Horoscop Chinezesc Iepure/Pisica Săptamâna 20 - 26 Ianuarie 2020
Pentru dv, aceasta este o saptamana a concilierii. Reusiti sa evitati o cearta cu cei din familie, pentru ca va dati seama cat de important este sa acordati si celorlalti sansa de a avea ultimul cuvant. Viata privata va consuma cea mai mare parte a timpului, de aceea s-ar putea sa neglijati celelalte aspecte ale vietii. Daca aveti de recuperat bani, s-ar putea sa vina ziua mult asteptata. Persoana pe care ati imprumutat-o s-ar putea sa va sune ca sa va dea vestea cea buna: banii se intorc la dv. Daca aveti planificate niste intalniri cu persoane pe care nu prea le agreeati, mai bine contramandati! Preferati sa iesiti in aer liber cu prietenii si ar fi indicat chiar sa va luati cateva zile de concediu.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Iepure/Pisica 

Este calma, linistita, nu-i place violenta sau cearta.

Dornica de o viata echilibrata, armonioasa, alaturi de persoana iubita, pe care o prefera senzuala, iubitoare si linistita.

Ii place conforul, viata buna, rafinata , ii plac intalnirile cu prietenii si iesirile intr-o ambianta placuta, sic, unde poate admira ceva de calitate si unde poate sustine o conversatie, aratand cat de multe lucruri cunoaste ( ii place sa stie, sa citeasca, sa fie cultivat si informat).

Nu-l atrag functiile inalte, insa este capabil sa lupte pentru ceva daca isi propune. Isi doreste o profesie pe care sa o practice cu placere.

Nativul este discret, invaluit intr-o latura de mister, este rezervat, discret, diplomat, are bun gust

Nu-i plac lucrurile exagerate, vulgare, care ies din normal, de prost gust; nu suporta badarania, proasta crestere, lipsa de educatie sau de bun simt.

Este totusi o fire vicleana care stie sa-si urmeze interesul atunci cand trebuie.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie