Horoscop Chinezesc Tigru Săptamâna 16 - 22 Septembrie 2019
Nu se poate spune ca e o saptamana prea buna pentru dumneavoastra dar, din fericire, aceasta faza este pasagera. Intotdeauna dupa vremea rea vine si vreme buna! Nu prea puteti sa profitati de majoritatea oportunitatilor care vi se ivesc in aceasta perioada, poate si pentru ca va simtiti nepregatit. Financiar, aveti ceva dificultati, cauzate de o perioada in care ati facut cheltuieli mari. Daca nu mai cadeti in aceasta capcana, reusiti sa va redresati inca de pe acum. Persoane influente va pot remodela destinul, mai ales daca intervin pe langa superiorii dumneavoastra. Zilele acestea, ati putea sa va plasati intr-un nou punct de pornire spre o directie nebanuita pana acum. Poate fi vorba de o relatie sentimentala sau chiar de reevaluarea scopului vietii.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Tigru 

Este cel care vrea sa cunoasca totul si sa traiasca la maxim

Este o fire pasionala, independenta, libera, egocentrista, impulsiva, inflacarata. Ii plac provocarile si ii place sa castige.

Ii place sa straluceasca, sa placa, sa traiasca, sa fie remarcat, sa iasa in evidenta.

Cei care doresc sa traiasca o viata lipsita de monotonie, pot alege un nativ Tigru.

Este vazut de ceilalti ca fiind curajos, insa de multe ori el poate fi defapt inconstient, aruncandu-se in “ lupta “ fara sa cantareasca prea mult situatia.

Ii place aventura, il atrag situatiile in care agresivitatea este prezenta, iubeste tot ceea ce inseamna risc.

Are incredere in sine, este optimist, totusi chiar daca de multe ori este admirat, multi prefera sa nu se bazeze pe el.

Uneori este si egoist, incapatanat, dar cu un simt dezvoltat al umorului.

Nu este foarte atras de lucrurile materiale, preferand sa-si traiasca viata si sa intampine cu bratele deschise necunoscutul.

In dragoste este la fel de inflacarat, insa doreste sa primeasca la fel de mult pe cat ofera ( poate chiar mai mult ), este gelos si posesiv; doreste ca partenerul/partenera sa i se dedice intru totul lui.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie