Horoscop Chinezesc Tigru Săptamâna 13 mai - 19 mai 2019
Saptamana aceasta, o persoana de sex feminin va cam incurca planurile, intervenind in activitatea dumneavoastra de la birou. Aveti noroc ca reusiti sa o convingeti sa revina ulterior pentru a-i rezolva cererea. Nici sefii nu sunt prea incantati de intarzierea cu care desfasurati un proiect, ceea ce ar putea crea ceva disensiuni intre dumneavoastra si ei. Pentru a scapa de stres, ar fi bine sa va ocupati de treburile cotidiene, din gospodarie: cumparaturi, curatenie, etc. In plus, e posibil sa va confruntati si cu o problema de sanatate: o usoara indispozitie care sa va strice planurile de weekend. Ca sfat genereal: luati lucrurile mai usor!

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Tigru 

Este cel care vrea sa cunoasca totul si sa traiasca la maxim

Este o fire pasionala, independenta, libera, egocentrista, impulsiva, inflacarata. Ii plac provocarile si ii place sa castige.

Ii place sa straluceasca, sa placa, sa traiasca, sa fie remarcat, sa iasa in evidenta.

Cei care doresc sa traiasca o viata lipsita de monotonie, pot alege un nativ Tigru.

Este vazut de ceilalti ca fiind curajos, insa de multe ori el poate fi defapt inconstient, aruncandu-se in “ lupta “ fara sa cantareasca prea mult situatia.

Ii place aventura, il atrag situatiile in care agresivitatea este prezenta, iubeste tot ceea ce inseamna risc.

Are incredere in sine, este optimist, totusi chiar daca de multe ori este admirat, multi prefera sa nu se bazeze pe el.

Uneori este si egoist, incapatanat, dar cu un simt dezvoltat al umorului.

Nu este foarte atras de lucrurile materiale, preferand sa-si traiasca viata si sa intampine cu bratele deschise necunoscutul.

In dragoste este la fel de inflacarat, insa doreste sa primeasca la fel de mult pe cat ofera ( poate chiar mai mult ), este gelos si posesiv; doreste ca partenerul/partenera sa i se dedice intru totul lui.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie