Horoscop Balanta
Horoscop Balanta Astazi , Vineri 23 august 2019
Bani Balanta: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Sanatate Balanta: Lasati-va in voia somnului, pentru ca Venus sa va armonizeze functiile endocrine si sa va dea un chip odihnit.

Dragoste Balanta: Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc.

Cariera Balanta: Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.

Numerele Norocoase de astazi pentru Zodia Balanta : 10, 38, 68

Sursa Horoscop: Zodii.net

Horoscop Balanta Astazi , Vineri 23 august 2019 - Sursa 2
Ia legatura cu cat mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile tie, pentru ca vestile vor veni in cantitati uriase, si dintre ele vei afla si informatii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale in desfasurare! Mai mult, azi poti cunoaste un om care va juca un rol cheie in multe dintre evenimentele importante din perioada urmatoare, deci iesi in lume, discuta, da telefoane, relationeaza, pentru ca suna bine!

Sursa Horoscop: Acvaria.Com

Eu sunt Zodia Balanta tu ce zodie esti?

Mai multe despre zodia Balanta
Horoscop zilnic Astazi , Vineri 23 august 2019 pentru fiecare zodie


Distribuie Pe FaceBook