Horoscop Chinezesc Tigru Săptamâna 20 - 26 Ianuarie 2020
In aceste zile, va bucurati de o atitudine degajata, care va permite sa munciti eficient. Luati asupra dv multe responsabilitati profesionale, iar presiunea la care sunteti supus e posibil sa creasca. Fata de persoana iubita sunteti destul de concesiv, acceptati o serie de compromisuri. Climatul relational nu este insa la fel de favorabil. S-ar putea sa fie nevoie sa luati niste decizii in privinta situatiei financiare. Ar fi indicat sa faceti bine calculele, fara sa actionati insa chiar acum. Nu e perioada prea favorabila pentru tranzactii. Familia va sprijina totusi eforturile. Daca exista o problema pe care nu reusiti sa o duceti la capat, cel mai bine ar fi sa o abordati din alt unghi.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Tigru 

Este cel care vrea sa cunoasca totul si sa traiasca la maxim

Este o fire pasionala, independenta, libera, egocentrista, impulsiva, inflacarata. Ii plac provocarile si ii place sa castige.

Ii place sa straluceasca, sa placa, sa traiasca, sa fie remarcat, sa iasa in evidenta.

Cei care doresc sa traiasca o viata lipsita de monotonie, pot alege un nativ Tigru.

Este vazut de ceilalti ca fiind curajos, insa de multe ori el poate fi defapt inconstient, aruncandu-se in “ lupta “ fara sa cantareasca prea mult situatia.

Ii place aventura, il atrag situatiile in care agresivitatea este prezenta, iubeste tot ceea ce inseamna risc.

Are incredere in sine, este optimist, totusi chiar daca de multe ori este admirat, multi prefera sa nu se bazeze pe el.

Uneori este si egoist, incapatanat, dar cu un simt dezvoltat al umorului.

Nu este foarte atras de lucrurile materiale, preferand sa-si traiasca viata si sa intampine cu bratele deschise necunoscutul.

In dragoste este la fel de inflacarat, insa doreste sa primeasca la fel de mult pe cat ofera ( poate chiar mai mult ), este gelos si posesiv; doreste ca partenerul/partenera sa i se dedice intru totul lui.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie