Horoscop Chinezesc Iepure/Pisica Săptamâna 3 August - 9 August 2020
Aveti toate premisele pregatite pentru a merge inainte; nu pierdeti timpul, care este foarte pretios. Daca veti trage prea mult de timp, deciziile pe care le veti lua nu vor mai fi cele potrivite, iar increderea in sine va fi prejudiciata. Este necesara o atitudine moderata in relatiile cu juniorii; este bine sa incercati sa vedeti lucrurile, pe cat posibil, din punctul lor de vedere. Daca doriti sa ajutati in comunitate, ar fi bine sa cautati o oportunitate de voluntariat; sunt lectii de viata care v-ar putea fi de mare ajutor. Timpul petrecut cu cei dragi va fi foarte folositor pentru consolidarea relatiilor, pentru pastrarea unei atmosfere placute in cadrul familial.Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Iepure/Pisica 

Este calma, linistita, nu-i place violenta sau cearta.

Dornica de o viata echilibrata, armonioasa, alaturi de persoana iubita, pe care o prefera senzuala, iubitoare si linistita.

Ii place conforul, viata buna, rafinata , ii plac intalnirile cu prietenii si iesirile intr-o ambianta placuta, sic, unde poate admira ceva de calitate si unde poate sustine o conversatie, aratand cat de multe lucruri cunoaste ( ii place sa stie, sa citeasca, sa fie cultivat si informat).

Nu-l atrag functiile inalte, insa este capabil sa lupte pentru ceva daca isi propune. Isi doreste o profesie pe care sa o practice cu placere.

Nativul este discret, invaluit intr-o latura de mister, este rezervat, discret, diplomat, are bun gust

Nu-i plac lucrurile exagerate, vulgare, care ies din normal, de prost gust; nu suporta badarania, proasta crestere, lipsa de educatie sau de bun simt.

Este totusi o fire vicleana care stie sa-si urmeze interesul atunci cand trebuie.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie