Horoscop Chinezesc Sobolan Săptamâna 11 - 17 Noiembrie 2019
Dorinta de a obtine reusite in plan profesional va poate determina sa incepeti anumite studii de specialitate. Parca simtiti nevoia de schimbare si s-ar putea sa va dati seama ca nu e cazul sa stati intr-un loc mai mult decat ar fi necesar. E o perioada foarte buna pentru autoperfectionare, asa ca s-ar putea sa strangeti pe birou sau la capul patului un teanc de carti. Nu doriti sa va plafonati, si, de aceea, incercati mereu sa va imbunatatiti performantele. In acest context, odata cu imbunatatirea calitatii mncii dv, ar putea incepe sa curga inclusiv beneficiile financiare. Ati putea atinge un stadiu al constiintei de sine care sa va indemne sa impartasiti si celorlalti din experienta dv. N-ar fi de mirare sa va asezati in fata unei foi de hartie si sa va apucati de scris povesti, memorii sau impresii. Acesta ar fi, de altfel, si un bun mijloc de relaxare. Altul ar fi practicarea meditatiei sau a tehnicilor de respiratie. Daca va intereseaza un curs de yoga, e timpul sa va inscrieti.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sobolan 

Este dornic sa reuseasca, sa detina functii inalte. Este muncitor, constiincios, independent, are o minte agera, este ambitios, ii plac lucrurile bine facute, este critic si are puterea de a o lua de la capat.

Nu-i place singuratatea dar nici sa fie privat de libertate.

Nu prea ii place sa-si arate adevaratele sentimente, probabil deoarece considera ca astfel si-ar arata vulnerabilitatea.

La prima vedere poate parea linistit, calm, insa daca este mai bine cunoscut, se poate observa ca numai astfel nu este. In interiorul sau trairile sunt puternice si exista o continua agitatie.

Sobolanul poate de asemenea sa fie zgarcit, fara scrupule cand doreste sa realizeze ceva cu orice pret. Desi in ciuda zgarceniei, are uneori tendinta de a cheltui fie mai mult decat trebuie, fie pe lucruri care nu ii sunt de folos. Exista o inclinatie spre superficialitate, spre tratarea lucrurilor cu o anumita doza de superficialitate.

Are inclinatie pentru literatura, scris, comert ori domeniu medical.

Domeniul familial este important pentru el dar nu pentru a petrece tot timpul in sanul familiei, ci pentru “a-i sti acolo”, pentru a sti ca ei exista.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie