Horoscop Chinezesc Dragon Săptamâna 3 August - 9 August 2020
Ar trebui sa va ganditi la schimbarea locatiei, a ritmului sau a persoanelor cu care obisnuiti sa iesiti mereu; o schimbare de acest gen poate deveni imperativa, intr-un context astral la fel cu cel al acestei luni, in ceea ce va priveste. Este bine sa va ganditi chiar sa va retrageti unedeva, unde sa puteti sa va ganditi in liniste la ceea ce aveti de facut, la problemel cu care va confruntati. Nu lasati emotiile sa puna stapanire pe voi; sunteti in pericol de a nu mai rationa obiectiv, in acest caz. De asemenea, este foarte posibil sa observati si o scadere semnificativa a productivitatii, in conditiile in care v-ati lasa dominate de ganduri. Spre finele saptamanii, ar fi bine sa evitati a va implica in parteneriate; este o perioada in care acestea ar putea fi puse, foarte serios, sub semnul intrebarii. Pregatiti-va pentru munca sustinuta, pentru ca nu veti primi nimic de gratis saptamana aceasta.Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Dragon 

Este o persoana mandra, independenta, extravertita, loiala, norocoasa, egocentrista, careia ii place sa fie admiarata, sa se afle in centrul atentiei.

Nu-i plac persoanele mincinoase, necinstite, barfitoare, fara vointa, cu un caracter josnic, care inseala si comit nedreptati.

Este atras de putere, de prosperitate; ii place sa dea ordine si sa conduca.

Este sincer si deschis fata de ceilalti si ii place ca la randul sau sa fie tratat la fel

Este totusi impulsiv si lipsit de tact.

Ii place sa se afirme, sa-i fie recunoscute meritele, sa fie original, sa straluceasca si sa conduca.

Este optimist, cinstit si sincer, increzator in fortele sale si mai ales in calitatile sale

Are totusi stari de egoism si posibil, chiar o infatisare aroganta.

Poate fi credul si influentabil dar cu un dezvoltat simt al datoriei.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie