Horoscop Chinezesc Sarpe Săptamâna 16 - 22 Septembrie 2019
Saptamana aceasta, se pare ca nu prea reusiti sa aveti incredere in fortele proprii, cu atat mai putin in propriile decizii. Din nefericire, parca nu mai aveti deloc siguranta de pana acum, parca ceva va tulbura gandurile si riscati sa deveniti cam pesimist. Ca sa scapati de aceasta pasa nefasta, sfatul nostru e sa ascultati ce va spune cineva din familie. In plan profesional, va ocupati probabil de desfasurarea proiectelor care au cazut in sarcina dumneavoastra, dar va ganditi si la binele personal. De aceea, s-ar putea sa fiti tentat sa luati o decizie in aceasta privinta. Nu e tocmai un moment favorabil pentru astfel de initiative, mai bine ganditi-va si asteptati putin. In plan material, puteti avea o multime de lucruri de rezolvat, iar lipsa unor resurse financiare asiguratoare poate deveni o povara. Incercati sa treceti mai usor peste astfel de momente si sa va regasiti calmul!

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Sarpe 

Sarpele este atras de tot ceea ce tine de partea intelectuala a vietii; este inteligent, il atrag literatura, esoterismul; ii place sa filosofeze.

Este ambitios si stie sa lupte pentru ceea ce doreste sa obtina.

De-a lungul vietii va incerca sa avanseze, sa urce, sa evolueze.

Poate parea serios, rezervat sau retras, totusi in interiorul sau este intr-o continua meditatie.

Prin natura sa enigmatica si misterioasa, obisnuieste sa-i atraga pe ceilalti, asemenea unui magnet.

Desi doreste ca partenerul de viata sa-i fie fidel, Sarpele tinde totusi, sa-i fie partenerului/partenerei, cam …infidel.

Este gelos, pasional si senzual, cu o sexualitate dezvoltata.

Are o minte agera, este viclean si imprevizibil.

Stie sa se faca placut de ceilalti, are simtul umorului, mult tact si bun simt.

Chiar daca la prima vedere pare linistit, fara griji ori preocupari, in interiorul sau este profund si mistic, cu trairi mai puternice decat tinde sa arate, preferand sa-si tina adevaratele ganduri, pentru sine.

In cazul sau, ar fi indicat sa fie mai atent in ceea ce priveste natura sa dornica de a detine, de a poseda, de a avea. Poate deveni avar, lacom si suspicios.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie