Horoscop Chinezesc Tigru Săptamâna 3 August - 9 August 2020
Implicati-va in evenimente ale comunitatii, pentru cad and de la voi, veti si primi inapoi, in momentele in care veti avea nevoie. De asemenea, contributiile voastre fac diferenta, oricat de mici ar fi ele. Primiti si oferiti sugestii, insa nu va asumati responsabilitati care sa va coste prea mult; daca cineva pune prea mare presiune pe voi, incarecati sa va detasati. In relatiile personale, metinerea unei atitudini pozitive si deschise poate face minuni; existenta unor secrete, a unor lucruri ascunse, poate fi extreme de daunatoare. Cautati modalitati de a va imbunatati viata, modul de trai; schimbarea anumitor abordari poate fi benefica, atat in plan personal, cat si in plan profesional.Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Tigru 

Este cel care vrea sa cunoasca totul si sa traiasca la maxim

Este o fire pasionala, independenta, libera, egocentrista, impulsiva, inflacarata. Ii plac provocarile si ii place sa castige.

Ii place sa straluceasca, sa placa, sa traiasca, sa fie remarcat, sa iasa in evidenta.

Cei care doresc sa traiasca o viata lipsita de monotonie, pot alege un nativ Tigru.

Este vazut de ceilalti ca fiind curajos, insa de multe ori el poate fi defapt inconstient, aruncandu-se in “ lupta “ fara sa cantareasca prea mult situatia.

Ii place aventura, il atrag situatiile in care agresivitatea este prezenta, iubeste tot ceea ce inseamna risc.

Are incredere in sine, este optimist, totusi chiar daca de multe ori este admirat, multi prefera sa nu se bazeze pe el.

Uneori este si egoist, incapatanat, dar cu un simt dezvoltat al umorului.

Nu este foarte atras de lucrurile materiale, preferand sa-si traiasca viata si sa intampine cu bratele deschise necunoscutul.

In dragoste este la fel de inflacarat, insa doreste sa primeasca la fel de mult pe cat ofera ( poate chiar mai mult ), este gelos si posesiv; doreste ca partenerul/partenera sa i se dedice intru totul lui.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie