Arhiva Horoscop Pestiarhiva zodia pesti Astazi , Miercuri 17 iulie 2019
Bani Pesti: Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare.

Sanatate Pesti: Pancreasul dumneavoastra va avea de castigat daca ii oferiti afine, zmeura si mure, care ii regleaza secretia de insulina, iar ficatul dumneavoastra se va bucura de aceste fructe sau de o cura cu silimarina.

Dragoste Pesti: Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva.

Cariera Pesti: Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.


arhiva zodia pesti , marţi, 16 iulie 2019
Bani Pesti: Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort.

Sanatate Pesti: Odihna si ingrijire corporala dau rezultate foarte bune, este bine sa va luati un concediu de odihna si sa mergeti intr-o statiune montana.

Dragoste Pesti: Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare.

Cariera Pesti: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influentearhiva zodia pesti , luni, 15 iulie 2019
Bani Pesti: Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri.

Sanatate Pesti: Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Dragoste Pesti: Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Cariera Pesti: Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastra ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.arhiva zodia pesti , duminică, 14 iulie 2019
Bani Pesti: Partea care va revine dintr-o mostenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri.

Sanatate Pesti: Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Dragoste Pesti: Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental.

Cariera Pesti: Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.arhiva zodia pesti , sâmbătă, 13 iulie 2019
Bani Pesti: Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale.

Sanatate Pesti: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Dragoste Pesti: Cererile de afectiune va solicita mult si de aceea incercati sa le faceti fata cu brio.

Cariera Pesti: Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.arhiva zodia pesti , vineri, 12 iulie 2019
Bani Pesti: Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante.

Sanatate Pesti: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniti la drum, carora nu le mai bate inima sa iasa din piept.

Dragoste Pesti: Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, sexului, varstei si originii etnice.

Cariera Pesti: Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.arhiva zodia pesti , joi, 11 iulie 2019
Bani Pesti: Incercati-va norocul, caci astazi aveti spor la negociat salariul dumneavoastra care poate creste considerabil datorita rezultatelor remarcabile in plan profesional din ultimul timp.

Sanatate Pesti: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Dragoste Pesti: Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili.

Cariera Pesti: Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.arhiva zodia pesti , miercuri, 10 iulie 2019
Bani Pesti: Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential.

Sanatate Pesti: Toate bune si frumoase, pentru ca va simtiti grozav, ati slabit atatea kilograme cate v-ati propus.

Dragoste Pesti: Surprizele din viata dumneavoastra sunt placute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirata, vioaie si eleganta cu partenerul de viata

Cariera Pesti: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia pesti , marţi, 09 iulie 2019
Bani Pesti: Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri considerabile financiare.

Sanatate Pesti: Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca.

Dragoste Pesti: Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice.

Cariera Pesti: Vi se ofera ocazia de aur de a va remarca, de a dezvolta proiecte individuale prin care sa deveniti cunoscuti si recunoscuti.arhiva zodia pesti , luni, 08 iulie 2019
Bani Pesti: Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor.

Sanatate Pesti: Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud.

Dragoste Pesti: Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Cariera Pesti: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia pesti , duminică, 07 iulie 2019
Bani Pesti: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Sanatate Pesti: Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca.

Dragoste Pesti: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place.

Cariera Pesti: Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.arhiva zodia pesti , sâmbătă, 06 iulie 2019
Bani Pesti: Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte.

Sanatate Pesti: Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic.

Dragoste Pesti: Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare.

Cariera Pesti: Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.arhiva zodia pesti , vineri, 05 iulie 2019
Bani Pesti: Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala.

Sanatate Pesti: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Dragoste Pesti: In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult.

Cariera Pesti: Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.arhiva zodia pesti , joi, 04 iulie 2019
Bani Pesti: Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte.

Sanatate Pesti: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Dragoste Pesti: In cuplu, viata intima are multe de oferit, ceea ce va ajuta sa faceti fata cu mai multa usurinta responsabilitatilor.

Cariera Pesti: Drumul catre succes va este presarat cu tot felul de situatii solicitante, dar pe care le depasiti pastrand limpede in minte telul pe care vi l-ati propus si etapele atingerii lui.arhiva zodia pesti , miercuri, 03 iulie 2019
Bani Pesti: Se iveste o conjunctura care sa va permita sa intrati in posesia unei sume importante care sa va ajute in procurarea celui mai dorit obiect la care ravniti de mult timp.

Sanatate Pesti: Vi se rezolva tulburarile de somn, acea alternanta intre insomnie si somn lung, dar neodihnitor. Circulatia periferica, la nivelul picioarelor si gambelor se activeaza si ea.

Dragoste Pesti: Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie.

Cariera Pesti: Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.arhiva zodia pesti , marţi, 02 iulie 2019
Bani Pesti: Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig.

Sanatate Pesti: Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Dragoste Pesti: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place.

Cariera Pesti: Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni.arhiva zodia pesti , luni, 01 iulie 2019
Bani Pesti: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Sanatate Pesti: Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Dragoste Pesti: Surprizele din viata dumneavoastra sunt placute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirata, vioaie si eleganta cu partenerul de viata

Cariera Pesti: Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.arhiva zodia pesti , duminică, 30 iunie 2019
Bani Pesti: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Sanatate Pesti: Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva.

Dragoste Pesti: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.

Cariera Pesti: Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.arhiva zodia pesti , sâmbătă, 29 iunie 2019
Bani Pesti: Fiti cu ochii pe sus, caci azi banii pica din cer; aceasta posibilitate este puternica; ocazia de a prospera se poate manifesta cu ajutorul prietenilor.

Sanatate Pesti: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Dragoste Pesti: Reprezentarile dumneavoastra in privinta partenerului de cuplu ideal va pune in situatia de a gasi un personaj care sa va aprinda imaginatia si care sa nu va dezamageasca.

Cariera Pesti: Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.arhiva zodia pesti , vineri, 28 iunie 2019
Bani Pesti: Sunteti binecuvantati cu bunastare si starea financiara se va imbunatati simtitor.

Sanatate Pesti: Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative.

Dragoste Pesti: Puteti sa infiripati o idila care, alimentata de ambii parteneri, sa se transforme intr-o mare dragoste.

Cariera Pesti: Aveti ocazia sa puneti la punct o afacere de familie si primiti sfaturi profesionale excelente de la cei apropiati.arhiva zodia pesti , joi, 27 iunie 2019
Bani Pesti: Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare.

Sanatate Pesti: Energia dumneavoastra fizica se cere consumata pentru a nu se transforma in energie nervoasa; insa miscarea trebuie facuta cu moderatie pentru a proteja tensiunea arteriala.

Dragoste Pesti: Ziua de astazi se poate dovedi cea mai romantica pentru dumneavoastra, artistica si plina de inspiratie, caci ea marcheaza aspectul exact intre micul benefic Venus, patroana artelor si a frumoaselor sentimente, si visatorul Neptun, care aspira la o experienta de unire totala.

Cariera Pesti: Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.arhiva zodia pesti , miercuri, 26 iunie 2019
Bani Pesti: O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit.

Sanatate Pesti: Sunteti calmi, calculati, va deplasati usor, deoarece toate incheieturile sunt sanatoase si elastice.

Dragoste Pesti: O influenta pozitiva asupra vietii de cuplu o exercita compania prietenilor si iesirile in lume impreuna cu ei.

Cariera Pesti: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia pesti , marţi, 25 iunie 2019
Bani Pesti: Ar trebui sa ai in atentie preocuparea de a castiga bani din activitatea pe care ti-ai propus sa o demarezi astazi.

Sanatate Pesti: Starea dumneavoastra emotionala evolueaza dinspre bine spre foarte bine, o stare optimista si entuziasta care va poate garanta o sanatate de fier.

Dragoste Pesti: Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru.

Cariera Pesti: Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni.arhiva zodia pesti , luni, 24 iunie 2019
Bani Pesti: Beneficiul dumneavoastra opereaza in domeniul banilor, aratand ca o deschidere in afaceri poate influenta in bine in mod imprevizibil, venituri directe.

Sanatate Pesti: Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva.

Dragoste Pesti: Emotiile sunt din ce in ce mai puternice, traiti o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastra pot decide sa-si uneasca destinul cu fiinta draga.

Cariera Pesti: Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.arhiva zodia pesti , duminică, 23 iunie 2019
Bani Pesti: Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala.

Sanatate Pesti: Tonusul general e unul foarte bun, senzatia de satietate apare mai curand si digestia este mai usoara; asta inseamna si o protectie hepatica buna.

Dragoste Pesti: Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori.

Cariera Pesti: Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.arhiva zodia pesti , sâmbătă, 22 iunie 2019
Bani Pesti: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Sanatate Pesti: Vreti sa scapati de bolile de care suferiti? Consumati ceai de afine care activeaza circulatia venoasa si faceti masaj cu ulei de eucalipt care va mentine sprinteneala, consumati ceai de sunatoare pentru un somn odihnitor.

Dragoste Pesti: Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili.

Cariera Pesti: Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.arhiva zodia pesti , vineri, 21 iunie 2019
Bani Pesti: Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte.

Sanatate Pesti: Vreti sa scapati de bolile de care suferiti? Consumati ceai de afine care activeaza circulatia venoasa si faceti masaj cu ulei de eucalipt care va mentine sprinteneala, consumati ceai de sunatoare pentru un somn odihnitor.

Dragoste Pesti: Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental.

Cariera Pesti: Daca exista activitati initiate si neterminate, ele merita reluate si duse la indeplinire; momentul este prielnic si veti culege curand roadele muncii depuse.arhiva zodia pesti , joi, 20 iunie 2019
Bani Pesti: Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare.

Sanatate Pesti: Lasati-va in voia somnului, pentru ca Venus sa va armonizeze functiile endocrine si sa va dea un chip odihnit.

Dragoste Pesti: In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult.

Cariera Pesti: In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.arhiva zodia pesti , miercuri, 19 iunie 2019
Bani Pesti: Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante.

Sanatate Pesti: Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Dragoste Pesti: Dati frau liber romantismului in relatia de cuplu, fiindca simtiti o apropiere emotionanta de partener.

Cariera Pesti: Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati.arhiva zodia pesti , marţi, 18 iunie 2019
Bani Pesti: Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte.

Sanatate Pesti: Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva.

Dragoste Pesti: Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi.

Cariera Pesti: Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.arhiva zodia pesti , luni, 17 iunie 2019
Bani Pesti: Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri.

Sanatate Pesti: Faceti tot posibilul sa va relaxati in liniste, caci efectul ar fi unul pozitiv, de reglare a functiilor organismului.

Dragoste Pesti: Ocupati-va, cu toata eleganta si amabilitatea ce va caracterizeaza, de vindecarea relatiilor de familie; poate fi o reconciliere la un nivel foarte profund, care sa va faca sa va simtiti reconectati la neamul din care va trageti.

Cariera Pesti: Drumul catre succes va este presarat cu tot felul de situatii solicitante, dar pe care le depasiti pastrand limpede in minte telul pe care vi l-ati propus si etapele atingerii lui.arhiva zodia pesti , duminică, 16 iunie 2019
Bani Pesti: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Sanatate Pesti: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Pesti: O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie.

Cariera Pesti: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia pesti , sâmbătă, 15 iunie 2019
Bani Pesti: Ar trebui sa ai in atentie preocuparea de a castiga bani din activitatea pe care ti-ai propus sa o demarezi astazi.

Sanatate Pesti: Asigurati-va ca aveti un somn bun si suficient ca durata si veti avea parte de un efect secundar pozitiv: cresterea rezistentei sistemului imunitar.

Dragoste Pesti: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti.

Cariera Pesti: Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.arhiva zodia pesti , vineri, 14 iunie 2019
Bani Pesti: Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional.

Sanatate Pesti: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Dragoste Pesti: Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana.

Cariera Pesti: Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.arhiva zodia pesti , joi, 13 iunie 2019
Bani Pesti: Se iveste o conjunctura care sa va permita sa intrati in posesia unei sume importante care sa va ajute in procurarea celui mai dorit obiect la care ravniti de mult timp.

Sanatate Pesti: Aveti o stare mentala buna, aveti o deosebita priza la public si puteti fi de-a dreptul sclipitori in maniera in care va expuneti ideile.

Dragoste Pesti: Neptun devine un adevarat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amortire, inlocuind ordinea existenta cu una noua, apeland la trezirea de constiinta.

Cariera Pesti: Astrele va promit o viata profesionala mult mai profitabila si mai stabila, va puteti urma linistiti intuitiile profesionale.arhiva zodia pesti , miercuri, 12 iunie 2019
Bani Pesti: Ar trebui sa ai in atentie preocuparea de a castiga bani din activitatea pe care ti-ai propus sa o demarezi astazi.

Sanatate Pesti: Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic.

Dragoste Pesti: Ziua de astazi se poate dovedi cea mai romantica pentru dumneavoastra, artistica si plina de inspiratie, caci ea marcheaza aspectul exact intre micul benefic Venus, patroana artelor si a frumoaselor sentimente, si visatorul Neptun, care aspira la o experienta de unire totala.

Cariera Pesti: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia pesti , marţi, 11 iunie 2019
Bani Pesti: Pregatiti afaceri importante care sa va asigure cresterea optima a castigurilor care sa va scota din saracie.

Sanatate Pesti: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Dragoste Pesti: Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare.

Cariera Pesti: Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.arhiva zodia pesti , luni, 10 iunie 2019
Bani Pesti: O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit.

Sanatate Pesti: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Dragoste Pesti: In cuplu, viata intima are multe de oferit, ceea ce va ajuta sa faceti fata cu mai multa usurinta responsabilitatilor.

Cariera Pesti: Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.arhiva zodia pesti , duminică, 09 iunie 2019
Bani Pesti: Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale.

Sanatate Pesti: Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Dragoste Pesti: Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet.

Cariera Pesti: Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.arhiva zodia pesti , sâmbătă, 08 iunie 2019
Bani Pesti: Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante.

Sanatate Pesti: Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma.

Dragoste Pesti: Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie.

Cariera Pesti: Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.arhiva zodia pesti , vineri, 07 iunie 2019
Bani Pesti: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Sanatate Pesti: Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic.

Dragoste Pesti: Petreceti o zi de neuitat alaturi de partenerul care are nevoie de prezenta dumneavoastra afectiva.

Cariera Pesti: Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.