Horoscop Chinezesc Cocos/Phoenix Săptamâna 11 - 17 Noiembrie 2019
Faptul ca va bazati pe fortele proprii cand faceti ceva e de bun augur in aceasta perioada. Nu prea puteti conta pe ceilalti, care ar putea chiar sa va dezamageasca. Sunt persoane care nu mai ajung la intalnire, prieteni care va suna sa va spuna ca nu va mai pot ajuta etc. Dar nu renuntati deloc la niciun plan, pentru ca aveti incredere in dv si reusiti sa duceti lucrurile la capat de unul singur. Luati totul pe cont propriu, iar independenta si spiritul dv de reusita va sporesc prestigiul in ochii celorlalti. La serviciu, ati putea capata statutul de angajat model. La orice intalnire la care participati, aveti sansa de a va face remarcat. Se pare ca succesul se tine scai de dv zilele acestea. Eleganta si tinuta dv mereu impecabila va recomanda drept o persoana de incredere, cu maniere alese si extrem de cultivata. Spre sfarsitul saptamanii, sarmul poate atrage in viata dv o persoana de sex opus, care va fi incantata sa se afle in compania dv.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cocos/Phoenix 

Este plin de sine, inteligent, ii place sa fie admirat si apreciat, iubit, sa se afle in centrul atentiei si sa dea bine.

Stie sa poarte o conversatie, iar cu el discutia nu se termina niciodata.

Nu-i place sa-si arate slabiciunile si simte o teama constanta de a esua; pe langa acestea, ar trebui sa invete sa aiba mai multa incredere in el.

Este totusi o fire sincera, ii place sa fie cinstit si doreste ca ceilalti sa se comporte la fel cu el; poate fi, de asemenea, critic si direct.

In ceea ce priveste familia, isi doreste un camin stabil, stiind sa fie fidel persoanei iubite fata de care, totusi, prefera sa fie rezervat in demonstrarea sentimentelor.

Este o fire altruista, ii place sa ajute, sa organizeze sau sa administreze.

Este un bun autodidact, inteligent, invata repede.

Este destul de centrat pe imagine, de aceea este posibil ca uneori sa fie cam superficial, avand tendinta sa trateze oamenii in functie de aspectul fizic; pentru el prima impresie chiar conteaza.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie