Horoscop Chinezesc Sobolan Săptamâna 3 August - 9 August 2020
Este o perioada in care se impune sa spuneti ce aveti de spus, fara ocolisuri; subterfugiile nu vor face decat mai rau, nu mai bine. Chiar daca nu veti obtine acordul tuturor, astfel veti reusi sa ajungeti ceva mai aproape de scopurile pe care vi le-ati propus. Bazati-va pe experienta de viata pe care ati acumulat-o pana acum, pentru a rezolva chestiuni mai complicate, cu care este posibil sa va confruntati spre finele saptamanii. Aflarea unor secrete pe care nici nu le banuiati v-ar putea aduce pe pozitii total opuse cu un prieten intim sau o ruda apropiata; incercati sa va mentineti calmul si detasarea, pentru a gasi o rezolvare potrivita acestei situatii delicate. Nu va complicati viata inutil si fiti retinuti atunci cand este vorba de chestiuni emotionale sau financiare.Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sobolan 

Este dornic sa reuseasca, sa detina functii inalte. Este muncitor, constiincios, independent, are o minte agera, este ambitios, ii plac lucrurile bine facute, este critic si are puterea de a o lua de la capat.

Nu-i place singuratatea dar nici sa fie privat de libertate.

Nu prea ii place sa-si arate adevaratele sentimente, probabil deoarece considera ca astfel si-ar arata vulnerabilitatea.

La prima vedere poate parea linistit, calm, insa daca este mai bine cunoscut, se poate observa ca numai astfel nu este. In interiorul sau trairile sunt puternice si exista o continua agitatie.

Sobolanul poate de asemenea sa fie zgarcit, fara scrupule cand doreste sa realizeze ceva cu orice pret. Desi in ciuda zgarceniei, are uneori tendinta de a cheltui fie mai mult decat trebuie, fie pe lucruri care nu ii sunt de folos. Exista o inclinatie spre superficialitate, spre tratarea lucrurilor cu o anumita doza de superficialitate.

Are inclinatie pentru literatura, scris, comert ori domeniu medical.

Domeniul familial este important pentru el dar nu pentru a petrece tot timpul in sanul familiei, ci pentru “a-i sti acolo”, pentru a sti ca ei exista.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie