Horoscop Scorpion
Horoscop Scorpion Astazi , Vineri 23 august 2019
Bani Scorpion: Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi.

Sanatate Scorpion: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Dragoste Scorpion: Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva.

Cariera Scorpion: Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.

Numerele Norocoase de astazi pentru Zodia Scorpion : 8, 45, 63

Sursa Horoscop: Zodii.net

Horoscop Scorpion Astazi , Vineri 23 august 2019 - Sursa 2
Ca sa te eliberezi de o povara pe care o tot duci pe umeri, e mai bine sa accepti acum un compromis. Nu mai amana, nu mai tergiversa decizia, chiar daca nu te incanta prea tare momentul, dar ai sa vezi ca, dintr-o data, ti se clarifica orizonturile si inima-ti devine mai usoara pentru ca ai reusit sa faci sacrificiul. Uneori e nevoie si de asemenea gesturi, chiar daca nimanui nu-i place sa accepte conditii defavorabile, dar de data aceasta se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care il poti face.

Sursa Horoscop: Acvaria.Com

Eu sunt Zodia Scorpion tu ce zodie esti?

Mai multe despre zodia Scorpion
Horoscop zilnic Astazi , Vineri 23 august 2019 pentru fiecare zodie


Distribuie Pe FaceBook