Horoscop Chinezesc Cal Săptamâna 15 - 21 Iulie 2019
E posibil ca la urechile dumneavoastra sa ajunga zilele acestea un secret despre cineva din anturaj. S-ar putea sa nu dati oricum prea multa crezare celor aflate, asa ca ar fi indicat sa nici nu faceti public ce ati auzit, pentru a nu lansa zvonuri false. La serviciu, puteti veni acum cu idei bune, sustinute de planuri bine puse la punct, asa ca seful este incantat de puterea dumneavoastra de munca. Daca planificati sa faceti vreo investitie sau sa cheltuiti bani pe ceva, e o perioada care va avantajeaza. La final de saptamana, s-ar putea sa plecati in afara orasului pentru cateva ore. Luati-va si familia cu dumneavoastra, pentru ca mai povestiti una-alta, mai glumiti, mai radeti, intr-un cuvant, va simtiti bine!

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cal 

Este o fire deschisa, extravertita, optimista.

Nu-i place sa-i fie ingradita libertatea si este capabil sa faca mai multe lucruri deodata.

Doreste sa faca numai ce vrea el si cand vrea el.

Este vesel, ii place sa comunice, sa se simta bine; este curios, energic si inteligent, dar si impulsiv. Il atrage competitia doar pentru adrenalina si buna dispozitie.

Este un spirit muncitor si dinamic dar cam grabit. Ar fi bine, macar in unele situatii, sa invete sa fie mai calm, mai temperat, mai linistit ( valabil in special pentru Caii de Foc ).

Increzator in sine, in fortele proprii, il atrage aventura si ia in considerare numai ceea doreste el.

Intr-o relatie trebuie sa i se ofere cat mai mult spatiu si cat mai multa libertate deoarece si lui ii place sa fie astfel cu partenerul/partenera. Ii displac scenele de gelozie si posesivitatea.

Este incapatanat si cere multa atentie, insa, pe de alta parte, este muncitor si activ ( nu suporta sa piarda timpul, nefacand ceva ce-i face placere si care sa-l scoata din monotonie).

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie