Horoscop Taur
Horoscop Taur Astazi , Miercuri 26 iunie 2019
Bani Taur: Primele lichiditati pot sosi curand si s-ar putea sa fie mai substantiale decat va asteptati.

Sanatate Taur: Pancreasul dumneavoastra va avea de castigat daca ii oferiti afine, zmeura si mure, care ii regleaza secretia de insulina, iar ficatul dumneavoastra se va bucura de aceste fructe sau de o cura cu silimarina.

Dragoste Taur: Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet.

Cariera Taur: Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.

Numerele Norocoase de astazi pentru Zodia Taur : 9, 53, 81

Sursa Horoscop: Zodii.net

Horoscop Taur Mâine , joi, 27 iunie 2019
Bani Taur: Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare.

Sanatate Taur: Starea dumneavoastra de sanatate are efecte pozitive pentru zona lombara a coloanei vertebrale si pentru nervul sciatic.

Dragoste Taur: Este cel mai frumos moment din viata dumneavoastra, sunteti multumiti de relatia pe care o aveti, incat va puteti casatori.

Cariera Taur: Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.

Sursa Horoscop: Zodii.net

Eu sunt Zodia Taur tu ce zodie esti?

Mai multe despre zodia Taur
Horoscop zilnic Astazi , Miercuri 26 iunie 2019 pentru fiecare zodie


Distribuie Pe FaceBook