Horoscop Chinezesc Sobolan Săptamâna 20 - 26 Ianuarie 2020
Saptamana aceasta, prudenta trebuie sa va caracterizeze. Planificati-va fiecare miscare si ganditi-va la viitoarele proiecte pe care doriti sa le dezvoltati. Inainte de a lua vreo decizie importanta, luati in calcul toate detaliile. Saptamana aceasta este favorabila activitatilor intelectuale. Daca aveti planificate interviuri sau examene, sunteti avantajat. Daca doriti sa va schimbati locul de munca, e cel mai bun moment sa impresionati angajatorii. In caz ca sunteti inscris la un curs si aveti de trecut un examen, este foarte probabil sa-l promovati fara probleme. Sfarsitul de saptamana ar putea sa va aduca cel putin doua zile linistite in mijlocul familiei. Poate planificati o mica excursie cu cei dragi.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sobolan 

Este dornic sa reuseasca, sa detina functii inalte. Este muncitor, constiincios, independent, are o minte agera, este ambitios, ii plac lucrurile bine facute, este critic si are puterea de a o lua de la capat.

Nu-i place singuratatea dar nici sa fie privat de libertate.

Nu prea ii place sa-si arate adevaratele sentimente, probabil deoarece considera ca astfel si-ar arata vulnerabilitatea.

La prima vedere poate parea linistit, calm, insa daca este mai bine cunoscut, se poate observa ca numai astfel nu este. In interiorul sau trairile sunt puternice si exista o continua agitatie.

Sobolanul poate de asemenea sa fie zgarcit, fara scrupule cand doreste sa realizeze ceva cu orice pret. Desi in ciuda zgarceniei, are uneori tendinta de a cheltui fie mai mult decat trebuie, fie pe lucruri care nu ii sunt de folos. Exista o inclinatie spre superficialitate, spre tratarea lucrurilor cu o anumita doza de superficialitate.

Are inclinatie pentru literatura, scris, comert ori domeniu medical.

Domeniul familial este important pentru el dar nu pentru a petrece tot timpul in sanul familiei, ci pentru “a-i sti acolo”, pentru a sti ca ei exista.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie