Caracteristici Zodia Varsator
Nativii zodiei Varsator sunt nascuti in intervalul 20 ianuarie - 18 februarie.

Motto-ul zodiei Varsator:


Devin din ce in ce mai clar si spontan in orice domeniu si ma dedic din ce in ce mai mult nevoilor fiintei mele interioare.

Cuvinte cheie ale zodiei Varsator:


revolutie, altruism, prietenie, fraternitate, cunoastere, contradictie, rezistenta, libertate, viitor, modernitate, independenta, originalitate, univers, cosmos, inventie, ritm, viteza, moda, simpatie, utopie, ingeniozitate, spatiu, extravaganta

Caracteristici generale:


Zodia Varsator este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Uranus, planeta care sporeste inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, egoismul.

Personalitatea Varsatorului

Nativul Varsator este creativ, independent si detasat, detinator a nenumarate calitati deosebite. Varsatorul este inteligent si, in multe privinte, un excentric, pentru ca nimic din ceea ce face nu este obisnuit. Este capabil sa se dedice actiunilor umanitare, pentru ca stie sa lucreze in beneficiul umanitatii. Varsatorul este un original, un ganditor excelent, dand nastere unor idei avansate, indiferent de domeniul spre care se indreapta.

Uneori, solutiile gasite de nativul Varsator pot fi prea radicale, poate chiar imposibile, dar nu se poate abtine sa le gandeasca in acest mod avansat si progresist. Este o persoana aparte, care respinge traditiile si vechile moduri de actiune.

Sanatatea Varsatorului

Mentinerea unei stari de sanatate excelente este foarte importanta pentru Varsator. Are nevoie de o dieta bogata in apa, legume, verdeata si fructe care sa ii mentina sangele in bune conditii. Sistemul nervos este intotdeauna in directa legatura cu cel digestiv, de aceea trebuie sa fie mereu relaxat la masa. Problemele digestive sau stomacale sunt de fapt simptome ale unor nereguli psihice: stres sau tensiune nervoasa.

Nativul Varsator trebuie sa isi menajeze punctele cele mai sensibile care sunt in zona genunchilor si a gleznelor. Trebuie sa mearga des in spatii cu mult aer, preferabil in preajma marii, si sa nu evite examenele oftalmologice cat mai dese, iar femeile trebuie sa faca examene frecvente in zona sanilor.

Varsatorul si munca

Desi excentric, nativul Varsator este o persoana de incredere cand face parte dintr-o echipa, dar are permanent nevoie de libertate. Nu ii place sa se simta constrans. Este incapatinat si inflexibil in unele privinte, dar poate lucra bine intr-un grup mai mare. Preocuparea sa principala este societatea in general si nu problemele individuale ale vreunei persoane.

Nativul Varsator se implica emotional in munca sa, dar e si exigent si critic daca se afla pe o pozitie autoritara. Fara discutie, poate fi un lider si un organizator excelent. Intelege firea umana, dar uneori ii lipseste sensibilitatea.

Varsatorul este atras de schimbari si de neprevazut, este intotdeauna cu un pas inaintea semenilor sai, toti privindu-l ca pe o persoana neobisnuita si aparte. Nu suporta rutina si adeseori nu ii place sa duca la bun sfarsit ce a inceput. Respinge pe toata lumea sau orice piedica ce ii ameninta independenta. Isi asuma riscuri si isi incearca norocul.

Egalitatea, libertatea si dreptatea sunt cateva din principiile de baza ale nativului Varsator, de aceea e tratat ca o persoana progresista, atrasa de cauze umanitare. Trebuie sa vina mereu cu ceva nou, original, inaintea semenilor sai. Nu planifica nimic dinainte, ci totul ii iese la primul impuls. Un imprevizibil, un revoltat impotriva convenientelor si vechilor valori, Varsatorul nu suporta sa fie inlantuit de regulile altora, de aceea incearca mereu sa reformeze si sa revolutioneze societatea. Doreste mereu sa perfectioneze ceea ce il inconjoara.

Spiritul liberal il ajuta pe Varsator sa atinga teluri intelectuale inalte, chiar daca lucrurile cotidiene, rutina de zi cu zi, nu ii ies chiar asa de bine. Cand ceva serios il preocupa, isi pierde veselia de pe chip si se concentreaza profund asupra obiectivului.

Nativul Varsator lucreaza cel mai bine in medii cu care s-a obisnuit, acasa sau chiar in cadrul familiei, alaturi de rude, intr-o afacere de familie. Trebuie sa isi utilizeze capacitatile intelectuale in activitati inovatoare, intreprinzatoare, stiintifice, dar care sa ii ofere si securitate emotionala. Ar fi recomandabil sa lucreze intr-un loc de munca in apropiere de o apa, plaja, femei, copii, vapoare, hoteluri, restaurante, alaturi de casa parinteasca sau in orasul natal, in domenii artistice, muzicale.

Posibilitatile de a-si alege o cariera sau un hobby includ si domenii precum chirurgia, cercetarea, investigarea, consultanta financiara, asigurari, bursa, brocheraj, politica, electronica, servicii sociale, psihiatrie, hipnoza, astrologie. Firea sa intelegatoare il apropie mult de suferintele umanitatii, dedicandu-se cat mai mult acesteia, cu generozitate si amabilitate.

Varsatorul trebuie sa ramana realist, practic, hotarat, insistent in ceea ce face si increzator, incercand sa alunge cat mai des melancolia, incapatanarea si tendinta de agresivitate atunci cand se simte amenintat in vreun fel.


Mai multe despre zodia Varsator

Mergi inapoi la pagina de Caracteristici Zodiacale Click Aici