Horoscop Chinezesc Cal Săptamâna 13 mai - 19 mai 2019
Nativii acestui semn nu au motive de ingrijorare saptamana aceasta, mai ales ca au muncit mult in ultima vreme si se asteapta ca si rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. E posibila o recompensa financiara, din partea unei persoane de la serviciu. Nu refuzati banii, ci investiti-i rapid sau cumparati un cadou cuiva drag. Tot in aceasta perioada, s-ar putea sa fiti invitat la o intalnire sociala, unde ar fi bine sa mergeti. Gasiti subiecte de conversatie comune cu invitatii si e o ocazie excelenta sa petreceti o seara agreabila. Undeva, la sfarsitul saptamanii, e posibila o calatorie scurta, cel mai probabil in interes personal, ceva legat de familia dumneavoastra sau a partenerului.

Calculeaza Zodia Ta Din Horoscop Chinesc Aici
Despre Zodia Cal 

Este o fire deschisa, extravertita, optimista.

Nu-i place sa-i fie ingradita libertatea si este capabil sa faca mai multe lucruri deodata.

Doreste sa faca numai ce vrea el si cand vrea el.

Este vesel, ii place sa comunice, sa se simta bine; este curios, energic si inteligent, dar si impulsiv. Il atrage competitia doar pentru adrenalina si buna dispozitie.

Este un spirit muncitor si dinamic dar cam grabit. Ar fi bine, macar in unele situatii, sa invete sa fie mai calm, mai temperat, mai linistit ( valabil in special pentru Caii de Foc ).

Increzator in sine, in fortele proprii, il atrage aventura si ia in considerare numai ceea doreste el.

Intr-o relatie trebuie sa i se ofere cat mai mult spatiu si cat mai multa libertate deoarece si lui ii place sa fie astfel cu partenerul/partenera. Ii displac scenele de gelozie si posesivitatea.

Este incapatanat si cere multa atentie, insa, pe de alta parte, este muncitor si activ ( nu suporta sa piarda timpul, nefacand ceva ce-i face placere si care sa-l scoata din monotonie).

Horoscop Chinezesc Saptamanal pentru fiecare zodie