Horoscop Chinezesc Cocos/Phoenix Săptamâna 16 - 22 Septembrie 2019
Sunt semne clare ca petreceti o saptamana foarte buna, profitand de fiecare moment propice pe care il traiti. Probabil ca profesional aveti o situatie foarte buna si treceti printr-o pasa favorabila. Chiar daca sunteti cumva tentat sa cheltuiti multi bani, cineva va sfatuieste sa mai asteptati o perioada. Daca ii ascultati sfatul, situatia financiara se mentine echilibrata. In cazul in care sunteti singur, e bine sa iesiti in oras cat mai des. E posibil sa aveti norocul de a va intalni sufletul - pereche. Poate fi chiar persoana pe care v-o inchipuiati de multa vreme, fara sa fi avut ocazia sa o intalniti. In familie, ar trebui sa ocoliti orice disputa, mai ales daca ea este cauzata de cineva mai tanar.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cocos/Phoenix 

Este plin de sine, inteligent, ii place sa fie admirat si apreciat, iubit, sa se afle in centrul atentiei si sa dea bine.

Stie sa poarte o conversatie, iar cu el discutia nu se termina niciodata.

Nu-i place sa-si arate slabiciunile si simte o teama constanta de a esua; pe langa acestea, ar trebui sa invete sa aiba mai multa incredere in el.

Este totusi o fire sincera, ii place sa fie cinstit si doreste ca ceilalti sa se comporte la fel cu el; poate fi, de asemenea, critic si direct.

In ceea ce priveste familia, isi doreste un camin stabil, stiind sa fie fidel persoanei iubite fata de care, totusi, prefera sa fie rezervat in demonstrarea sentimentelor.

Este o fire altruista, ii place sa ajute, sa organizeze sau sa administreze.

Este un bun autodidact, inteligent, invata repede.

Este destul de centrat pe imagine, de aceea este posibil ca uneori sa fie cam superficial, avand tendinta sa trateze oamenii in functie de aspectul fizic; pentru el prima impresie chiar conteaza.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie