Horoscop Chinezesc Iepure/Pisica Săptamâna 13 mai - 19 mai 2019
Sefii va apreciaza acum efortul si rezultatele, ceea ce ar putea sa va aduca invidie din partea colegilor. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, va sfatuim sa faceti tot dumneavoastra ceva in acest sens. N-ar strica sa-i cooptati in proiectele desfasurate, mai ales ca de prea multe ori a trebuit sa munciti singur. Daca va ganditi sa incepeti o activitate adiacenta, va propunem sa urmati, de exemplu, niste cursuri de design ambiental, de arta sau spiritualitate, pentru ca se potrivesc profilului dumneavoastra. Saptamana aceasta, e posibil sa aveti usoare tendinte de snobism, care vor fi insa atenuate de partenerul dumneavoastra de viata. Jumatatea dumneavoastra stie cand sa va capteze atentia si, mai ales, are talentul de a o face cu mult tact, fara sa va deranjeze.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Iepure/Pisica 

Este calma, linistita, nu-i place violenta sau cearta.

Dornica de o viata echilibrata, armonioasa, alaturi de persoana iubita, pe care o prefera senzuala, iubitoare si linistita.

Ii place conforul, viata buna, rafinata , ii plac intalnirile cu prietenii si iesirile intr-o ambianta placuta, sic, unde poate admira ceva de calitate si unde poate sustine o conversatie, aratand cat de multe lucruri cunoaste ( ii place sa stie, sa citeasca, sa fie cultivat si informat).

Nu-l atrag functiile inalte, insa este capabil sa lupte pentru ceva daca isi propune. Isi doreste o profesie pe care sa o practice cu placere.

Nativul este discret, invaluit intr-o latura de mister, este rezervat, discret, diplomat, are bun gust

Nu-i plac lucrurile exagerate, vulgare, care ies din normal, de prost gust; nu suporta badarania, proasta crestere, lipsa de educatie sau de bun simt.

Este totusi o fire vicleana care stie sa-si urmeze interesul atunci cand trebuie.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie