Horoscop Chinezesc Tigru Săptamâna 15 - 21 Iulie 2019
Saptamana aceasta, ar fi bine sa incercati sa nu mai fiti asa de agresiv cu cei din jur! Nu e neaparat vorba despre agresiune fizica, dar nu prea aveti destula rabdare sa-i ascultati. De aceea, poate reusiti sa va mai cenzurati putin si sa nu dati replica pe loc. Deseori, ati putea fi tentat sa credeti ca detineti adevarul absolut, dar ce mai probabil va inselati. Fiti mai calm si mai chibzuit, ca sa nu-i suparati fara motiv pe cei din jur! Mai bine incercati sa fiti mai relaxat! Pentru petrecerea timpului liber, va recomandam sa mergeti la bazin sau la sala de fitness. E mai bine sa va consumati energia cu folos. Miscarea in aer liber va ajuta si ea sa va limpeziti gandurile. Pe de alta parte, e posibil sa deveniti brusc interesat de implicarea in activitati de interes public

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Tigru 

Este cel care vrea sa cunoasca totul si sa traiasca la maxim

Este o fire pasionala, independenta, libera, egocentrista, impulsiva, inflacarata. Ii plac provocarile si ii place sa castige.

Ii place sa straluceasca, sa placa, sa traiasca, sa fie remarcat, sa iasa in evidenta.

Cei care doresc sa traiasca o viata lipsita de monotonie, pot alege un nativ Tigru.

Este vazut de ceilalti ca fiind curajos, insa de multe ori el poate fi defapt inconstient, aruncandu-se in “ lupta “ fara sa cantareasca prea mult situatia.

Ii place aventura, il atrag situatiile in care agresivitatea este prezenta, iubeste tot ceea ce inseamna risc.

Are incredere in sine, este optimist, totusi chiar daca de multe ori este admirat, multi prefera sa nu se bazeze pe el.

Uneori este si egoist, incapatanat, dar cu un simt dezvoltat al umorului.

Nu este foarte atras de lucrurile materiale, preferand sa-si traiasca viata si sa intampine cu bratele deschise necunoscutul.

In dragoste este la fel de inflacarat, insa doreste sa primeasca la fel de mult pe cat ofera ( poate chiar mai mult ), este gelos si posesiv; doreste ca partenerul/partenera sa i se dedice intru totul lui.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie