Horoscop Chinezesc Cal Săptamâna 3 August - 9 August 2020
Ar trebui nu doar sa va ganditi sis a planuiti, ci si sa treceti la actiune cat mai curand; nu trageti inutil de timp caci puteti pierde oportunitati fabuloase. Spuneti-va parerea atunci cand trebuie si imbratisati schimbarile constructive. Catre finele saptamanii este posibil sa resimtiti presiuni suplimentare in legatura cu unele lucruri pe care chiar nu doriti sa le faceti; nu sent mofturi, doar ca nu vedeti deloc oportunitatea actiunii in aceste cazuri. Faptul ca se incearca fortarea voastra in acest sens va va enerva la culme. Emotiile puternice nu vor fi benefice in acest context, cu un nivel de stres destul de crescut. Unele schimbari benefice se vor resimti si in viata personala, schimbari care vor duce la o imbunatatire a relatiei cu cineva special din viata voastra. O persoana mai in varsat, apropiata, va avea o influenta importanta in unele decizii pe care le veti lua pe parcursul acestei perioade.Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.net

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cal 

Este o fire deschisa, extravertita, optimista.

Nu-i place sa-i fie ingradita libertatea si este capabil sa faca mai multe lucruri deodata.

Doreste sa faca numai ce vrea el si cand vrea el.

Este vesel, ii place sa comunice, sa se simta bine; este curios, energic si inteligent, dar si impulsiv. Il atrage competitia doar pentru adrenalina si buna dispozitie.

Este un spirit muncitor si dinamic dar cam grabit. Ar fi bine, macar in unele situatii, sa invete sa fie mai calm, mai temperat, mai linistit ( valabil in special pentru Caii de Foc ).

Increzator in sine, in fortele proprii, il atrage aventura si ia in considerare numai ceea doreste el.

Intr-o relatie trebuie sa i se ofere cat mai mult spatiu si cat mai multa libertate deoarece si lui ii place sa fie astfel cu partenerul/partenera. Ii displac scenele de gelozie si posesivitatea.

Este incapatanat si cere multa atentie, insa, pe de alta parte, este muncitor si activ ( nu suporta sa piarda timpul, nefacand ceva ce-i face placere si care sa-l scoata din monotonie).

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie