Horoscop Sagetator
Horoscop Sagetator Astazi , Vineri 23 august 2019
Bani Sagetator: Partea care va revine dintr-o mostenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri.

Sanatate Sagetator: Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros.

Dragoste Sagetator: Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite.

Cariera Sagetator: In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.

Numerele Norocoase de astazi pentru Zodia Sagetator : 23, 61, 67

Sursa Horoscop: Zodii.net

Horoscop Sagetator Astazi , Vineri 23 august 2019 - Sursa 2
Nu-ti cere nimeni sa ajungi rapid la tinta propusa, pentru ca uneori calatoria spre destinatia finala e cea frumoasa, cea generatoare de motive de fericire, nu neaparat rezultatele culese la capat. Ca atare las-o mai moale, nu mai pedala cu atata inversunare ca sa ajungi repede-repede la telul propus, ci bucura-te de tot ce descoperi pe parcurs, de detaliile care apar in fiecare zi, de oamenii pe care ii intalnesti pe traseu. Nu sari peste etape: toate au un rol pozitiv!

Sursa Horoscop: Acvaria.Com

Eu sunt Zodia Sagetator tu ce zodie esti?

Mai multe despre zodia Sagetator
Horoscop zilnic Astazi , Vineri 23 august 2019 pentru fiecare zodie


Distribuie Pe FaceBook