Horoscop Chinezesc Cocos/Phoenix Săptamâna 13 mai - 19 mai 2019
Dumneavoastra aveti o saptamana plina de evenimente, care mai de care mai neasteptate si surprinzatoare. Se poate sa primiti vestea sosirii unei rude din strainatate, pe care nu ati mai vazut-o de ani buni. Aveti acum ocazia sa-i organizati acesteia o primire pe cinste, alaturi de toata familia. Puneti-va in joc tot talentul organizatoric de care dati dovada si ii veti face o surpriza de neuitat. De la serviciu, e posibil sa primiti vestea unui castig substantial, datorat unei lucrari incheiate in urma cu ceva vreme. Grabiti-va sa incasati suma pentru a face cumparaturile necesare evenimentului! Ar fi bine sa-l organizati la sfarsit de saptamana, pentru ca toata lumea sa poata participa.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cocos/Phoenix 

Este plin de sine, inteligent, ii place sa fie admirat si apreciat, iubit, sa se afle in centrul atentiei si sa dea bine.

Stie sa poarte o conversatie, iar cu el discutia nu se termina niciodata.

Nu-i place sa-si arate slabiciunile si simte o teama constanta de a esua; pe langa acestea, ar trebui sa invete sa aiba mai multa incredere in el.

Este totusi o fire sincera, ii place sa fie cinstit si doreste ca ceilalti sa se comporte la fel cu el; poate fi, de asemenea, critic si direct.

In ceea ce priveste familia, isi doreste un camin stabil, stiind sa fie fidel persoanei iubite fata de care, totusi, prefera sa fie rezervat in demonstrarea sentimentelor.

Este o fire altruista, ii place sa ajute, sa organizeze sau sa administreze.

Este un bun autodidact, inteligent, invata repede.

Este destul de centrat pe imagine, de aceea este posibil ca uneori sa fie cam superficial, avand tendinta sa trateze oamenii in functie de aspectul fizic; pentru el prima impresie chiar conteaza.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie