Horoscop Chinezesc Sobolan Săptamâna 16 - 22 Septembrie 2019
Daca va propuneti sa faceti ceva maret in aceasta perioada, e bine sa stiti ca aveti destule sanse de reusita. Ar putea fi vorba de implicarea intr-un eveniment caritabil. Poate doriti sa faceti ceva in acest sens, pentru ca simiti ca aveti o misiune de indeplinit. Va doriti din tot sufletul sa faceti fapte bune in aceasta perioada si s-ar putea sa vi se alature si anumite persoane din anturaj, chiar cand va asteptati mai putin. Acestea va pot sprijini in demersul dumneavoastra. In aceasta saptamana, puteti incepe sa va faceti planuri pe termen lung, pentru ca exista sanse sa se concretizeze. Startul poate fi plin de avant si ar trebui sa simtiti ca nimic nu va poate sta in cale. In privinta unei dispute in familie, sunteti capabil sa analizati acum daca este cazul sa interveniti sau nu.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sobolan 

Este dornic sa reuseasca, sa detina functii inalte. Este muncitor, constiincios, independent, are o minte agera, este ambitios, ii plac lucrurile bine facute, este critic si are puterea de a o lua de la capat.

Nu-i place singuratatea dar nici sa fie privat de libertate.

Nu prea ii place sa-si arate adevaratele sentimente, probabil deoarece considera ca astfel si-ar arata vulnerabilitatea.

La prima vedere poate parea linistit, calm, insa daca este mai bine cunoscut, se poate observa ca numai astfel nu este. In interiorul sau trairile sunt puternice si exista o continua agitatie.

Sobolanul poate de asemenea sa fie zgarcit, fara scrupule cand doreste sa realizeze ceva cu orice pret. Desi in ciuda zgarceniei, are uneori tendinta de a cheltui fie mai mult decat trebuie, fie pe lucruri care nu ii sunt de folos. Exista o inclinatie spre superficialitate, spre tratarea lucrurilor cu o anumita doza de superficialitate.

Are inclinatie pentru literatura, scris, comert ori domeniu medical.

Domeniul familial este important pentru el dar nu pentru a petrece tot timpul in sanul familiei, ci pentru “a-i sti acolo”, pentru a sti ca ei exista.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie