Horoscop Fecioara
Horoscop Fecioara Astazi , Vineri 23 august 2019
Bani Fecioara: Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare.

Sanatate Fecioara: Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte.

Dragoste Fecioara: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place.

Cariera Fecioara: Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare, fiindca norocul si oportunitatile nu va ocolesc in cariera pe care o imbratisati.

Numerele Norocoase de astazi pentru Zodia Fecioara : 17, 38, 88

Sursa Horoscop: Zodii.net





Horoscop Fecioara Astazi , Vineri 23 august 2019 - Sursa 2
Intalnesti persoane a caror prezenta iti face multa placere. Primesti un telefon de la cineva drag si numai auzul vocii sale te face sa zambesti. Iti intra cineva in casa iar atmosfera pe care o creeaza acesta prin simpla sa aparitie face tuturor bine, ca atare fii deschis spre dialog, comunicare, socializare, pentru ca de la oameni si din spatii aglomerate vin azi cele mai placute surprize. Iesi in lume si bucura-te de vesti bune!

Sursa Horoscop: Acvaria.Com





Eu sunt Zodia Fecioara tu ce zodie esti?

Mai multe despre zodia Fecioara




Horoscop zilnic Astazi , Vineri 23 august 2019 pentru fiecare zodie


Distribuie Pe FaceBook