Horoscop Chinezesc Cocos/Phoenix Săptamâna 15 - 21 Iulie 2019
Daca la serviciu intervine ceva in planurile dumneavoastra, nu va pierdeti cumpatul fata de sefi, pentru ca va ingreunati singur situatia. Mai bine, ascultati-le sfatul! La urma urmelor, daca sunteti un simplu executant, sunteti absolvit de responsabilitatea pentru deciziile pe care le implementati. In plan financiar, sfatul nostru este sa nu cheltuiti prea mult, ca sa va ramana si pentru anumite cadouri pe care planuiti sa le cumparati. In cazul in care cineva dintre cei apropiati va cere sfatul, incercati sa il ascultati si sa gasiti impreuna solutia corecta! E posibil sa faceti eforturi pentru a va stabiliza acum starea de sanatate, care se arata cam precara. Ar fi foarte bine, daca apar semne de slabiciune, sa consultati medicul cat mai curand posibil.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cocos/Phoenix 

Este plin de sine, inteligent, ii place sa fie admirat si apreciat, iubit, sa se afle in centrul atentiei si sa dea bine.

Stie sa poarte o conversatie, iar cu el discutia nu se termina niciodata.

Nu-i place sa-si arate slabiciunile si simte o teama constanta de a esua; pe langa acestea, ar trebui sa invete sa aiba mai multa incredere in el.

Este totusi o fire sincera, ii place sa fie cinstit si doreste ca ceilalti sa se comporte la fel cu el; poate fi, de asemenea, critic si direct.

In ceea ce priveste familia, isi doreste un camin stabil, stiind sa fie fidel persoanei iubite fata de care, totusi, prefera sa fie rezervat in demonstrarea sentimentelor.

Este o fire altruista, ii place sa ajute, sa organizeze sau sa administreze.

Este un bun autodidact, inteligent, invata repede.

Este destul de centrat pe imagine, de aceea este posibil ca uneori sa fie cam superficial, avand tendinta sa trateze oamenii in functie de aspectul fizic; pentru el prima impresie chiar conteaza.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie