Horoscop Chinezesc Sarpe Săptamâna 13 mai - 19 mai 2019
Dumneavoastra sunteti pe cale sa petreceti cea mai buna saptamana din ultima vreme. Activitatile dumneavoastra pot fi incununate de succes, deoarece acum puteti sa faceti uz de toate calitatile pe care le aveti, fiind la un nivel maxim de energie si inspiratie. Daca, cumva, va hotarati sa luati decizii importante in privinta locului de munca sau al profesiei, sa stiti ca e momentul propice pentru asa ceva. In privinta relatiilor sentimentale, nu va faceti probleme, pentru ca sunteti convins de justetea comportamentului dumneavoastra, iar partenerul va intelege perfect intentiile. Puteti sa incercati o iesire cu jumatatea dumneavoastra ori cu prietenii. O sa va distrati la maxim.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sarpe 

Sarpele este atras de tot ceea ce tine de partea intelectuala a vietii; este inteligent, il atrag literatura, esoterismul; ii place sa filosofeze.

Este ambitios si stie sa lupte pentru ceea ce doreste sa obtina.

De-a lungul vietii va incerca sa avanseze, sa urce, sa evolueze.

Poate parea serios, rezervat sau retras, totusi in interiorul sau este intr-o continua meditatie.

Prin natura sa enigmatica si misterioasa, obisnuieste sa-i atraga pe ceilalti, asemenea unui magnet.

Desi doreste ca partenerul de viata sa-i fie fidel, Sarpele tinde totusi, sa-i fie partenerului/partenerei, cam …infidel.

Este gelos, pasional si senzual, cu o sexualitate dezvoltata.

Are o minte agera, este viclean si imprevizibil.

Stie sa se faca placut de ceilalti, are simtul umorului, mult tact si bun simt.

Chiar daca la prima vedere pare linistit, fara griji ori preocupari, in interiorul sau este profund si mistic, cu trairi mai puternice decat tinde sa arate, preferand sa-si tina adevaratele ganduri, pentru sine.

In cazul sau, ar fi indicat sa fie mai atent in ceea ce priveste natura sa dornica de a detine, de a poseda, de a avea. Poate deveni avar, lacom si suspicios.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie