Horoscop Chinezesc Maimuta Săptamâna 11 - 17 Noiembrie 2019
Strategia este cuvantul de ordine zilele acestea. S-ar putea ca la serviciu sa fiti implicat in coordonarea unui proiect care sa va solicite toata atentia. Aceasta perioada este cea mai potrivita pentru stabilirea planurilor, pentru brainstorming, pentru cautarea de sponsori. In privinta vietii personale, relatia cu parintii poate sa fie in prim plan. Se poate intoarce cumva roata si, in loc sa le cereti dv sfatul, vin ei sa va ceara ajutorul. Ar fi bine sa ii consiliati sau chiar sa va ocupati de rezolvarea problemei pe care o au. Daca sprijinul solicitat este de natura financiara, ar fi bine sa nu va zgarciti. De asemenea, nu e cazul sa fiti zgarcit nici cu dv, de aceea, in cazul in care considerati ca confortuul dv are nevoie de o investitie, puteti baga mana in buzunar, pentru ca e o perioada in care puteti face alegeri intelepte. E posibil sa va peocupe chiar o schimbare de domiciliu. Daca simtiti ca aveti prea multa energie neconsumata, puteti sa va exersati indemanarea practicand un sport, cum ar fi tenisul sau baschetul.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Maimuta 

Este inteligenta, vicleana, stie cum sa intoarca totul in favoarea sa si cum sa obtina ceva anume.

Desi poate parea superficiala, are o minte vioaie, lucida.

Este plina de viata, extravertita, creativa, are incredere in sine.

Dorind sa-i mearga bine, este dispusa sa se inteleaga cu toata lumea.

Este un bun vorbitor, glumeata, versatila, agitata, sociabila, vesela.

Ar fi bine sa invete sa fie mai sincera si mai cinstita.

Atunci cand are un interes anume, este muncitoare, intuitiva si stie cum sa-i faca pe ceilalti sa aiba nevoie de ea.

Prin felul sau optimist de a trata viata, este norocoasa si intotdeauna lucrurile ii ies asa cum isi propune.

Uneori are totusi o latura mai rautacioasa, chiar invidioasa, probabil pentru ca intr-un fel se crede mai buna si mai capabila decat multe alte persoane.

Nu are multa incredere in ceilalti si prefera sa se bazeze numai si numai pe ea; astfel ca este si foarte greu de pacalit.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie