Horoscop Chinezesc Sarpe Săptamâna 20 - 26 Ianuarie 2020
Pentru dv, este o saptamana a evolutiei la nivel public. Va asteapta schimbari benefice in privinta profesiei si a statutului dv social. Eforturile dv de pana acum sunt, in sfarsit, rasplatite, iar puterea de munca si comportamentul adecvat la serviciu si in societate sunt apreciate la adevarata valoare. Aveti un magnetism deosebit care va ajuta in orice situatie. Totusi, la serviciu, daca nu refuzati nicio responsabilitate, s-ar putea ca ceilalti sa profite de dv. Nu va lasati calcat in picioare si impuneti-va punctul de vedere! Din nefericire, viata de cuplu nu este prea stabila si aveti tendinta de a va plictisi foarte usor de partener. Sfatul nostru este sa meditati pe marginea atitudinii dv, pentru ca ca paste singuratatea. Valorificati la maxim oportunitatile acestei saptamani si preintampinati riscurile din viata ntima !

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sarpe 

Sarpele este atras de tot ceea ce tine de partea intelectuala a vietii; este inteligent, il atrag literatura, esoterismul; ii place sa filosofeze.

Este ambitios si stie sa lupte pentru ceea ce doreste sa obtina.

De-a lungul vietii va incerca sa avanseze, sa urce, sa evolueze.

Poate parea serios, rezervat sau retras, totusi in interiorul sau este intr-o continua meditatie.

Prin natura sa enigmatica si misterioasa, obisnuieste sa-i atraga pe ceilalti, asemenea unui magnet.

Desi doreste ca partenerul de viata sa-i fie fidel, Sarpele tinde totusi, sa-i fie partenerului/partenerei, cam …infidel.

Este gelos, pasional si senzual, cu o sexualitate dezvoltata.

Are o minte agera, este viclean si imprevizibil.

Stie sa se faca placut de ceilalti, are simtul umorului, mult tact si bun simt.

Chiar daca la prima vedere pare linistit, fara griji ori preocupari, in interiorul sau este profund si mistic, cu trairi mai puternice decat tinde sa arate, preferand sa-si tina adevaratele ganduri, pentru sine.

In cazul sau, ar fi indicat sa fie mai atent in ceea ce priveste natura sa dornica de a detine, de a poseda, de a avea. Poate deveni avar, lacom si suspicios.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie