Arhiva Horoscop Leuarhiva zodia leu Astazi , Miercuri 17 iulie 2019
Bani Leu: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Sanatate Leu: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Dragoste Leu: In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult.

Cariera Leu: Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.


arhiva zodia leu , marţi, 16 iulie 2019
Bani Leu: Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig.

Sanatate Leu: Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma.

Dragoste Leu: Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste.

Cariera Leu: Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.arhiva zodia leu , luni, 15 iulie 2019
Bani Leu: Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare.

Sanatate Leu: Beneficiati de o energie puternica si echilibrata, e bine sa faceti mai multa miscare si sa va ocupati de ingrijirea corpului.

Dragoste Leu: Nu puteti exista unii singuri, sunteti parte a unui univers mult mai larg, strabatuti cu totii de acelasi har divin - dragostea.

Cariera Leu: Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastra ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.arhiva zodia leu , duminică, 14 iulie 2019
Bani Leu: Ar fi cazul sa va ocupati de bani: puteti finaliza o negociere de contract in termeni care va avantajeaza si va aduc profituri financiare.

Sanatate Leu: Beneficiati de o energie puternica si echilibrata, e bine sa faceti mai multa miscare si sa va ocupati de ingrijirea corpului.

Dragoste Leu: Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi.

Cariera Leu: Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.arhiva zodia leu , sâmbătă, 13 iulie 2019
Bani Leu: Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare.

Sanatate Leu: Energia dumneavoastra fizica se cere consumata pentru a nu se transforma in energie nervoasa; insa miscarea trebuie facuta cu moderatie pentru a proteja tensiunea arteriala.

Dragoste Leu: Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice.

Cariera Leu: Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.arhiva zodia leu , vineri, 12 iulie 2019
Bani Leu: Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale.

Sanatate Leu: Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale.

Dragoste Leu: Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili.

Cariera Leu: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia leu , joi, 11 iulie 2019
Bani Leu: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Sanatate Leu: Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Dragoste Leu: Veti fi binecuvantati cu dragoste, fiindca sunteti nu numai ce ganditi si inventati, ci si ceea ce simtiti sau visati, sunteti ceea ce credeti.

Cariera Leu: Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.arhiva zodia leu , miercuri, 10 iulie 2019
Bani Leu: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Sanatate Leu: Dormiti bine, drept pentru care veti avea o mare pofta de munca si de distractii.

Dragoste Leu: Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru.

Cariera Leu: Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.arhiva zodia leu , marţi, 09 iulie 2019
Bani Leu: Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri.

Sanatate Leu: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Leu: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti.

Cariera Leu: Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.arhiva zodia leu , luni, 08 iulie 2019
Bani Leu: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Sanatate Leu: Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala.

Dragoste Leu: Nu puteti exista unii singuri, sunteti parte a unui univers mult mai larg, strabatuti cu totii de acelasi har divin - dragostea.

Cariera Leu: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.arhiva zodia leu , duminică, 07 iulie 2019
Bani Leu: Partea care va revine dintr-o mostenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri.

Sanatate Leu: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Dragoste Leu: Relatia de cuplu poate trece printr-o adevarata renastere, gratie trigonului regal, care netezeste cutele trecutului, dand speranta viitorului.

Cariera Leu: Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.arhiva zodia leu , sâmbătă, 06 iulie 2019
Bani Leu: A inceput procesul de transformare a statutului dumneavoastra financiar, vi se vor suplimenta veniturile si veti deveni hiperreactivi la propuneri in vederea unei elaborari avantajoase.

Sanatate Leu: Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva.

Dragoste Leu: Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare.

Cariera Leu: Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.arhiva zodia leu , vineri, 05 iulie 2019
Bani Leu: Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor.

Sanatate Leu: Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Dragoste Leu: Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra.

Cariera Leu: Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.arhiva zodia leu , joi, 04 iulie 2019
Bani Leu: Partea care va revine dintr-o mostenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri.

Sanatate Leu: Toate bune si frumoase, pentru ca va simtiti grozav, ati slabit atatea kilograme cate v-ati propus.

Dragoste Leu: Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima.

Cariera Leu: Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.arhiva zodia leu , miercuri, 03 iulie 2019
Bani Leu: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Sanatate Leu: Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate.

Dragoste Leu: Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana.

Cariera Leu: Relatiile de munca sunt placute, atat cu cei din pozitii ierarhic superioare, cat si cu cei ce va sunt colaboratori.arhiva zodia leu , marţi, 02 iulie 2019
Bani Leu: Pluton aduce in prim-plan resurse materiale si financiare pe care le obtineti impreuna cu o persoana de care sunteti atasati emotional.

Sanatate Leu: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Dragoste Leu: Cererile de afectiune va solicita mult si de aceea incercati sa le faceti fata cu brio.

Cariera Leu: Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastra ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.arhiva zodia leu , luni, 01 iulie 2019
Bani Leu: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Sanatate Leu: Sunteti calmi, calculati, va deplasati usor, deoarece toate incheieturile sunt sanatoase si elastice.

Dragoste Leu: Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental.

Cariera Leu: Asocierile familiale intemeiate acum se anunta profitabile si corecte pentru toti membrii.arhiva zodia leu , duminică, 30 iunie 2019
Bani Leu: Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata.

Sanatate Leu: Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie sa faceti miscare pentru ca enrgia sa nu stagneze.

Dragoste Leu: Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare.

Cariera Leu: Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.arhiva zodia leu , sâmbătă, 29 iunie 2019
Bani Leu: Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale.

Sanatate Leu: Beneficiati de o energie puternica si echilibrata, e bine sa faceti mai multa miscare si sa va ocupati de ingrijirea corpului.

Dragoste Leu: Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet.

Cariera Leu: Cu o buna strategie si mult efort veti obtine rezultate remarcabile pe plan profesional, preluati initiativa in campul muncii, deveniti mai tenaci si mai harnici, mai increzatori in fortele proprii.arhiva zodia leu , vineri, 28 iunie 2019
Bani Leu: Pregatiti afaceri importante care sa va asigure cresterea optima a castigurilor care sa va scota din saracie.

Sanatate Leu: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Dragoste Leu: Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare.

Cariera Leu: Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.arhiva zodia leu , joi, 27 iunie 2019
Bani Leu: Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig.

Sanatate Leu: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Dragoste Leu: Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor.

Cariera Leu: Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.arhiva zodia leu , miercuri, 26 iunie 2019
Bani Leu: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Sanatate Leu: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Dragoste Leu: Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra.

Cariera Leu: Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.arhiva zodia leu , marţi, 25 iunie 2019
Bani Leu: Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera.

Sanatate Leu: Vreti sa scapati de bolile de care suferiti? Consumati ceai de afine care activeaza circulatia venoasa si faceti masaj cu ulei de eucalipt care va mentine sprinteneala, consumati ceai de sunatoare pentru un somn odihnitor.

Dragoste Leu: Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori.

Cariera Leu: Va gasiti in plina expansiune profesionala si va bucurati de prestigiu in urma unor realizari la locul de munca.arhiva zodia leu , luni, 24 iunie 2019
Bani Leu: Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor.

Sanatate Leu: Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Dragoste Leu: Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra.

Cariera Leu: Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.arhiva zodia leu , duminică, 23 iunie 2019
Bani Leu: Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil.

Sanatate Leu: Rinichii dumnevoastra pot fi impulsionati cu ajutorul ceaiului din matasea porumbului; iar circulatia venoasa se poate stimula cu un consum de afine.

Dragoste Leu: Petreceti o zi de neuitat alaturi de partenerul care are nevoie de prezenta dumneavoastra afectiva.

Cariera Leu: Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.arhiva zodia leu , sâmbătă, 22 iunie 2019
Bani Leu: Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil.

Sanatate Leu: Dormiti bine, drept pentru care veti avea o mare pofta de munca si de distractii.

Dragoste Leu: Vi se accentueaza latura simtitoare si puteti sa va reindragostiti de partenerul stabil ori, daca sunteti singuri, puteti intalni o persoana fermecatoare.

Cariera Leu: Aspiratiile dumneavoastra profesionale se pot realiza ca prin farmec din moment ce efortuirle fizice si mentale se ridica la cote maxime.arhiva zodia leu , vineri, 21 iunie 2019
Bani Leu: Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala.

Sanatate Leu: Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat.

Dragoste Leu: Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor.

Cariera Leu: Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.arhiva zodia leu , joi, 20 iunie 2019
Bani Leu: Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera.

Sanatate Leu: Folosind argila si aloe vera, organismul dumneavoastra va raspunde mult mai bine ca de obice la tratamente de detoxifiere.

Dragoste Leu: Nu puteti exista unii singuri, sunteti parte a unui univers mult mai larg, strabatuti cu totii de acelasi har divin - dragostea.

Cariera Leu: Aspiratiile dumneavoastra profesionale se pot realiza ca prin farmec din moment ce efortuirle fizice si mentale se ridica la cote maxime.arhiva zodia leu , miercuri, 19 iunie 2019
Bani Leu: In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi.

Sanatate Leu: Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata.

Dragoste Leu: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.

Cariera Leu: Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.arhiva zodia leu , marţi, 18 iunie 2019
Bani Leu: Patroana banilor, Venus, si prosperul Jupiter isi dau mana in ziua aceasta pentru a va suplimenta veniturile care vor acoperi dorintele dumneavoastra de a va achizitiona o locuinta noua.

Sanatate Leu: Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca.

Dragoste Leu: In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult.

Cariera Leu: Asocierile familiale intemeiate acum se anunta profitabile si corecte pentru toti membrii.arhiva zodia leu , luni, 17 iunie 2019
Bani Leu: V-au crescut veniturile directe si aveti resurse de a investi surplusul in mod inteligent si aceasta va avea drept rezultat un avantaj material.

Sanatate Leu: Aveti o stare mentala buna, aveti o deosebita priza la public si puteti fi de-a dreptul sclipitori in maniera in care va expuneti ideile.

Dragoste Leu: Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra.

Cariera Leu: Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.arhiva zodia leu , duminică, 16 iunie 2019
Bani Leu: Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor.

Sanatate Leu: In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros.

Dragoste Leu: Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental.

Cariera Leu: Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.arhiva zodia leu , sâmbătă, 15 iunie 2019
Bani Leu: Pluton aduce in prim-plan resurse materiale si financiare pe care le obtineti impreuna cu o persoana de care sunteti atasati emotional.

Sanatate Leu: Energia dumneavoastra fizica se cere consumata pentru a nu se transforma in energie nervoasa; insa miscarea trebuie facuta cu moderatie pentru a proteja tensiunea arteriala.

Dragoste Leu: Emotiile sunt din ce in ce mai puternice, traiti o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastra pot decide sa-si uneasca destinul cu fiinta draga.

Cariera Leu: Cu o buna strategie si mult efort veti obtine rezultate remarcabile pe plan profesional, preluati initiativa in campul muncii, deveniti mai tenaci si mai harnici, mai increzatori in fortele proprii.arhiva zodia leu , vineri, 14 iunie 2019
Bani Leu: Gandirea practica, aplicata, va poate aduce aprecierea sub forma unei bonificatii sau indemnizatii din partea sefilor dumneavoastra.

Sanatate Leu: Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala.

Dragoste Leu: Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare.

Cariera Leu: Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.arhiva zodia leu , joi, 13 iunie 2019
Bani Leu: Patroana banilor, Venus, si prosperul Jupiter isi dau mana in ziua aceasta pentru a va suplimenta veniturile care vor acoperi dorintele dumneavoastra de a va achizitiona o locuinta noua.

Sanatate Leu: Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate.

Dragoste Leu: Ocupati-va, cu toata eleganta si amabilitatea ce va caracterizeaza, de vindecarea relatiilor de familie; poate fi o reconciliere la un nivel foarte profund, care sa va faca sa va simtiti reconectati la neamul din care va trageti.

Cariera Leu: Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.arhiva zodia leu , miercuri, 12 iunie 2019
Bani Leu: Sunteti binecuvantati cu bunastare si starea financiara se va imbunatati simtitor.

Sanatate Leu: Aparatul respirator va functioneaza normal, incheieturile bratelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap - sunteti sanatos.

Dragoste Leu: Sunteti iubiti de parteneri, apreciati, amicii va cheama la diferite iesiri, care se anunta reusite.

Cariera Leu: Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.arhiva zodia leu , marţi, 11 iunie 2019
Bani Leu: Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti.

Sanatate Leu: Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative.

Dragoste Leu: Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare.

Cariera Leu: Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.arhiva zodia leu , luni, 10 iunie 2019
Bani Leu: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Sanatate Leu: Ziua este favorabila pentru a va trata de afectiunile dumneavoastra cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, functionarea corecta a pancreasului.

Dragoste Leu: Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare.

Cariera Leu: Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare, fiindca norocul si oportunitatile nu va ocolesc in cariera pe care o imbratisati.arhiva zodia leu , duminică, 09 iunie 2019
Bani Leu: Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata.

Sanatate Leu: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Dragoste Leu: Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental.

Cariera Leu: Aveti ocazia sa folositi cu maiestrie niste ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare noua afacere, sunteti ajutat in acest sens de catre asociatii dumneavoastra printr-o infuzie de capital.arhiva zodia leu , sâmbătă, 08 iunie 2019
Bani Leu: Primele lichiditati pot sosi curand si s-ar putea sa fie mai substantiale decat va asteptati.

Sanatate Leu: Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism.

Dragoste Leu: Reprezentarile dumneavoastra in privinta partenerului de cuplu ideal va pune in situatia de a gasi un personaj care sa va aprinda imaginatia si care sa nu va dezamageasca.

Cariera Leu: Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.arhiva zodia leu , vineri, 07 iunie 2019
Bani Leu: Va aruncati in proiecte profesionale tumultoase din care puteti inregistra castiguri substantiale.

Sanatate Leu: In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros.

Dragoste Leu: Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi.

Cariera Leu: Aspiratiile dumneavoastra profesionale se pot realiza ca prin farmec din moment ce efortuirle fizice si mentale se ridica la cote maxime.