Horoscop Chinezesc Sobolan Săptamâna 15 - 21 Iulie 2019
Saptamana aceasta, e posibil sa va reuseasca un plan pe care l-ati gandit indelung in prealabil si pe care l-ati pus in aplicare de curand. Se va vedea daca eforturile dumneavoastra au fost sau nu zadarnice. Performanta pe care s-ar putea sa o masurati acum este legata de profesie, de serviciu sau de studiile dumneavoastra. Pe alta linie, este posibil sa primiti o mostenire. Nu e vorba neaparat de bani, ci poate de anumite obiecte care au apartinut cuiva mai in varsta din familie. Daca sunteti hotarat sa redecorati apartamentul tot in aceasta perioada, e posibil sa folositi resurse care tocmai au intrat in posesia dumneavoastra. In familie, este posibil ca unul dintre copiii dumneavoastra sa aiba un succes deosebit la scoala, iar evenimentul cu pricina sa fie subiectul principal de dezbatere pentru intreaga familie.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sobolan 

Este dornic sa reuseasca, sa detina functii inalte. Este muncitor, constiincios, independent, are o minte agera, este ambitios, ii plac lucrurile bine facute, este critic si are puterea de a o lua de la capat.

Nu-i place singuratatea dar nici sa fie privat de libertate.

Nu prea ii place sa-si arate adevaratele sentimente, probabil deoarece considera ca astfel si-ar arata vulnerabilitatea.

La prima vedere poate parea linistit, calm, insa daca este mai bine cunoscut, se poate observa ca numai astfel nu este. In interiorul sau trairile sunt puternice si exista o continua agitatie.

Sobolanul poate de asemenea sa fie zgarcit, fara scrupule cand doreste sa realizeze ceva cu orice pret. Desi in ciuda zgarceniei, are uneori tendinta de a cheltui fie mai mult decat trebuie, fie pe lucruri care nu ii sunt de folos. Exista o inclinatie spre superficialitate, spre tratarea lucrurilor cu o anumita doza de superficialitate.

Are inclinatie pentru literatura, scris, comert ori domeniu medical.

Domeniul familial este important pentru el dar nu pentru a petrece tot timpul in sanul familiei, ci pentru “a-i sti acolo”, pentru a sti ca ei exista.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie