Horoscop Chinezesc Cocos/Phoenix Săptamâna 20 - 26 Ianuarie 2020
Saptamana aceasta, trecutul revine in actualitate. Emotiile va coplesesc la intalnirea cu o persoana pe care nu ati mai vazut-o de mult. Relatia cu partenerul de viata este foarte buna, chiar daca nu prea sunteti pe aceeasi lungime de unda. Anumite discutii de la serviciu se rezolva in avantajul dv. Conditiile de munca se pot imbunatati simtitor. Locuinta va preocupa insa si chiar va ingrijoreaza. Va temeti ca nu veti reusi sa achizitionati casa ori apartamentul la care ravniti. Nu stiti nici daca dispuneti de toata suma necesara, nici daca e cel mai oportun moment sa-l achizitionati. Sansa este totusi de partea dv, asa ca ar trebui sa faceti investitia. Va veti descurca. Ca sa va destindeti, faceti plimbari in aer liber sau practicati un sport.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cocos/Phoenix 

Este plin de sine, inteligent, ii place sa fie admirat si apreciat, iubit, sa se afle in centrul atentiei si sa dea bine.

Stie sa poarte o conversatie, iar cu el discutia nu se termina niciodata.

Nu-i place sa-si arate slabiciunile si simte o teama constanta de a esua; pe langa acestea, ar trebui sa invete sa aiba mai multa incredere in el.

Este totusi o fire sincera, ii place sa fie cinstit si doreste ca ceilalti sa se comporte la fel cu el; poate fi, de asemenea, critic si direct.

In ceea ce priveste familia, isi doreste un camin stabil, stiind sa fie fidel persoanei iubite fata de care, totusi, prefera sa fie rezervat in demonstrarea sentimentelor.

Este o fire altruista, ii place sa ajute, sa organizeze sau sa administreze.

Este un bun autodidact, inteligent, invata repede.

Este destul de centrat pe imagine, de aceea este posibil ca uneori sa fie cam superficial, avand tendinta sa trateze oamenii in functie de aspectul fizic; pentru el prima impresie chiar conteaza.

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie