Horoscop Chinezesc Iepure/Pisica Săptamâna 16 - 22 Septembrie 2019
In aceasta saptamana, ar trebui sa cautati mereu compania persoanelor potrivite. Apropierea de acestea va poate aduce multe oportunitati de progres, in special in profesia pe care o aveti. Un vant nou se pare ca sufla inspre dumneavoastra si va ajuta sa faceti pasii inainte pe care ii doriti. Daca la urechile dumneavoastra ajung niste idei bune, sfatul nostru e sa incercati sa le puneti in aplicare in cel mai scurt timp. Sfarsitul de saptamana va poate prinde la o petrecere, pentru ca va doriti foarte mult sa va relaxati si sa va distrati. Compania prietenilor adevarati este foarte potrivita acum.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Iepure/Pisica 

Este calma, linistita, nu-i place violenta sau cearta.

Dornica de o viata echilibrata, armonioasa, alaturi de persoana iubita, pe care o prefera senzuala, iubitoare si linistita.

Ii place conforul, viata buna, rafinata , ii plac intalnirile cu prietenii si iesirile intr-o ambianta placuta, sic, unde poate admira ceva de calitate si unde poate sustine o conversatie, aratand cat de multe lucruri cunoaste ( ii place sa stie, sa citeasca, sa fie cultivat si informat).

Nu-l atrag functiile inalte, insa este capabil sa lupte pentru ceva daca isi propune. Isi doreste o profesie pe care sa o practice cu placere.

Nativul este discret, invaluit intr-o latura de mister, este rezervat, discret, diplomat, are bun gust

Nu-i plac lucrurile exagerate, vulgare, care ies din normal, de prost gust; nu suporta badarania, proasta crestere, lipsa de educatie sau de bun simt.

Este totusi o fire vicleana care stie sa-si urmeze interesul atunci cand trebuie.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie