Horoscop Taur
Horoscop Taur Astazi , Vineri 23 august 2019
Bani Taur: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Sanatate Taur: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Taur: Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana.

Cariera Taur: Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.

Numerele Norocoase de astazi pentru Zodia Taur : 5, 60, 87

Sursa Horoscop: Zodii.net

Horoscop Taur Astazi , Vineri 23 august 2019 - Sursa 2
Un succes profesional te scoate azi mai mult in evidenta, deci ai numai motive de sarbatoare. Nu e un succes propriu, au participat si altii la acest moment si, lucrand impreuna, cot la cot, iata ca ati ajuns la acest nivel care va face pe toti sa fiti mandri. Cea mai mare bucurie va fi in clipa in care seful va va lauda public, dar daca doar unul din voi este cel ovationat, acesta ar trebui sa aminteasca imediat ca reusita a fost comuna. Fara participarea celorlalti nu s-ar fi ajuns aici...

Sursa Horoscop: Acvaria.Com

Eu sunt Zodia Taur tu ce zodie esti?

Mai multe despre zodia Taur
Horoscop zilnic Astazi , Vineri 23 august 2019 pentru fiecare zodie


Distribuie Pe FaceBook