te copleșească, încearcă să înțelegi sensul lor și astfel să îți adaptezi stilul de viață.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , marţi, 02 iunie 2020
Daca ai probleme profesionale dificile, atunci astrele te indeamna sa te preocupi astazi de ele, pentru ca este un cadru astral favorabil pentru descifrat, dezlegat, reparat, regasit. Vei descoperi ca reusesti sa gasesti solutii ingenioase la probleme care ti se poreau candva imposibil de rezolvat.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , luni, 01 iunie 2020
Fii mai flexibil, nu te incapatana sa continui pe un traseu daca vezi ca nu prea functioneaza sau nu prea duce la destinatia dorita. Accepta ca poate exista solutii sau metode alternative care te pot duce mai repede la ceea ce-ti propui sau poti gasi strategii mai profitabile.
Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net


arhiva zodia balanta , duminică, 31 mai 2020
Lasa modestia deoparte, pentru ca daca ai sentimente pentru cineva anume si nu ai gasit pana acum curajul sau momentul potrivit pentru a le destainui, fa-o acum, pentru ca astazi vei fi expert la vorbe de iubire. Daca esti implicat intr-o relatie de lunga durata, arata-i partenerului cat de mult apreciezi ca iti este alaturi, te indeamna astrele.arhiva zodia balanta , sâmbătă, 30 mai 2020
Vine norocul cu carul spre tine astazi. Este o zi carmica, vei culege roadele sadite in trecut. Te vei bucura azi de succes atat pe plan profesional, cat si pe cel personal, si te vei simti minunat sa te afli in centrul atentiei, spun astrele.arhiva zodia balanta , vineri, 29 mai 2020
Nu-ti place sa te ocupi de sfera financiara, cu toate acestea astrele te indeamna sa tii cont de toate aspectele legate de bani, de la taxe, impozite, facturi, pana la imprumuturile pe care le-ai facut. Ai rabdare si fii atent la toate detaliile, te indeamna astrele, pentru ca nu-ti doresti surprize neplacute in perioada viitoare.arhiva zodia balanta , joi, 28 mai 2020
Relatiile si legaturile pe care le ai cu altii sunt importante pentru tine, iar astazi vei reflecta in mod special asupra acestora, mai ales fiindca semnul tau zodiacal se afla in sfera prieteniilor, dar si a idelurilor, valorilor. Priveste-ti relatiile cu atentie, cu sinceritate si recunostinta, te indeamna astrele.arhiva zodia balanta , miercuri, 27 mai 2020
Este bine să lămurești anumite aspecte legate de cariera profesională și de imagine publică. Se pare ca la un moment dat ai neglijat aceste capitole, șefii și colegii au observat si îți cer socoteală. Cu toate că ai realizat si lucruri bune este loc pentru altele și mai bune. Sustinere divină ai din belșug, astfel că spune ferm ce ai de spus și asumă-ți responsabilitatea consecințelor.arhiva zodia balanta , marţi, 26 mai 2020
Se pare că ai parte de vești bune, în special pe plan profesional și financiar. Eforturile tale încep să se resimtă tot mai eficient în ceea ce privește asocierile, colaborările, posibilitatea semnării unor contracte. Pe de altă parte, membrii familiei au nevoie în această zi de prezența ta. Încearcă să le faci pe plac, dar nu fă compromisuri prea mari.