Data publicarii : 03/02/19

Zodiac CHINEZESC saptamanal 4-10 FEBRUARIE 2019. Gata, incepe anul MISTRETULUI de Pamant!

Zodiac CHINEZESC saptamanal 4-10 FEBRUARIE 2019. Gata, incepe anul MISTRETULUI de Pamant!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 4-10 februarie 2019, prima saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa.

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

In aceasta saptamana, vor fi toate acele mici gesturi de bunatate si bunavointa pe care le faci spre altii care iti vor aduce diferenta in bine in viata ta. Mai presus de toate, fii rabdator cu cei care isi impartasesc vaitarile lor cu tine. Arta si media merg foarte bine pentru Sobolani si vor vedea ca energii celeste inspirate circula pentru a le deschide mintile spre noi idei si moduri de a merge inainte. Toti Sobolanii se vor bucura de romantism si prietenie in weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Este timpul sa iti urmezi cu tenacitate propriile pasiuni si idei. Vor fi inca destul de multe munci de facut in aceasta saptamana, dar nu iti pierde din vedere propriile nevoi. Bivolii ce incearca sa restimuleze o prietenie sau o poveste de dragoste trebuie sa tina cont si de timpul celeilalte persoane si sa evite sa impinga prea tare sau sa aiba mari pretentii si cerinte. In weekend, mintea iti va fi mai clara.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Ofera toata atentia ta detaliilor acasa si la munca in aceasta saptamana, indiferent cat de nerabdator te simti ca sa avansezi in ceea ce faci. Deasemenea, cineva apropiat va avea nevoie de o vorba buna sau chiar de un ajutor practic de termen scurt. Dupa mijlocul saptamanii, familia va fi cea care iti va lua toata atentia. Orice organizezi, incearca sa fii concentrat si dedicat.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Daca te-ai simtit cam jos, incearca sa te reconectezi la creativitatea ta. Unele din problemele tale raman fara combustibil, deci te poti astepta la orizonturi mai luminoase sa inceapa sa straluceasca in curand. Dupa mijlocul saptamanii, accepta invitatiile si deschide-ti jurnalul social. Oricare iti sunt gandurile initiale, te vei bucura de orice vine spre tine. In weekend, Iepurii singuri se pot astepta la anumite sclipiri romantice.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Sa ramai fidel aranjamentelor pe care ti le-ai facut pentru aceasta saptamana. Daca iti schimbi programarile si intalnirile, poti cauza dificultati nenecesare. Este, deasemenea, important sa iti implinesti datoriile de munca si afaceri. Tot vei fi in stare sa iti gasesti timp sa intretii relatii importante, in special dupa ce trece mijlocul saptamanii. Potriveste-te cu ce au si altii in minte pentru tine in weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Aceasta este o saptamana excelenta pentru cercetare si studiu. Daca planuiesti sa cauti un nou job sau chiar o noua cariera, energiile ce sustin mersul inainte te vor inspira in eforturile tale. Daca esti in cautarea unor noi oportunitati romantice, este timpul sa iti extinzi cautarea facand lucruri noi si intalnindu-te cu oameni noi. Aduna-ti prietenii in jurul tau in acest weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Ca sa mentii lucrurile calme si senine in familia ta sau intr-un grup de prietenie, va fi nevoie sa iti reafirmi anumite planuri. Flexibilitatea ta iti va salva zilele. In preajma mijlocului saptamanii, va fi bine sa tii capul jos si sa faci orice faci tu de obicei. Daca incerci sa faci schimbari majore si semnificative poti ajunge in haos. Weekendul ofera bucurie pentru Caii ce sunt dornici si dispusi sa incerce ceva nou.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Energii potentiale pamantesti iti vor pune vointa la incercare in anumite provocari la munca sau acasa in aceasta saptamana. Nu iti face griji, nu va fi nimic ce nu poti gestiona iar solutiile cu care vei veni te vor ajuta sa solutionezi si alte frecusuri. Fa planuri solide pentru weekend si tine-ti focusul aprins pe partenerul amoros sau pe oamenii speciali din viata ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta

Oricare ti-ar fi planurile acestei saptamani, ia-ti tot timpul din lume pentru ele si nu te grabi. Altfel te vei alege cu decalaje si intarzieri. Maimutele in relatii de iubire au nevoie sa dea dovada de tact si sa isi exprime trairile deschis si fara ezitare cand apar diverse situatii. Dupa mijlocul saptamanii, programeaza intalniri importante, interviuri sau prime intalniri romantice. Puternice energii celeste sunt cu tine. Fa din weekend timp special pentru familia ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Daca te simti prins ca intr-un ciclu, fie acasa, fie la munca sau in familie ori in dinamica unei relatii, va trebui sa iti exerciti vointa si sa faci niste schimbari. Nu va fi usor dar va fi mai usor decat te astepti. Spre finele saptamanii, lucrurile vor deveni mai clare. De ce sa nu fac exact ceea ce doresti sa faci in weekend ?

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Deschide-ti mintea pentru noi posibilitati. Sunt unele oportunitati de aur ce pot aparea pe calea ta, in special daca esti singur sau daca esti in cautarea unor experiente mai ample. Viata nu este numai despre datorie si nevoile altora iar cine spune ca nu poti sa te ocupi de acestea in timp ce mergi pe drumul tau cu ce iti face placere ? Lasa weekendul sa se modeleze de la sine si bucura-te de timp.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Orice incerci sa obtii, incearca din nou, pentru ca energiile pamantesti se aduna ca sa iti sustina eforturile si sa ti le indrepte spre succes. Acum este timpul sa mergi spre ceea ce doresti. Momentul este in mod special favorabil pentru Mistretii care vor sa urmeze un studiu nou, fie pentru placere, profit sau munca. Tine de oamenii special in weekend

Articol scris de: Zodiac CHINEZESC
Distribuie acest articol: