Data publicarii : 13/02/19

Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc

Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc

Provocări azi. E bine să fim în gardă să furăm din zbor o ofertă de lucru, să traducem corect semnalele transmise de cineva care vrea să facem echipă, ca să ne asigurăm succesul.

Vibraţia zilei este 4 şi să nu lăsăm imaginaţia să ne joace feste, să fim raţionali.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

VĂRSĂTOR: Poate vă pregătiţi de o plecare, fie şi cu treaba şi o să aveţi şi un anturaj care să se asorteze cu starea voastră de spirit. Se conturează o promovare şi o să câştigaţi şi bani mai mulţi c-aveţi şi nişte colaborări în paralel cu serviciul şi-o să vă meargă bine financiar.

PEŞTI: Poate vă trebui să faceţi nişte demersuri speciale ca să recuperaţi nişte bani care v-ar salva, v-ar scoate dintr-o încurcătură. O persoană pe care n-aţi mai văzut-o de ceva vreme vă căuta ca să reluaţi o preocupare comună şi care vă făcea plăcere şi poate v-aducea şi bani.

BERBEC: O veste bună, un tete a tete care să declanşeze un declic sufletesc şi o să luaţi o decizie referitoare la viitorul vostru în doi. V-au rămas nişte lucruri de rezolvat şi o să daţi zor să o luaţi pe scurtătură ca să câştigaţi timp - şi oricum voi sunteţi expeditivi din fire.

TAUR: Aţi putea scăpa de nişte greutăți legate de casă, de familie, poate aveţi de gând să vă mutaţi în alt cartier sau în alt oraş. Aţi putea primi nişte bani din urmă şi s-aveţi cu ce să plătiţi o factură care atârnă greu la bugetul vostru şi o să răsuflaţi uşuraţi că v-aţi descurcat onorabil.

GEMENI: E momentul să vă impuneţi punctul de vedere şi să vă luptaţi pentru un loc mai bun în ierarhia de la locul de muncă. Se poate să vă găsiţi ceva nou de lucru şi să vă placă, să luaţi şi un salariu bun, să vă extindeţi relaţiile şi poate veţi face un parteneriat de afaceri la un moment dat.

RAC: O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate, poate nimeriţi un medic bun şi o să vă recăpătaţi tonusul cu care v-aţi obişnuit. E posibil să vi se aprobe un transfer în alt departament sau la alt sediu şi să fie mult mai convenabil ca timp sau poate ca efort, o fi şi atmosfera colegială mai bună.

LEU: Poate-ați cerut un avans pentru munca prestată sau băncii i-oți fi cerut un salariu, două c-aveţi ceva obligatoriu de cumpărat. Surprize la tot pasul, apar lucruri care vă scot din ritm, dar vă oferă poate, o altă perspectivă profesională şi care să vi se potrivească mănuşă.

FECIOARĂ: O să mai faceţi nişte schimbări pe acasă, luaţi mobilă nouă, ceva aparatură electrocasnică şi o să reamenajaţi frumos interiorul. O să vă găsiţi ceva de lucru în particular şi o să fie tocmai bine să vă suplimentaţi veniturile, să strângeţi şi voi un capital ca să fiţi mai relaxaţi financiar.

BALANŢĂ: Cineva pe care l-aţi cunoscut mai demult va căuta, şi o să fie o scânteie acolo care să aprindă flacăra iubirii, să vă îndrăgostiţi.Se poate să apară un sponsor care să vă ofere ajutorul necesar să puteţi duce la bun sfârşit un proiect în care aţi investit multe resurse de-a lungul timpului.

SCORPION: O problemă de sănătate se poate rezolva dacă vă faceţi un consult medical şi o să respectaţi şi indicaţiile specialistului. Poate-şi respecta cineva o promisiune şi va da ceva de lucru, şi-o să vă puteţi face nişte planuri în funcţie de banii pe care-i veţi primi.

SĂGETĂTOR: Dacă tot visaţi la o casă mai spaţioasă ar fi momentul să daţi căutare şi singuri, dar şi cu ajutorul unei agenţii imobiliare. O să puteţi conta pe o sumă mai mare de bani de-aici înainte şi o să crească şi nivelul de trăi, poate veţi reuşi să plecaţi mai des pe undeva în weekend-uri.

CAPRICORN: Poate-o să cheltuiţi nişte bani din bugetul familiei că să duceţi maşina în service, pentru că este prioritate şi aveţi nevoie cu toţii de ea. Veşti bune la voi şi o să vă revină cheful să vă compuneţi un alt look, să vă acordaţi şi vouă mai multă atenţie că destul v-aţi ocupat de ceilalţi.

Sursa: Pro TV

Articol scris de: Neti Sandu
Distribuie acest articol: