Horoscop Chinezesc Cal Săptamâna 16 - 22 Septembrie 2019
In privinta profesiei, pot avea loc saptamana aceasta unele discutii mai delicate, care trebuie tratate ca atare. Trebuie sa fiti foarte atent la persoanele cu care purtati aceste discutii, putand aparea pentru dumneavoastra o ocazie de a evolua social. Aceste discutii v-ar putea permite sa puneti lucrurile la punct rapid si intr-un mod cat mai eficient cu putinta. Sunteti creativ in aceasta saptamana si prezentati planuri originale si interesante. In privinta vietii de cuplu, pot exista oarecare suspiciuni legate de partener, din cauza ca imaginatia lui o cam ia razna, ceea ce nu e bine. Se poate sa cheltuiti cam mult pentru a cumpara fel de fel de lucruri, unele nu foarte folositoare si, daca nu sunteti atent, ati putea intra in datorii.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cal 

Este o fire deschisa, extravertita, optimista.

Nu-i place sa-i fie ingradita libertatea si este capabil sa faca mai multe lucruri deodata.

Doreste sa faca numai ce vrea el si cand vrea el.

Este vesel, ii place sa comunice, sa se simta bine; este curios, energic si inteligent, dar si impulsiv. Il atrage competitia doar pentru adrenalina si buna dispozitie.

Este un spirit muncitor si dinamic dar cam grabit. Ar fi bine, macar in unele situatii, sa invete sa fie mai calm, mai temperat, mai linistit ( valabil in special pentru Caii de Foc ).

Increzator in sine, in fortele proprii, il atrage aventura si ia in considerare numai ceea doreste el.

Intr-o relatie trebuie sa i se ofere cat mai mult spatiu si cat mai multa libertate deoarece si lui ii place sa fie astfel cu partenerul/partenera. Ii displac scenele de gelozie si posesivitatea.

Este incapatanat si cere multa atentie, insa, pe de alta parte, este muncitor si activ ( nu suporta sa piarda timpul, nefacand ceva ce-i face placere si care sa-l scoata din monotonie).

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie