Horoscop Capricorn
Horoscop Capricorn Astazi , Vineri 23 august 2019
Bani Capricorn: Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul.

Sanatate Capricorn: Vreti sa scapati de bolile de care suferiti? Consumati ceai de afine care activeaza circulatia venoasa si faceti masaj cu ulei de eucalipt care va mentine sprinteneala, consumati ceai de sunatoare pentru un somn odihnitor.

Dragoste Capricorn: Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra.

Cariera Capricorn: Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.

Numerele Norocoase de astazi pentru Zodia Capricorn : 26, 52, 78

Sursa Horoscop: Zodii.net

Horoscop Capricorn Astazi , Vineri 23 august 2019 - Sursa 2
Esti in stare sa spui ca iubirea e la cote maxime acum si o oferi pe tava partenerului, pentru ca stii ca si el are la fel de multa de oferit inapoi. Faci parte dintr-un schimb continuu si abundent de senzatii, emotii, trairi si cuvinte frumoase, incat spui ca iubirea te inalta si te trimite direct in al noualea cer. Bucura-te de aceasta rara stare de euforie!

Sursa Horoscop: Acvaria.Com

Eu sunt Zodia Capricorn tu ce zodie esti?

Mai multe despre zodia Capricorn
Horoscop zilnic Astazi , Vineri 23 august 2019 pentru fiecare zodie


Distribuie Pe FaceBook