Horoscop Chinezesc Iepure/Pisica Săptamâna 15 - 21 Iulie 2019
Saptamana debuteaza bine pentru dumneavoastra si continua intr-o atmosfera de calm si intelegere. Probabil seful dumneavoastra este multumit de activitatea de pana acum si nu ar fi exclus sa va acorde o promovare sau o marire de salariu. Cu banii pe care ii aveti deja pusi deoparte ar fi bine sa achizitionati ceva util pentru uzul propriu sau pentru parinti. Incercati, tot acum, sa nu fiti indiferent la rugamintile unuia dintre copii sau ale cuiva din anturaj. Stim ca sunteti ocupat, dar faceti-va putin timp si pentru cei din jur! La o intalnire ce va avea loc, cel mai probabil, catre sfarsitul saptamanii, e posibil sa intalniti o persoana de sex opus, a carei prezenta sa va farmece.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Iepure/Pisica 

Este calma, linistita, nu-i place violenta sau cearta.

Dornica de o viata echilibrata, armonioasa, alaturi de persoana iubita, pe care o prefera senzuala, iubitoare si linistita.

Ii place conforul, viata buna, rafinata , ii plac intalnirile cu prietenii si iesirile intr-o ambianta placuta, sic, unde poate admira ceva de calitate si unde poate sustine o conversatie, aratand cat de multe lucruri cunoaste ( ii place sa stie, sa citeasca, sa fie cultivat si informat).

Nu-l atrag functiile inalte, insa este capabil sa lupte pentru ceva daca isi propune. Isi doreste o profesie pe care sa o practice cu placere.

Nativul este discret, invaluit intr-o latura de mister, este rezervat, discret, diplomat, are bun gust

Nu-i plac lucrurile exagerate, vulgare, care ies din normal, de prost gust; nu suporta badarania, proasta crestere, lipsa de educatie sau de bun simt.

Este totusi o fire vicleana care stie sa-si urmeze interesul atunci cand trebuie.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie