Arhiva Horoscop Scorpionarhiva zodia scorpion Astazi , Miercuri 17 iulie 2019
Bani Scorpion: Primele lichiditati pot sosi curand si s-ar putea sa fie mai substantiale decat va asteptati.

Sanatate Scorpion: Toate bune si frumoase, pentru ca va simtiti grozav, ati slabit atatea kilograme cate v-ati propus.

Dragoste Scorpion: Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice.

Cariera Scorpion: Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni.


arhiva zodia scorpion , marţi, 16 iulie 2019
Bani Scorpion: Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata.

Sanatate Scorpion: Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Dragoste Scorpion: Avantul primavaratec va prieste, stati grozav la capitolul comunicare si va exprimati deschis sentimentele fata de persoana iubita.

Cariera Scorpion: Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.arhiva zodia scorpion , luni, 15 iulie 2019
Bani Scorpion: A inceput procesul de transformare a statutului dumneavoastra financiar, vi se vor suplimenta veniturile si veti deveni hiperreactivi la propuneri in vederea unei elaborari avantajoase.

Sanatate Scorpion: Sunteti calmi, calculati, va deplasati usor, deoarece toate incheieturile sunt sanatoase si elastice.

Dragoste Scorpion: Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva.

Cariera Scorpion: Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni.arhiva zodia scorpion , duminică, 14 iulie 2019
Bani Scorpion: Ar trebui sa ai in atentie preocuparea de a castiga bani din activitatea pe care ti-ai propus sa o demarezi astazi.

Sanatate Scorpion: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Dragoste Scorpion: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.

Cariera Scorpion: Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.arhiva zodia scorpion , sâmbătă, 13 iulie 2019
Bani Scorpion: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Sanatate Scorpion: Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale.

Dragoste Scorpion: Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra.

Cariera Scorpion: Aveti ocazia sa folositi cu maiestrie niste ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare noua afacere, sunteti ajutat in acest sens de catre asociatii dumneavoastra printr-o infuzie de capital.arhiva zodia scorpion , vineri, 12 iulie 2019
Bani Scorpion: Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare.

Sanatate Scorpion: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Scorpion: Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi.

Cariera Scorpion: Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.arhiva zodia scorpion , joi, 11 iulie 2019
Bani Scorpion: Ar fi cazul sa va ocupati de bani: puteti finaliza o negociere de contract in termeni care va avantajeaza si va aduc profituri financiare.

Sanatate Scorpion: Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud.

Dragoste Scorpion: Vi se accentueaza latura simtitoare si puteti sa va reindragostiti de partenerul stabil ori, daca sunteti singuri, puteti intalni o persoana fermecatoare.

Cariera Scorpion: Sansa unei promovari este foarte reala, poate ca rasplata pentru realizari din trecut, care au primit aprecierea cuvenita.arhiva zodia scorpion , miercuri, 10 iulie 2019
Bani Scorpion: Incercati-va norocul, caci astazi aveti spor la negociat salariul dumneavoastra care poate creste considerabil datorita rezultatelor remarcabile in plan profesional din ultimul timp.

Sanatate Scorpion: Mancati sanatos si ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism si pentru a insanatosi articulatiile; pastrati-va o greutate corporala corespunzatoare.

Dragoste Scorpion: Fiti prezenti cand e vorba de iubire, fiindca veti descoperi dragostea cea adevarata si neconditionata.

Cariera Scorpion: Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.arhiva zodia scorpion , marţi, 09 iulie 2019
Bani Scorpion: Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare.

Sanatate Scorpion: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Dragoste Scorpion: O influenta pozitiva asupra vietii de cuplu o exercita compania prietenilor si iesirile in lume impreuna cu ei.

Cariera Scorpion: Aveti ocazia sa puneti la punct o afacere de familie si primiti sfaturi profesionale excelente de la cei apropiati.arhiva zodia scorpion , luni, 08 iulie 2019
Bani Scorpion: Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil.

Sanatate Scorpion: Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Dragoste Scorpion: Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare.

Cariera Scorpion: Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.arhiva zodia scorpion , duminică, 07 iulie 2019
Bani Scorpion: Desi 'banii nu aduc fericirea', in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie.

Sanatate Scorpion: Ziua este favorabila pentru a va trata de afectiunile dumneavoastra cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, functionarea corecta a pancreasului.

Dragoste Scorpion: Felul in care vorbiti sau va comportati poate sa-i determine pe cei din jurul dumneavoastra sa va ia ca model si chiar sa se indragosteasca de fiinta voastra.

Cariera Scorpion: Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.arhiva zodia scorpion , sâmbătă, 06 iulie 2019
Bani Scorpion: Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri considerabile financiare.

Sanatate Scorpion: Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale.

Dragoste Scorpion: Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Cariera Scorpion: Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.arhiva zodia scorpion , vineri, 05 iulie 2019
Bani Scorpion: Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul.

Sanatate Scorpion: Atitudinea pozitiva in fata vietii se traduce mereu printr-o amliorare a starii de sanatate a dumneavoastra.

Dragoste Scorpion: Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste.

Cariera Scorpion: Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.arhiva zodia scorpion , joi, 04 iulie 2019
Bani Scorpion: Prin amici aveti posibilitatea de a atrage noi resurse in afacerile dumneavoastra si nu este vorba de sume mici sau modice; bancile tind sa va creditez cu generozitate.

Sanatate Scorpion: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Dragoste Scorpion: Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva.

Cariera Scorpion: Cu o buna strategie si mult efort veti obtine rezultate remarcabile pe plan profesional, preluati initiativa in campul muncii, deveniti mai tenaci si mai harnici, mai increzatori in fortele proprii.arhiva zodia scorpion , miercuri, 03 iulie 2019
Bani Scorpion: Fiti cu ochii pe sus, caci azi banii pica din cer; aceasta posibilitate este puternica; ocazia de a prospera se poate manifesta cu ajutorul prietenilor.

Sanatate Scorpion: Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca.

Dragoste Scorpion: Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite.

Cariera Scorpion: Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.arhiva zodia scorpion , marţi, 02 iulie 2019
Bani Scorpion: Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara.

Sanatate Scorpion: Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient.

Dragoste Scorpion: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.

Cariera Scorpion: Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastra ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.arhiva zodia scorpion , luni, 01 iulie 2019
Bani Scorpion: Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional.

Sanatate Scorpion: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Dragoste Scorpion: O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie.

Cariera Scorpion: Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.arhiva zodia scorpion , duminică, 30 iunie 2019
Bani Scorpion: Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential.

Sanatate Scorpion: Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat.

Dragoste Scorpion: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place.

Cariera Scorpion: Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni.arhiva zodia scorpion , sâmbătă, 29 iunie 2019
Bani Scorpion: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Sanatate Scorpion: Tonusul general e unul foarte bun, senzatia de satietate apare mai curand si digestia este mai usoara; asta inseamna si o protectie hepatica buna.

Dragoste Scorpion: Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc.

Cariera Scorpion: Nu va vor lipsi tenacitatea, increderea si vointa de a reusi in viata, de a gasi un nou serviciu.arhiva zodia scorpion , vineri, 28 iunie 2019
Bani Scorpion: Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte.

Sanatate Scorpion: Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca.

Dragoste Scorpion: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place.

Cariera Scorpion: Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.arhiva zodia scorpion , joi, 27 iunie 2019
Bani Scorpion: Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara.

Sanatate Scorpion: Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient.

Dragoste Scorpion: Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa.

Cariera Scorpion: Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.arhiva zodia scorpion , miercuri, 26 iunie 2019
Bani Scorpion: Ar trebui sa ai in atentie preocuparea de a castiga bani din activitatea pe care ti-ai propus sa o demarezi astazi.

Sanatate Scorpion: Atitudinea pozitiva in fata vietii se traduce mereu printr-o amliorare a starii de sanatate a dumneavoastra.

Dragoste Scorpion: Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie.

Cariera Scorpion: Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare, fiindca norocul si oportunitatile nu va ocolesc in cariera pe care o imbratisati.arhiva zodia scorpion , marţi, 25 iunie 2019
Bani Scorpion: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Sanatate Scorpion: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Dragoste Scorpion: Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental.

Cariera Scorpion: Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.arhiva zodia scorpion , luni, 24 iunie 2019
Bani Scorpion: In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi.

Sanatate Scorpion: Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala.

Dragoste Scorpion: Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice.

Cariera Scorpion: Aspiratiile dumneavoastra profesionale se pot realiza ca prin farmec din moment ce efortuirle fizice si mentale se ridica la cote maxime.arhiva zodia scorpion , duminică, 23 iunie 2019
Bani Scorpion: Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort.

Sanatate Scorpion: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Dragoste Scorpion: Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare.

Cariera Scorpion: Ganditi pozitiv, sunteti optimisti si sunteti mai dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte noi.arhiva zodia scorpion , sâmbătă, 22 iunie 2019
Bani Scorpion: Fiindca il consideri cea mai buna temelie a lumii, banul iti da tarcole si te scoate din impasul in care te gasesti momentan.

Sanatate Scorpion: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Dragoste Scorpion: Vi se accentueaza latura simtitoare si puteti sa va reindragostiti de partenerul stabil ori, daca sunteti singuri, puteti intalni o persoana fermecatoare.

Cariera Scorpion: Sansa unei promovari este foarte reala, poate ca rasplata pentru realizari din trecut, care au primit aprecierea cuvenita.arhiva zodia scorpion , vineri, 21 iunie 2019
Bani Scorpion: In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi.

Sanatate Scorpion: Toate bune si frumoase, pentru ca va simtiti grozav, ati slabit atatea kilograme cate v-ati propus.

Dragoste Scorpion: Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare.

Cariera Scorpion: Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.arhiva zodia scorpion , joi, 20 iunie 2019
Bani Scorpion: Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor.

Sanatate Scorpion: Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte.

Dragoste Scorpion: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti.

Cariera Scorpion: Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.arhiva zodia scorpion , miercuri, 19 iunie 2019
Bani Scorpion: Se iveste o conjunctura care sa va permita sa intrati in posesia unei sume importante care sa va ajute in procurarea celui mai dorit obiect la care ravniti de mult timp.

Sanatate Scorpion: Energia corporala va fi la cote inalte, va veti simti protejati si ghidati de forte divine in mentinerea sanatatii fizice si mentale.

Dragoste Scorpion: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti.

Cariera Scorpion: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia scorpion , marţi, 18 iunie 2019
Bani Scorpion: Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte.

Sanatate Scorpion: Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism.

Dragoste Scorpion: Surprizele din viata dumneavoastra sunt placute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirata, vioaie si eleganta cu partenerul de viata

Cariera Scorpion: Daca exista activitati initiate si neterminate, ele merita reluate si duse la indeplinire; momentul este prielnic si veti culege curand roadele muncii depuse.arhiva zodia scorpion , luni, 17 iunie 2019
Bani Scorpion: Pluton aduce in prim-plan resurse materiale si financiare pe care le obtineti impreuna cu o persoana de care sunteti atasati emotional.

Sanatate Scorpion: Odihna si ingrijire corporala dau rezultate foarte bune, este bine sa va luati un concediu de odihna si sa mergeti intr-o statiune montana.

Dragoste Scorpion: Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima.

Cariera Scorpion: Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.arhiva zodia scorpion , duminică, 16 iunie 2019
Bani Scorpion: Bancile, tind sa va crediteze cu incredere si astfel aveti drum deschis in a va pune planul in aplicare - investitii in afaceri imobiliare.

Sanatate Scorpion: Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale.

Dragoste Scorpion: Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite.

Cariera Scorpion: Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.arhiva zodia scorpion , sâmbătă, 15 iunie 2019
Bani Scorpion: Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri considerabile financiare.

Sanatate Scorpion: Aveti o stare mentala buna, aveti o deosebita priza la public si puteti fi de-a dreptul sclipitori in maniera in care va expuneti ideile.

Dragoste Scorpion: Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice.

Cariera Scorpion: La locul de munca, se poate dovedi oportuna reluarea unei initiative si examinarea aspiratiilor legate de viitor vostru in cariera.arhiva zodia scorpion , vineri, 14 iunie 2019
Bani Scorpion: Fiindca il consideri cea mai buna temelie a lumii, banul iti da tarcole si te scoate din impasul in care te gasesti momentan.

Sanatate Scorpion: Faceti tot posibilul sa va relaxati in liniste, caci efectul ar fi unul pozitiv, de reglare a functiilor organismului.

Dragoste Scorpion: Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor.

Cariera Scorpion: Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.arhiva zodia scorpion , joi, 13 iunie 2019
Bani Scorpion: Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale.

Sanatate Scorpion: Energia dumneavoastra fizica se cere consumata pentru a nu se transforma in energie nervoasa; insa miscarea trebuie facuta cu moderatie pentru a proteja tensiunea arteriala.

Dragoste Scorpion: Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental.

Cariera Scorpion: Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.arhiva zodia scorpion , miercuri, 12 iunie 2019
Bani Scorpion: Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional.

Sanatate Scorpion: Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat.

Dragoste Scorpion: Fiti prezenti cand e vorba de iubire, fiindca veti descoperi dragostea cea adevarata si neconditionata.

Cariera Scorpion: Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.arhiva zodia scorpion , marţi, 11 iunie 2019
Bani Scorpion: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Sanatate Scorpion: Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism.

Dragoste Scorpion: Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, sexului, varstei si originii etnice.

Cariera Scorpion: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia scorpion , luni, 10 iunie 2019
Bani Scorpion: In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi.

Sanatate Scorpion: Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat.

Dragoste Scorpion: Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare.

Cariera Scorpion: Aveti ocazia sa folositi cu maiestrie niste ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare noua afacere, sunteti ajutat in acest sens de catre asociatii dumneavoastra printr-o infuzie de capital.arhiva zodia scorpion , duminică, 09 iunie 2019
Bani Scorpion: Primele lichiditati pot sosi curand si s-ar putea sa fie mai substantiale decat va asteptati.

Sanatate Scorpion: Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Dragoste Scorpion: Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa.

Cariera Scorpion: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia scorpion , sâmbătă, 08 iunie 2019
Bani Scorpion: Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri.

Sanatate Scorpion: Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Dragoste Scorpion: Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite.

Cariera Scorpion: Relatiile de munca sunt placute, atat cu cei din pozitii ierarhic superioare, cat si cu cei ce va sunt colaboratori.arhiva zodia scorpion , vineri, 07 iunie 2019
Bani Scorpion: Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata.

Sanatate Scorpion: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Dragoste Scorpion: Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra.

Cariera Scorpion: In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.