Horoscop Chinezesc Sarpe Săptamâna 3 August - 9 August 2020
Este o saptamana pe care ar trebui s-o folositi pentru perfectionare la nivel fizic si psihic, pentru upgradare din aceste puncte de vedere; veti reusi astfel sa va extindeti interesele si sa explorati noi oportunitati. Luati initiativa de a face schimbari in viata voastra, insa fara a face cheltuieli prea mari. Discutati planurile de viitor cu toti cei implicati; nu faceti nimic fara a va consulta fata in fata, altfel lucrurile ar putea iesi foarte rau. Daca veti fi pregatiti sa explicati lucrurile asa cum trebuie, atunci veti reusi sa depasiti orice opozitie. Presiunile la care veti fi supusi pe parcursul saptamanii ar putea va aduca la suprafata numeroase emotii, insa nu toate la fel de constructive. Nu trebuie sa ignorati semnalele care va sunt transmise in plan sentimental; partenerul are nevoie, la fel ca si voi insiva.Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sarpe 

Sarpele este atras de tot ceea ce tine de partea intelectuala a vietii; este inteligent, il atrag literatura, esoterismul; ii place sa filosofeze.

Este ambitios si stie sa lupte pentru ceea ce doreste sa obtina.

De-a lungul vietii va incerca sa avanseze, sa urce, sa evolueze.

Poate parea serios, rezervat sau retras, totusi in interiorul sau este intr-o continua meditatie.

Prin natura sa enigmatica si misterioasa, obisnuieste sa-i atraga pe ceilalti, asemenea unui magnet.

Desi doreste ca partenerul de viata sa-i fie fidel, Sarpele tinde totusi, sa-i fie partenerului/partenerei, cam …infidel.

Este gelos, pasional si senzual, cu o sexualitate dezvoltata.

Are o minte agera, este viclean si imprevizibil.

Stie sa se faca placut de ceilalti, are simtul umorului, mult tact si bun simt.

Chiar daca la prima vedere pare linistit, fara griji ori preocupari, in interiorul sau este profund si mistic, cu trairi mai puternice decat tinde sa arate, preferand sa-si tina adevaratele ganduri, pentru sine.

In cazul sau, ar fi indicat sa fie mai atent in ceea ce priveste natura sa dornica de a detine, de a poseda, de a avea. Poate deveni avar, lacom si suspicios.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie