Horoscop Chinezesc Cal Săptamâna 20 - 26 Ianuarie 2020
In aceasta perioada, sunteti gata oricand sa va asumati noi responsabilitati. Puterea dv de munca este impresionanta. Copiii dv sau copiii unor persoane dragi va aduc multe satisfactii. Daca proiectele pe care le aveti in vedere vi se pare ca stagneaza, nu va descurajati! E doar o iluzie. Succesul este foarte aproape. In privinta vietii sentimentale, aveti parte de multa liniste, pe care partenerul o tese in jurul dv. Orice gand negru dispare ca prin minune. Daca vreti sa incepeti un regim alimentar, e un moment bun sa va puneti planul in aplicare. Totusi, nu trebuie sa exagerati si sa va infometati. E suficient sa eliminati in principal grasimile si sa evitati excesul de tutun si de cafea.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cal 

Este o fire deschisa, extravertita, optimista.

Nu-i place sa-i fie ingradita libertatea si este capabil sa faca mai multe lucruri deodata.

Doreste sa faca numai ce vrea el si cand vrea el.

Este vesel, ii place sa comunice, sa se simta bine; este curios, energic si inteligent, dar si impulsiv. Il atrage competitia doar pentru adrenalina si buna dispozitie.

Este un spirit muncitor si dinamic dar cam grabit. Ar fi bine, macar in unele situatii, sa invete sa fie mai calm, mai temperat, mai linistit ( valabil in special pentru Caii de Foc ).

Increzator in sine, in fortele proprii, il atrage aventura si ia in considerare numai ceea doreste el.

Intr-o relatie trebuie sa i se ofere cat mai mult spatiu si cat mai multa libertate deoarece si lui ii place sa fie astfel cu partenerul/partenera. Ii displac scenele de gelozie si posesivitatea.

Este incapatanat si cere multa atentie, insa, pe de alta parte, este muncitor si activ ( nu suporta sa piarda timpul, nefacand ceva ce-i face placere si care sa-l scoata din monotonie).

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie