Horoscop Chinezesc Cocos/Phoenix Săptamâna 3 August - 9 August 2020
Sa nu va preocupe ce este in gradina vecinului; voi aveti proiectele voastre proprii de care sa va ocupati. Concentrati-va asupra relatiilor care va aduc bucurie; ar fi bine, de asemenea, sa va distantati de persoanele predispuse la tot felul de excese sau obiceiuri daunatoare. In prima parte a saptamanii se vor ivi numeroase oportunitati de a intalni persoane cu un mod de gandire asemanator cu al vostru, alaturi de care veti face noi descoperiri si care va vor ajuta sa va extindeti aria de interes. Orice plan va veti face in aceasta perioada, incercati sa-l pastrati intr-o marja clara de simplitate si costuri eficiente. Impartasind din ideile voastre veti observa ca aveti multe de oferit si ca sunteti capabili sa va atingeti obiectivele stabilite. Daca doriti sa sporiti coeziunea cuplului, ar fi bine sa pregatiti ceva special pentru parteneri, pentru finele saptamanii.Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cocos/Phoenix 

Este plin de sine, inteligent, ii place sa fie admirat si apreciat, iubit, sa se afle in centrul atentiei si sa dea bine.

Stie sa poarte o conversatie, iar cu el discutia nu se termina niciodata.

Nu-i place sa-si arate slabiciunile si simte o teama constanta de a esua; pe langa acestea, ar trebui sa invete sa aiba mai multa incredere in el.

Este totusi o fire sincera, ii place sa fie cinstit si doreste ca ceilalti sa se comporte la fel cu el; poate fi, de asemenea, critic si direct.

In ceea ce priveste familia, isi doreste un camin stabil, stiind sa fie fidel persoanei iubite fata de care, totusi, prefera sa fie rezervat in demonstrarea sentimentelor.

Este o fire altruista, ii place sa ajute, sa organizeze sau sa administreze.

Este un bun autodidact, inteligent, invata repede.

Este destul de centrat pe imagine, de aceea este posibil ca uneori sa fie cam superficial, avand tendinta sa trateze oamenii in functie de aspectul fizic; pentru el prima impresie chiar conteaza.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie