Horoscop Chinezesc Sarpe Săptamâna 15 - 21 Iulie 2019
Pentru dumneavoastra se anunta o saptamana in care aveti de compensat mai multe minusuri. Trebuie sa rezolvati o serie de probleme urgente la serviciu, iar daca nu reusiti, practic nu puteti continua un proiect inceput in trecut. Probabil o persoana din anturaj va poate face si ea ceva probleme, incercand sa va submineze autoritatea. Actionati cu tact si calm, incercati doar sa-i sugerati sa-si schimbe parerea si comportamentul!Va sfatuim sa treceti totul cu vederea deocamdata, pentru ca nu sunteti prea inspirat in aceasta perioada si ati putea jigni profund pe oricine s-ar ridica acum impotriva dumneavoastra. Daca, totusi, nu se poate face nimic cu cineva care va tot sacaie, explicati-i despre ce este vorba in termeni amicali, pentru a nu produce o ruptura definitiva.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sarpe 

Sarpele este atras de tot ceea ce tine de partea intelectuala a vietii; este inteligent, il atrag literatura, esoterismul; ii place sa filosofeze.

Este ambitios si stie sa lupte pentru ceea ce doreste sa obtina.

De-a lungul vietii va incerca sa avanseze, sa urce, sa evolueze.

Poate parea serios, rezervat sau retras, totusi in interiorul sau este intr-o continua meditatie.

Prin natura sa enigmatica si misterioasa, obisnuieste sa-i atraga pe ceilalti, asemenea unui magnet.

Desi doreste ca partenerul de viata sa-i fie fidel, Sarpele tinde totusi, sa-i fie partenerului/partenerei, cam …infidel.

Este gelos, pasional si senzual, cu o sexualitate dezvoltata.

Are o minte agera, este viclean si imprevizibil.

Stie sa se faca placut de ceilalti, are simtul umorului, mult tact si bun simt.

Chiar daca la prima vedere pare linistit, fara griji ori preocupari, in interiorul sau este profund si mistic, cu trairi mai puternice decat tinde sa arate, preferand sa-si tina adevaratele ganduri, pentru sine.

In cazul sau, ar fi indicat sa fie mai atent in ceea ce priveste natura sa dornica de a detine, de a poseda, de a avea. Poate deveni avar, lacom si suspicios.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie